Inseminaatio/muut hoidot 2018

Keskustelun 'Lapsettomuus' aloitti Kyfi5481640, 22 tammi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. J90 Peruskäyttäjä

  Ja siinähän ne ruiskutetaan suoraan oikiaan paikkaan, kunhan vain ajoitus olis kohdillaan. Luomunahan ne voi vaikka eksyä reitiltä tai jäähä välille, sitähän ei tiedä:pompus::laughing002
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. Fetus-sintti Aloittelija

  Noniin. Huomenna tehdään 5. ja viimeinen inseminaatio. Eilen illalla pistin Pregnylin ja nyt sit vaan haudotaan hyvää follikkelia.
  • Optimistinen Optimistinen x 3
 3. J90 Peruskäyttäjä

  Tsemppiä!! Mää en kans oikeen jaksa uskoa että meillä ois nyt onnistunut... Vkl viimestään pitäs menkkojen alkaa, saas nähä :pompus:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 4. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Hei kaikki! Oon pitkään seurannu ketjua ja nyt vihdoin meidänkin pitäis päästä inssiin tässä kierrossa ja heti tarvisin teidän apua! Ovuloin luomustikin,yleensä kp 12-14 mutta tässä kierrossa ekaa kertaa käytössä gonal-f 37,5 yksikköä kp 5-8. Tänään kp6 huomasin jo melko paljon ovislimaa tulevan ja nyt stressaa että onko tää normaalia et pistospäivinä tulee vai tarkottaako et ovis olis jo nyt/pian tulossa!??? Seurantaultra mulla on vasta ylihuomiselle ja inssi oli tarkotus tehdä ens viikolla. Yleensä siis limailut alkaa vasta paljon myöhempinä kiertopäivinä muutama päivä ennen ovista. Pelottaa et tää kaikki menee nyt mönkään :depressed::depressed:
 5. peruna86 Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019

  Tee ovistestejä! Aloita heti ja tee vaikka aamuin illoin niin tiedät vähän missä mennään. Limat ei yksin kerro mitään. Ja jos tuntuu, että viivat tummuu hurjaa vauhtia niin sit soitat klinikalle ja kysyt miten toimitaan. Eka inssi (tai lähinnä uusi lääkitys) on usein kokeilua, että miten kroppa toimii milläkin lääkeannostuksella. Tsemppiä hoitoihin! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Fetus-sintti Aloittelija

  Noniin nyt on 5.inseminaatio tehty. Toiveet ei oo kovin korkealla.
  Hyvänä se, että nyt on selkee suunnitelma seuraavaan kiertoon jossa tehdään 1. ivf. Jännittävää.
 7. J90 Peruskäyttäjä

  Ootteko missäpäin hoidoissa? Onko jonoa ivf hoitoihin?
 8. Fetus-sintti Aloittelija

  Oon Helsingissä yksityisellä, joten ei jonoa. Aloitan heti kun tästä alkaa menkat.
 9. J90 Peruskäyttäjä

  Aivan, joo. Minkä takia muuten yleensä yksityiselle mennään? Ja paljo hoidot siellä maksaa? Me on oltu kunnallisella, eikä mulla ainakaan vielä oo mitää valittamista ollu, hyvää palvelua ja päässyt heti kun haluaa. :)
 10. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Kiitti vastauksesta! :) päädyin sitten olemaan yhteydessä klinikalle ja sieltä sanottiin ettei pitäisi vielä ovis näin ajoissa olla mutta sieltäkin kehotettiiin tekemään ovistesti tänään ja huomenna ja jos positiivinen niin soittoa aamulla sinne. No tein testin eikä ollut positiivinen, vielä. Mutta mitä olen testejä tehnyt niin oli jo melko tumma etten yllättyisi jos plussa olisi huomenna tai ylihuomenna. Miltäköhän vaan se limakalvo näyttää tässä vaiheessa kiertoa:arghh: kun ei muutoinkaan oo ollut sieltä paksuimmasta päästä. Ja nyt on myös oikeesti riski lauantaiovisplussalle:sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. peruna86 Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019

  Hyvä, että soitit! Ei tarvitse itekseen pähkäillä mitä pitäis tehdä.
  Toivotaan, että plussa tulee joko viimeistään perjantaina tai sitten vasta sunnuntaina niin ei mene inssi ohitte. Tärppionnea! :)
 12. Anselmiina_ Peruskäyttäjä

  Smoothie, miten sulla on edennyt homma? Onko ovis tullut jo? :)
 13. Fetus-sintti Aloittelija

  No mä oon yksityisellä ihan vaan syrjinnän takia koska olen itsellinen nainen ja julkinen ei suostu hoitamaan lahjasoluilla :sad001

  Ja yks inseminaatio on reilu 1000€. IVF eka kierros onkin sitten 4000-5000€ paikkeilla lääkkeineen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 14. J90 Peruskäyttäjä

  Ai ei suostu! Ohhoh, onpa kurjaa. Miksihän näin on.. Ja vielä kun nykyään koko ajan höpötetään, että suomessa syntyvyys laskussa. Todella epäreilua! :sad001 Ja muutenkin tämän takia kun ei vauvoja kaikki luonnollisesti saa, niin pitäs jotain tukea näissä hoidoissa olla valtiolta, jos tänne kerta populaa halutaan..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 15. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Ei tullu vielä tänäkään aamuna ovisplussaa, ja ei ihme koska tänään oli myös seurantaultra, jossa suurin follikkeli vasta 12-13mm :) Ei osannu lääkärikään sanoa miksi keskiviikkona tuli sitä limavuotoa (ja oon myös varma ettei ollu kyse mistään spermasta :hilarious: ) Maanantaina seurantaultra kun suht samankokoisia follikkeleja oli 3 ja toivottavasti päästään sitten tiistaina tai keskiviikkona inssiin :cat:
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 16. Odottelua Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020


  Ootko mistä päin? Tallinnassa on edullisempaa käydä hoidoissa, mikäli asuu pk-seudulla. Ainakin meillä tuli hoidot selvästi edullisemmaksi ja palvelua saa suomeksi.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Anselmiina_ Peruskäyttäjä

  Hoidetaanko jossain siis julkisella puolella lahjasoluilla? Mä olen ymmärtänyt ettei pariskuntia myöskään hoideta julkisella lahjasoluilla?
 18. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Maksaako inssi noin paljon lahjasolujen takia? Kun katsoin itse et ois ollu joku 300-400e Mehiläisellä.. Toki siihenkin kuuluu varmaan muitakin juttuja jotka maksaa.
 19. peruna86 Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019

  Tampereen Ovumialla yksi "annos" luovutettuja siittiöitä maksaa jo 600€. Siihen päälle inssi 580€ + lääkkeet.
  Että ei ole halpaa käydä hoidoissa itsellisenä naisena... :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  333e maksaa inseminaatio Mehiläisellä, mutta siihen tulee varmaan päälle lääkärimaksut jne jne...
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu