Imettävät kuumeilijat

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Pupuliina, 23 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Sepä, kun ei nekään aina oo se oikotie onneen. Toki toivoisin nyt ens alkuun et nää vuoto hommat loppuis. Näiden kanssa tää koko homma kyl tuntuu loppu viimein melko turhalta. Vaik kai tässä pitäis koittaa vaan uskoa muuta.
 2. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  On kyllä aika kusinen tilanne. Tää ikääntyminen on niin suolesta toisaalta. Joutuu kohtaamaan ja käsittelemään kaikkea tätä. Mulle gyne vielä jutteli, että en mä enää suurperheelliseksi pääse, mutta kyllä me hyvällä hoidolla pari lasta tehdään. Noh, kohta kai se selviää onko niistä hoidoistakaan mihinkään.
 3. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Tsemppiä kaikille kp1:n kohdanneille!
  @Nipanderi repesin tolle munahaukalle :laughing001 täälläkin vissiin ovis kohta kolkuttelee, niin voin samaistua.

  @Turvonnut mikä tilanne sulla on? Onko viiva vahvistunut?

  Mulla on kp12 menossa. Hirveetä stressiä ja väsymystä oli viime viikko. Varmaan tuo kellojensiirto vaikuttaa, kun illat on niin synkkiä. Inhoan talviaikaa. Ja vauva herätti viime viikolla aina klo 5 aamulla.

  Loppuviikosta päätettiin, että nyt jää yöimetykset pois. Vauva täyttää pian 1 v, niin sen kunniaksi. :grin En vaan jaksa sitä jatkuvaa heräilyä ja tissi suussa hengailua. Kun ei ole kelvannut muuten kuin istuma-asennossa. Aika hyvin on nyt mennyt! Heräilyä on kyllä edelleen, mutta ei onneksi enää tuntikausien protesti-itkuja, kun jää ilman maitoa. Parina aamuna on vauva nukkunut klo 7 asti, niin tämähän on jo ihan luksusta!

  Kävin lopultakin mittauttamassa ferritiinin. Se oli 31, kun viitearvo alle 30 tarkoittaisi, että rautavarastot on aikalailla tyhjät. Luin jostain, että raskautta yrittävillä olisi hyvä olla yli 50. Ehkä tää infernaalinen väsymys johtuu siis osittain myös raudanpuutteesta.
  Last edited: 5 marras 2019
 4. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Mites yöimetyksen kävi?

  Eikö kellään oo mitään uutta kuulumista? Täällä kp11 ja hiljaista on
 5. mustikka123 Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019 Helmikuiset 2021

  Mä oon nyt 31-vuotias. Viimeksi raskautuessani olin just täyttämässä 30v.
 6. mustikka123 Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019 Helmikuiset 2021

  Kiitos! Tammikuussa 2019 synnytin, joten noin 10kk on synnytyksestä. Tiedän tunteen. Toivottavasti sullakin alkais pian kierto. Imetätkö öisin vielä? Mä imetän öisinkin vielä, mutta muutamana yönä oli pidempi imetysväli, niin se mulla ilmeisesti sai aikaan kierron käynnistymisen.
 7. mustikka123 Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019 Helmikuiset 2021

  Onko kenelläkään muuttunut menkat synnytyksen jälkeen? Mulla oli ennen superkivuliaat ja runsaat, mutta nyt superkivuttomat ja niukat ja kesti vaan 3-4 päivää. No ei siinä, parempi näin.

  Ajattelin ostaa vehnänalkioöljyä ja greippimehua, kun viimeksi join tota öljyä kans ja tulin raskaaksi. En tiedä, oliko öljyllä mitään vaikutusta tosin. Ei oo vaan mitään käsitystä kierron pituudesta. Pitää varmaan puuhastella ens viikosta alkaen joka toinen päivä varmuuden vuoksi. En mä kyllä usko, että nyt vois käydä niin onnellisesti, että tulisin taas heti raskaaksi, mutta aina kannattaa yrittää.
 8. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Yöimetys loppui viikko sitten, eikä ole vieläkään tullut vastoinkäymisiä! Tää oli ilmeisen hyvä sauma lopettaa - ei flunssaa, uusia hampaita tai muita häiriötekijöitä. Yöt on edelleen katkonaisia, mutta aika hyvin tyyppi jo rauhottuu, kun antaa tutin johonkin lähelle löydettäväksi :dummy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Ei oo muuttunu varsinaisesti mut vaihtelee vielä kierrosta toiseen vähän. Veikkaan et hakevat muotoaan niin kauan ku imettää:confused005. Ekat oli niukemmat ja nyt loput ollu samanlaiset runsaat.

  Niiii, sie oot viel nuori :smiley-angelic003onneksi. Vaikka tiedän et se hokema ärsyttää.. mäkin olin joskus nuori ja aina sanottiin et ehdit onnistua mut kauan meni ennenkuin esikko saatiin :oops:


  @Serafia jeee:happy093hienoo! Meillä vähän sama nyt, päässy varsinaisista yöimetyksistä pois vaikkei yöt tasaisia ookaan
 10. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Joo imetän öisin, yleensä kerran tai pari. Tässä on ollut muutama viikonloppu kun olen ollut poissa pari yötä ja pumpannut aamuin illoin jonkin verran, mutta se ei ole riittänyt kiertoa starttaamaan. En varsinaisesti vielä menkkoja odota kun ei yritettäiskään kuin vasta keväällä, onhan paljon helpompaa näin. Mutta olisihan se kiva että kierto ehtisi tasaantua ensin. Tai mistä minä tiedän, ehkä pysyn tyytyväisenä ja kärsivällisenä :)
 11. eeeemmmm Vieras

  Mulla on muuttunu normaaleista 5 pvän menkoista tosi niukiksi just ja just 3 pvää kestäviksi, 4 päivä tuhruttelua. Eka päivä on kyl super runsas vuotopäivä. Kertookohan tuo niukkuus jotakn, et ovis ei toimi.

  Mul ois ovikseen 3 pvää, mut lapsi valvonu öitä ja taistelee iltasin unta vastaan(tekee hampaita), mies ottaa pattiin jne. nii saa nähä miten käy

  ja ai niin, jätin iltaimetyksen pois. Imetän aamupäivän aikana 1-2 x ja päikkäreille nukahtaa tissille. Sit klo 14 eteenpäin ei tuu imetyskertoja ennen aamu kuutta.
 12. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Mulla on ollut nyt muutaman päivän maito tosi tiukassa, ei meinaa lähteä herumaan millään, muksukin tätä protestoi ja puree kun maitoa ei tule tarpeeksi nopeasti. :sour: Olikos jotkut hormonaaliset muutokset sellaisia että vaikuttaa maidon herumiseen?
 13. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Vaikuttaa. Mulla menee sika tiukalle ennen ovista ja ennen menkoja. Etenkin ennen ovista. Ilmeisesti sen estrogeenipiikin aikana kun se on tavallaan vähän vastavaikuttaja ton prolaktiinin kanssa. Kaikki ei tätä tosin huomaa mut mulla on selkeä. Dpo1-2 maitoa alkaa tulla normisti.
  Samoin jossain dpo6-8 kieppeillä tulee toinen. Lapsi puree ja saattaa valvoa yöllä kun kiukustuu kun ei heru. Ero normaaliin on ihan selkee.. joskus kattelin kellosta et menee jopa puolikin tuntia ennenkun alkaa tulla.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 14. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Näin muistelinkin, ikävää kyllä kun eihän se tenava sitä ymmärrä, miksi maitoa ei tulekaan normaalisti. Uskaltaiskohan sitä vähän elätellä toiveita josko tää koneisto pikkuhiljaa yskähtelisi käyntiin. :rolleyes: Tietysti kun oikeen kuulostelee, niin oikeeta munasarjaa vähän nipistelee, mutta menee varmaan luulotaudin piikkiin. :hilarious:
 15. eeeemmmm Vieras

  KP 15, ovis aiemmin aina tänään.. nyt en tiedä, oireita tms ei jaksa miettiä, ei tikuttaa, ei mitään, koska mahatauti iski maanantai iltana ja vieläki koettelee mua Jää tosiana tää kierto hyödyntämättä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 16. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Paranemisia, mahataudit on niin inhottavia :depressed:
 17. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Kaikkea sitä taas kuvittelee, kun on piinapäivät menossa :grin
  Mulla oli ovis kp14 tai kp17. Luulin siis jo tuolloin aiemmin olojen ja oireiden perusteella, että silloin se oli. Mutta sitten tuli muutaman päivän päästä vielä vahvemmat oireet :hilarious:

  Nyt on siis menossa kp20 ja dpo 3-6. Lämmöt on selkeästi koholla, kun koko ajan paleltaa. Menkkamaiset kivut on vaivanneet muutaman viime päivän. Ainakin tässä taputtelen itseäni tyytyväisenä olalle, että nyt varmasti tapahtui se ovis ja keltarauhanen siellä paahtaa. Ja on vaan tosi luottavainen olo, että nyt raskaudun! :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Sharmander Rakastunut foorumiin

  No aina on se optio olemassa et on se the-kierto :smiley-bounce012 siihen uskomme :smiley-angelic003!!
 19. mustikka123 Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019 Helmikuiset 2021

  Huhhuh. La-su-yöstä lähtien on vaivannut unettomuus, menkkamaiset kivut ja hirvee turvotus. Yöhousutkin painoi ikävästi mahaa, niin piti vaihtaa ne. En tiedä, onko nämä olot nyt sit ovulaatiokipuja/endometrioosikipuja vai mitä. :facepalm:
 20. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Kyllähän toi aika lupaavalta kuulostaa, pidetään peukkuja että tärppi ois käyny. :smiley-bounce013

Jaa tämä sivu