Joulukuu

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Hepsuli, 1 joulu 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Meillä on vakiintunut yksi syöttö yössä 3-4 aikaan. Oon kyllä tyytyväinen :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Niin ei siinä mitään että on kaksi syöttöä, nukkuisi vaan ne välit hyvin. Mutta kun ei hän nuku hvin vaan ähisee, kitisee, potkii ja huitoo unissaan.
  Tänään aamulla en saanut enää tirsoista kiinni millään. Katsotaan seuraava yö. Mies ei vieläkään kotona. . Tänään kävin kaupungilla pyörällä josko auttaisi mun uniin. Toivossa on hyvä elää sanos lapamato.
 3. Kattika Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Siis kamalaa mitä minun silmät täällä näkeekään. Onko tosiaan niin, että lapsella ei saisi olla peittoa? Mitähän ne EU direktiivit sanois siitä kun minä laitan meidän pojan käsien väliin yöksi aina sideharson. Poika alkaa yöllä puida käsiään ja rauhottuu aina kun saa käsiinsä jotain. Oon ajatellu, että se sideharso on kuitenkii noin ohutta että henki kulkee läpi.

  Mut kyllä alko taas ahistamaa. Minä en varmaan saa unta ku tällanekii ajatus tuli päähän, et nyt se varmaa tukehtuu. Jos hänen käsien väliin ei laittais mitää mitä hän saisi puristetaan, ni se tarkottais että hän herää siihe omaan ähräämiseen ja sitte pitäis syöttää. Ja yösyöttöjä kun ei oo enää viikkoihin ollu. Kun tuttikaan ei oo enää kelvannut pitkään aikaan.
 4. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ei siihen harsoon tukehdu. Puolita harso, jos pelottaa.. Nää vauvat alkaa osata jo liikkua ja kertoa itkulla, jos joku peitto on huonosti naaman päällä.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Joo meillä ainakin poika kyllä ilmoittaa jos peitto on huonosti tai jotain naamalla. Nyt on kyllä nukkunut tosi ohuessa swaddle me -kapalopussissa koska on todellinen kuumakalle!
 6. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Täällä myös yks hikiniska. Välillä tuntuu että alipukee vauvaa, mutta ei hän ole tainnut kertaakaan kylmissään olla.
 7. Zoe Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meilläkin on harso unikaverina.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. jnk Tuttu foorumilla

  Hyvä idea toi harso! Täällä on kans yks hikiniska yöliikkuja. Oon tehnyt niin että pitelen omalla kädellä vauvan käsiä aloillaan mutta ei sekään oo mikään hyvä pitkäkestoinen ratkaisu. Pitää koittaa tota harsoa ens unilla.

  Meillä on kans peitto. Oon kaksi kertaa herännyt siihen, että vauva on huitonut peiton kasvoilleen ja päästää sellaista ..erilaista ääntä. Siinä saa sydän kurkussa pompsahtaa ylös. Oon miettinyt että pitäis jotain sille tehdä, tukehtumisen vaara kun selkeesti on. Ja mieshän ei tähän ääneen herää
 9. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Makuupussi/unipussi, jossa kylliksi avonainen pääntie?
 10. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Unipussi tosiaan jnk? Tutta tekee ohuita tai, jos paksumpi ja kokee sen kuumaksi laittaa vaan bodyn ja jättää housut pois. Meillä muuten poju suht lämminverinen, mutta yöpuku + paksuhko unipussi olleet ihan hyvä yhdistelmä.
 11. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Oon miettiny kans että josko ohut peitto olisi parempi. Poika kun on öisin hikinen. Ja tosiaan heittää peiton päällensä ja herää siihen.
  Meillä myös harso pojan kainalossa sitä halailee, mutta on siinä myös käytännön syistä.
 12. jnk Tuttu foorumilla

  Pitäis kyllä vaihtaa siihen unipussiin. Menis kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Hyvä lahjavinkki muuten myös innokkaille isovanhemmille..
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Moomi90 Aloittelija

  Ostin tänään unipussin ja näytti olevan mieluisa. (Piti siis toki heti testata kun mamma oli niin väsyny shoppailun jälkeen) :D poika otti omassa sängyssään 3 tunnin päiväunet pussissa. Normisti nukkuu päivisin sängyssään vaan max. tunnin, vaunuissa ulkona sitten pidemmät toki. Mutta näyttipä viihtyvän :) oli siis hyvä ostos.
  • Tykkää Tykkää x 3
 14. Fiia Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015 Kesämammat 2018

  Noniin, nyt se unettomuus löysi tiensä tännekin.. Vauva nukkuu, mies nukkuu ja minä se vaan täällä kukun hereillä. Tosi turhauttavaa! Kauhistuttaa huominen päivä jo valmiiks että miten sitä jaksaa :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 15. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Heti parempi yö kun perhe taas koossa. Syötin pojan neljältä ja seitsemältä. Viikolla joka yö kolmelta ja kuudelta. Nyt nukkui välit sikeästi eikä alkanut keskellä yötä puklailemaan. Kyllä siinä jokin taika on että kun kaikki ei ole kotona niin joko minä tai poika reagoi siihen.
  Heräsin nyt jopa heti kun vauva oli nälkäinen. Hyvin levänneenä. Kävin vessassa ennen eikä toinen itkenyt sängyssä sen aikaa.
 16. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Tänne rantautui flunssa. Esikko oli viikon kuumeessa ja pelkäsi räkäänsä. Ei uskaltanut niistää huoh. Nyt mulla kaamee yskä ja kurkku tulessa. Kuinka herkästi tää tarttuu vauvaan??Toistaiseksi vielä terve.
 17. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Kia Inkivääri teetä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Täällä ollaan kans flunssan kourissa. Vauvaan ei vielä ole (ilmeisesti) tarttunut. Imetyksen tukiryhmässä oli puhetta, että usein imetys suojaa lasta flunssan tarttumiselta. Äidinmaidosta lapsi saa suoja-aineita ja eläviä valkosoluja. Toivon hartaasti ettei tartu! Yhtään enempää itkua ei tänne tarvita vatsavaivojen lisäksi.
  Vielä kun itse jaksais tässä flunssassa...
 19. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Huh ristiäisistä selvitty! Meidän pojasta tuli Alex Aaron :) :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 10
 20. Megara Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Pitäiskö tässä muka ehtiä jotain jouluvalmisteluja, kun vauva nukkuu jos huvittaa, milloin huvittaa ja miten pitkään huvittaa... Koetapa aloittaa leipomishommat siinä uskossa että justiinhan tuo nukahti, nythän se nukkuu sen pari tuntia niinku yleensä... Niinpä vissiin. Ja sohvalla ei pysty istumaan vauvan kanssa siinä toivossa että jos telkkaria samalla... Hirmuinen huuto ja koko ajan pitäis olla liikkeessä. Viime yönä herättiin klo 2, 4.30, 5.30, 6.30, 7.30, 8.30... Huokaus...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2

Jaa tämä sivu