Inseminaatio/muut hoidot 2018

Keskustelun 'Lapsettomuus' aloitti Kyfi5481640, 22 tammi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Ei mulla kyllä oo ollut:happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Pupsis Vieras

  Ei ole minullakaan ollut Lugesteronista sellaisia oireita. Voisiko tuo olla raskausoire?
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Laakeripuu Aloittelija

  Samaa minäkin mietin, miten nabss kävi? En tosin itse ole Lugesteronia syönyt, mutta tuo kuivuus voi muuten olla raskausoire.

  Minä olen ihan onneni kukkuloilla, kävin tänään ultrassa ja huomenna inssiin! Sain aamulla hymynaaman ovistestiin, mutta tälle samalle päivälle ei enää ollut aikaa inssiä varten. Mutta eipä se haittaa, huomennakin pitäisi ehtiä vielä.

  Limakalvo oli 9 mm ja kaksi munasolua, 20 mm ja 18 mm olivat odottelemassa :happy: Joten todennäköisyydet ovat raskautumiseen paremmat, pienen monikkoriskin kera. Mutta kaksoset vasta jättipotti olisikin, kun muutoin voi aika olla vähän limitillä useampaan lapseen. Pliis pliis tulisinpa raskaaksi tästä ja kestäisipä se loppuun saakka! :smiley-angelic001
  • Optimistinen Optimistinen x 5
 4. nabss Peruskäyttäjä

  Tsemppiä Laakeripuu, toivotaan parasta! :Heartred

  Täällä vielä jännätään, nyt kp 27/27-32. Oireita on vaikka muille jakaa mutta mikä lie Lugeista johtuvaa, en tiedä. :scratch Eilen oli muutaman tunnin ajan järkyt menkkakivut, mutta hävisivät yhtä nopeasti kuin alkoivat eivätkä ole tulleet takaisin.

  Testasin huvikseni perjantaina vain nähdäkseni oliko Pregnylin vaikutus jo hävinnyt. Nega sieltä tuli, tosin liian aikaista kai se olisi raskautta näyttää. Nyt en oikein tiedä, milloin testaisin. :biggrinEhkä perjantaina, jos menkat ei ole alkaneet. Silloin on vapaapäivä töistä, niin voisi rauhassa surra jos nega paukahtaa.

  Mut jos jotain positiivista, niin ainakin tuhruvuoto on pysynyt Lugeilla pois! :hello2 Yleensä tuhruttelu on alkanut viimeistään kp 25-26, nyt ei mitään. Vähän meinaa kyllä jo jännittää.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 5. Laakeripuu Aloittelija

  Ai että, oikeen piinapäivien piinapäivät käsillä sulla! :whacky011

  Oireet kuulostaa hyvältä, toivotaan että perjantaina pärähtää plussa!
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Laakeripuu Aloittelija

  Täällä simpat on laitettu aamupäivällä kyytiin, olikin tullut huima parannus miehen pesunjälkeisten siittiöiden määrään; melkein tuplaantuivat yli 10 miljoonaan! Hän poltti edellisen inssin aikaan vielä jonkin verran tupakkaa, mutta lopetti n. 3 kk sitten kokonaan, ehkäpä se on vaikuttanut näin positiivisesti. Voi tietty johtua jostain muustakin, mene ja tiedä.

  Kaksi keltarauhasta ultratessa näkyi tänään, joten ovulaatio oli jo tapahtunut. Kauaa siitä ei voinut olla, koska vielä yöllä tunsin kovan paineen muniksissa ja vatsa oli ihan turvoksissa. Jos tästä nyt ei natsaa, niin ehditään vielä juhannuksen jälkeen inssiin ennen kesätaukoa. Mutta toivotaan, että kävisi tsägä. :blob6:blob3
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 7. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Toivotaan nyt parasta:wink

  Mä kävin eilen kontrolliultrassa, kp9, oli eilen, kun ovistikku oli jo tosi tumma. Ei kumminkaan ovulaatiota vielä käsillä ja toivotaan et selvitään viikonlopun yli, muuten jää luu käteen ja seuraava yritys on sitten kesäsulun jälkeen.

  Letrokieto tämäkin. Toistaiseksi oikealla 10mm (ja mun ~1,5cm endometriooma) ja vasemmalla 11mm follit, voi olla että toinen ei kehity johtofolliksi, kun ei mulla letrokierroissa oo ollut kun yhtä follia, mut toivottavasti kehittyis:angelic:

  Nyt ei auta muuta kun toivoa parasta ja pelätä pahinta. Jos inssiin päästään, niin nyt mennään pidemmällä pidättäytymisellä. Viimeksi oli päivän pidätys, kun ohjeistettiin et 1-2 päivää ja näyte oli aika surkea. Nyt ohjeistettiin et enintään 4 päivää. Kokeillaan ehkä 2,5 päivän taktiikkaa:wink
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 8. Pupsis Vieras


  Tsemppiä!! Toivotaan että tämä on se kerta kun onnistaa :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Laakeripuu Aloittelija

  Kiitos Pupsis :)

  Nipanderi, tuo on kyllä niin ahdistavaa, että kaiken muun vastoinkäymisen lisäksi pitää aina pelätä sitäkin, että ovis osuu viikonlopulle... Tällaisten hätätapausten osalta pitäisi olla joku 24/7 klinikka!

  Meillä tuli sperma nyt 2 päivän pidättäytymisellä ja vaikutti olevan hyvä näin. Toki tuossa oviksen kohdilla se tuntuu vähän turhan pitkältä tauolta, kun just silloin pitäis nimenomaan olla hommailemassa. Muina aikoina meillä onkin tällä rintamalla melko hiljaista... :p
 10. nabss Peruskäyttäjä

  Kp 29/27-32. Eilen loppui Lugesteronit ja eiköhän ne menkat ihan hetkenä minä hyvänsä paukkaa päälle. Sen verran kovia kramppeja alkaa olla. Harmittaa ja on niin pettynyt olo, kun jotenkin ehkä liikaa kuitenkin toivoin onnistumista. Jos nyt ei ala tänään ihan valtoimenaan vuotaa, niin varmaan kuitenkin huomenna varalta testaan. En kyllä odota enää mitään plussaa tästä kierrosta. Yrityskierto 21, täältä tullaan kovaa kyytiä. :sad015

  Turhauttaa ja surettaa ehkä eniten just sen takia, kun oireita oli ihan hirveästi ja ihan uusiakin. Kai ne sitten oli Lugeista johtuvia kaikki.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. peruna86 Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019

  Mistä päättelet, että menkat alkaa? Ootko siis jo testannut negan?

  Kun mulla tuli Lugejen lopetuksen jälkeen (13 päivää inssistä) kovia menkkakramppeja parikin päivää, mutta kuitenkin plussasin 15 päivää inssistä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. nabss Peruskäyttäjä

  Eilen alkoi tuhruvuoto, kivut koveni ja tänään, 18 päivää inssistä, testi oli nega. Tuskinpa tästä enää positiiviseksi muuttuu.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 13. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Voi ei, olen pahoillani:sorry: täällä edelleen jännäillään osuuko ovis vklopulle, vai päästäänkö kesäsulkuun jatkamaan odottelua:nailbiting: toisaalta en jaksa enää yhtään odottaa, toisaalta, nyt on tullut niin paljon vauvauutisia henk.koht elämässä, että jotenkin on mennyt jo valmiiksi kaikki fiilikset inssistä. Varmaan sekin taas epäonnistuu:sorry:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. nabss Peruskäyttäjä

  Kiitos :Heartred Toivottavasti pääsette inssiin, täällä on peukut pystyssä! Ja niin tuttuja fiiliksiä... Jotenkin veti kyllä jalat alta tämä, odotin ja toivoin niin paljon, mutta nyt tuntuu että miksikä se tokakaan inssi sitten onnistuisi. Mutta ei vaivuta epätoivoon, jospa meille kaikille vielä se pieni joskus tulee :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. nabss Peruskäyttäjä

  Näyttääkö Clearbluen testit viivanpaikkaa? Äsken roskiksen avatessani hoksasin, että kuivuneessa testissä on selkeä pystyviiva. Se on kyllä tosi kapea, mutta aivan selkeästi nähtävissä. Testin teosta on nyt pari tuntia. Ikinä ei ole missään testissä tuollaista ollut. Yritän liittää tähän kuvan, näkyyköhän siinä.. No, oli mitä oli, vuoto on jo alkanut eli eiköhän se ohi ole, jos jotain olikin.

  Attached Files:

 16. Laakeripuu Aloittelija

  Höh, surku homma nabss :sorry:

  Mulla ei ole tuosta testistä kokemusta, mutta näkyy kyllä ihan selkeästi tuo viiva... :bored:
 17. nabss Peruskäyttäjä

  Kyselin tuolla plussa vai ei-ketjussa ja ilmeisesti näihin siniviivallisiin saattaa kuivuttuaan tulla näkyviin tuommoinen viiva. Eli tuskin on mitään sen kummempaa sitten kuitenkaan :shifty:
 18. Noaidi Aloittelija

  Ahdistaa ihan valtavasti. Menkat 3 päivää myöhässä, maanantaina ensikäynti. Ei ole kyse raskaudesta. Labrassa pitäisi käydä 2-5 kiertopäivien aikana ennen käyntiä. = jos menkat alkaa vkl niin mul on hiuksenhieno mahdollisuus käydä käyntipäivän aamuna labrassa.

  Tuskallista ja ahdistavaa kun ihan aina käy niin et suunnitelmiin tulee muutoksia syystä tai toisesta.
  Mä oon 2 vuotta kirjannut jokaiset kuukautiset ylös flo sovellukseen eikä se ole ikinä ennustanut mun kiertoa väärin, mulla ei myöskään oo kahteen vuoteen ollut yhtään näin pitkää kiertoa.
  Menkkamaisia jomotuksia ja menkkaoireita ollut jo viime perjantaista asti. Tiedän että jo pelkästään stressi voi vaikurtaa asiaan, mutta kahden vuoden aikana olen kyllä käynyt läpi monta paljon stressaavampaa kautta, eikä ne oo vaikuttaneet mun kiertoon.

  Miksi ne on nyt myöhässä, kun niiden ajoituksella olisi merkitystä?!?!?! Anteeksi vuodatus mutta ahdistaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 19. Noaidi Aloittelija

  Nyt ihan hulluna tarrasukkia että pysyy mukana!!! :Heartred:woot:
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Noaidi Aloittelija

  Jatkona vielä että soittelin klinikalle ja eihän tämä siis mitään estä, mutta voi vähän muuttaa aikatauluja kun ei nähdä tuloksia siinä käynnin yhteydessä. Katsotaan nyt. Vähän omaa oloa helpotti, mutta ahdistaa silti kun ne ei nyt ala...

Jaa tämä sivu