Inseminaatio/muut hoidot 2018

Keskustelun 'Lapsettomuus' aloitti Kyfi5481640, 22 tammi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Buubi Peruskäyttäjä

  Kiitos:angelic: Ei muita oireita. Rintojen arkuus alkoi pari päivää ennen testiä, mutta se oli niin lievää etten uskonut sen olevan merkittävää. Rintojen arkuus ja turvotus on ollut mulla usein PMS oireenakin, mutta se on aina loppunut muutaman päivän ennen kuukautisia.
  Tänään vasta ne on aristuksen lisäksi selkeästi turvonneet.
 2. Prometheia Vieras

  Itsenäisyyspäivä alkaa ankeissa merkeissä: early detection-testistä tyylipuhdas nega. Aion testata vielä oikeana testipäivänä uudestaan, mutta uskon kyllä, että tulos on oikea, ja testi lupaakin olla oikein tehtynä 99 % varma. Olo on tietysti pettynyt, mutta toisaalta olin kyllä koko ajan realisti ja ajattelin, että olisi kyllä todella ihme, jos näin helposti onnistuisi. Rankkaa tästä tekee se, ettei voi tietää, kuinka pitkä matka on vielä edessä ja mikä on sen lopputulos. Muutaman kuukauden päästä voisi olla ajankohtaista yrittää uudestaan. Musta tuntuu, että lääkärini on vähän ylioptimistinen, mutta itse olen ajatellut, että korkeintaan kolme inssiä ja sitten eteenpäin. Olen 39 v.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Pupsis Vieras

  Voi ei Prometheia. Toivottavasti testitulos vielä muuttuisi, tsemppiä!! Kahden viikon odottelu vielä menettelee koska siinä voi vielä toiveikkaana olla ja kuvitella ja uskotella että jospa nyt tällä kertaa onnistaisi. Kun on testannut, vaikka olisikin muutaman päivän etuajassa niin se on niin musertavaa. En tiedä mikä oikein auttaisi henkisesti pärjäämään paremmin asian kanssa.

  Ite oli pakko tehdä ovulaatiotesti tänään. Pelästyin että jo ovuloin kun merkit alkoi viitata siihen suuntaan (limat ja halukkuus) onneksi oli negatiivinen. Tänä iltana pistän Ovitrellen, irrotuspiikin. Ihanaa että on vika piikki vähään aikaan ja toivottavasti lopullisesti. Kattelin lasipurkkia mihin olen kerännyt käytettyjä neuloja ja hymyilin että purkki alkaa olee puolitäynnä :playful: olisipa se kuvainnollinen merkki jostain
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Hilja-Maaria Vieras

  Mulle tehtiin inseminaatio 5.12. Nyt sitten odotusta. Tämä on yrityskerta 2. Mukava olisi kuulla teidän muidenkin kuulumisia.
  • Tykkää Tykkää x 4
 5. Prometheia Vieras

  Pidän peukkuja Hilja-Maaria! Josko toinen kerta toden sanoisi!

  Mä ihmettelen täällä sunnuntai-illan ratoksi pari päivää liian aikaisin alkanutta vuotoa, joka on nyt siinä määrin runsasta, että pohdin pitäiskö soittaa naikkarille jo, että pitääkö olla huolissaan. En ihan nyt ymmärrä mitä tapahtuu, koska se toissapäivänä tehty testi oli kuitenkin selkeä negatiivinen.
 6. Sorjis Vieras

  Tulin kertomaan, että varhaisultrassa näkyi kaikin puolin normaali tyyppi, jonka pikku sydän sykki kovasti :smiley-bounce013

  Nyt siis 7+6, toivotaan että tyyppi pysyy mukana!
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Voittaja Voittaja x 2
 7. Aida* Tuttu foorumilla

  Ihanaa Sorjis! Onnea!:Heartred
 8. Pupsis Vieras

  Omat kuulumiset: Tänään tehty 2 inssi.

  Siittiöiden määrä oli huomattavasti parempi edelliskertaan verrattuna. Pesun jälkeen oli viimeksi 3milj siittiötä ja tällä kertaa 19milj. Yksi 20mm munarakkula minulla oli ja ilmeisesti ei ollut munasolu vielä irronnut, iltapävällä tunsin pientä nippailua ovulaatio tapahtui varmaan silloin. Lääkäri sanoi että kaikki näytti hyvältä.

  Suureksi yllätykseni he kehottivat testaamaan VASTA 30.12. eikä päivääkään aikaisemmin. Mä olin tosi yllättynyt että he haluavat että odottaisin 3 viikkoa ennen testaamista ja painottivat tätä todella vahvasti.

  Tällä hetkellä on hyvä fiilis, saa nähdä miten se tässä vielä muuttuu...
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Pakko kommentoida, että minä en kyllä ikinä pystyisi odottamaan noin pitkään! :eek: laughing7 ja toisaalta, eikös ne menkatkin ehdi alkaa ennen tuota jos ei olisi raskaanao_O
 10. Aida* Tuttu foorumilla

  Jee Pupsis, hyvältä kuulostaa! Varmaan tuo kolmen viikon aika tuohon testiin ihan sillä, että normaali säännöllinen kk kierto voi viikolla heittää ilman raskauttakin. Mutta en kyllä itse todellakaan jaksaisi odottaa noin pitkään jos menkkoja ei näkyisi.:hilarious: Ehkä testaisin menkkojen myöhästyessä jollain tikulla ja sitten virallisena testipäivänä uudelleen digillä.

  Mulla kp1.:arghh: No positiivista tässä on se, että seuraavista menkoista saan soittaa polille ja aletaan auttaa asiaa.
 11. Pupsis Vieras

  Joo itse olen tottunut siihen että pitäisi 2 viikkoa/ 14 päivää odottaa. Pohdiskelen että 23.12 olen vielä töissä mutta se olisi neljästoista päivä inssistä. Ehkä mä katson fiiliksen mukaan että haluanko aatonaattona/jouluaattona testata sillä riskillä että onkin negatiivinen ja juhlapyhä vähän pilalla vai odotanko suosiolla vaikka 27.12. päivä asti jolloin saisi rauhassa sulatella asiaa. Toisaalta olisi kiva tietää voiko joulupöydässä ottaa lasillisen viiniä vai ei :playful:

  Tsemppia Aida* ! kp 1 on aina rankkaa vaikka se olisi kuinka ennakoitavissa/arvattavissa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Buubi Peruskäyttäjä

  Oliko sama lääkäri?
  Mulle edellisessä inssissä sanottiin, että kahden ja puolen viikon päästä testi, tein 16 vuorokauden kuluttua, koska edessä oli pitkä viikonloppu.
  Ekassa inssissä oli eri lääkäri, ja se lääkäri sanoi, että testi tasan kahden viikon päästä. Silloin tein testin 14 vrk kuluttua, mutta ihan turhaan, kun verta vuosi jo samalla istunnolla.
  En tiedä johtuiko ero vain lääkärin mielipiteestä vai jostain ajoituksesta, kun en kysynyt :bored:
 13. Pupsis Vieras

  Oli eri lääkäri, joten se saattoi olla syy. Luulisi kuitenkin etät tuollaiset asiat olisi linjattu koko poliklinikalle.

  Oli tänään tosi huono päivä töiden takia, olen ollut todella stressaantunut ja ahdistunut. Yritän rauhoittua mutta mietin miten tämä vaikuttaa mahdolliseen kiinnittymiseen. En halua työstressin takia pilata asioita. Tuntuu typerältä että tosi paljon saa lukea kaikkialla että stressi vaikuttaa hedelmällisyyteen :inpain: juuri nyt tieto lisää tuskaa
 14. Laventeliko Aloittelija

  Tämmöinen tähän aamuun. Oon ihan shokissa. Kp28

  Meillä siis tämä onnistuminen 3 inssistä. Ensimmäinen oli kemiallinen.

  Attached Files:

  • Voittaja Voittaja x 6
  Last edited: 15 joulu 2019
 15. Laventeliko Aloittelija


  Onnea tuhannesti Buubi

  Jaksamista kaikille tasapuolisesti näissä puuhissa
 16. Pupsis Vieras


  Aivan loistava uutinen! Onnea Laventeliko, nyt toivotaan että tämä on se raskaus joka kantaa loppuun asti.
  :Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred Tässähän alkaa ihan oikeasti olemaan se plussatuuli mitä kaikki on toivonut, jouluksi useammalle hyviä uutisia.  Itsellä dpo 6 ja kaikki nämä päivät ovat olleet melko oireettomia. Nyt alkaa vähän nännit olemaan arat mutta voi johtua lugesteroneista. Harkitsen että milloin viitsisin tehdä raskaustestin, ensi sunnuntaina olisi dpo 13 jolloin tekisi mieli testata koska maanantaina olen töissä ja siitä mennään suoraan anopille yöksi ja ollaankin pari yötä poissa toisten nurkissa... Mutta onko dpo 13 liian aikaisin :nailbiting: en taida malttaa odottaa tapaninpäivälle joka olisi dpo 17
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 17. Aida* Tuttu foorumilla

  Laventeliko: Mahtavaa! Onnea ja paljon tarrasukkia! :happy093
  Ihanasti lämmittää mieltä tällaiset uutiset. Huomattavasti mukavampaa odottaa omia inssejä kun täällä todistettu, että se toimii!:Heartpink

  Pupsis: Kyllä varmasti dpo13 pitäisi jo näkyä plussa testissä. Jollain haamuja jo dpo10-11. Ja minulla ainakin alkaa tuossa dpo13 jo menkat.:oops:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. Laventeliko Aloittelija

  Kyllä ne näköjään toimii.:) Vieläkin oon, että mitä ja tuijotan tuota sunnuntaina raskaustestistä ottamaani kuvaa ja mietin, että voiko tämä olla mahdollista ❤️❤️

  Sunnuntaina itkin onnesta, mutta nyt ihmeen rauhallinen olo.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Voittaja Voittaja x 1
 19. Annuliina Aloittelija

  Paljon onnea Buubi ja Laventeliko :Heartbigred
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Buubi Peruskäyttäjä

  Onnea sinullekin :Heartpink Onko sulla ollut oireita? Saitko ajan varhaisultraan?

  Mulle tulee huomenna plussasta kaksi viikkoa ja ihan hyvin mennyt, vaikka viikonloppuna alkoi pahoinvointi. Puoleen päivään asti etoo ja on vaikea syödä mitään, mutta iltapäivästä helpottaa ja illalla voisi sitten ahmia kaiken mitä kaapista löytyy. Ei ole enää tarvinnut tehdä testiä joka päivä, kun uskoo jo että raskaana ollaan.
  Varhaisultraan reilu viikko ja välillä iskee kauheat pelkotilat, että sykettä ei näy ja joutuukin keskeytykseen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu