Imettävät kuumeilijat

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Pupuliina, 23 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Mä idioottina vielä hetken aamulla toivoin. Pinkki kertanäky ei eilen vielä johtanut yhtään mihinkään. Aamulla oli nivuset lupaavasti kipeät ja tuntui hankalalle. Kuumeinen olokin ja lämmöt entistä korkeemmat. No ihan negaa blankkoa näyttää ja seuraavalla vessareissulla sitä pinkkiä taas tuli reilummin :hilarious: tälleenhän nää aina alkaa. Ihankuin ny en olis vanhastaan tienny, kunhan ny höperö elätteli kaikenlaista paremman puutteessa. Kp 1 eiköhän tänään jo oo :wtf:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Mulla on lähes jokaisessa loppukierrossa noita ihme unia ja nukun jotenkin sikeemmin. Käsittääkseni liittyy keltarauhashässäkkään koska se alkaa siinä piinaviikkojen puolivälin jälkeen :confused005:rolleyes:
  SelaIlin vanhoja plussakiertoja ja täytyy kyl sanoa ettei nää jutut ja olot poikenneet tässä kierrossa juurikaan yhdestä sellaisesta. Ihan samat kuviot mahakipujen ja nänkikipujen kans. Dpo5-8 oli raskaita unia, koviakin menkkakipuja, pms oloa, nännit kipeet ja palelua. Maha turpea. Dpo9 oon kirjottanu että en oo raskaana ku ei tunnu enää miltään, nännikipukin pois samoin mahan turvotus. Dpo 10 oon sit heränny kuumeiseen oloon ja testissä on seissy haalea mut selkee viiva ja siitä olot on taas lähteny nousuun.
  Että siinä ainoa ero näihin kiertoihin :hilarious: se yks pikku juttu vaan. Kaks viivaa :hilarious::laughing021
 3. Turvonnut Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Jouluäidit 2020

  ei hitto oon luullu aina että pc testi luetaan 5 min kuluttua. no nyt 7 min kohdalla vahva haamu. mitenhän nää menee? ei mulla koskaan oo ollu ennen 5 min mitään ja taapero on talossa. onko apteekin testeissä 5 min?
 4. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Kuvaa!?
  pc ei kyl juuri koskaan anna mitään roskiksessakaan. Harvoin semmosen harmaan kääntelemällä nähtävän.

  täällä kp 1
 5. Turvonnut Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Jouluäidit 2020

  okei.
  tässä kuvaa


  ja oli tommonen vielä puolenkin tunnin päästä
  etteiollu muuttunu tummemmaks

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 2
  Last edited: 28 loka 2019
 6. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Kyllä mä sanon ettei toi enää oo mikää viivanpaikka vaan haalee viiva. Nyt toivotaan vahvistumista. Mikä dpo? Jos kovin vuotelee nii muistathan pitää KU riskin mielessä. Peukkuja!!!!
 7. Turvonnut Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Jouluäidit 2020

  mut voiko olla et viiva tuli sen vuoksi ku meni yli testin lukuajan... täytyypä testailla uusiks parin päivän päästä tai sit hakee testejä kaappi täyteen ja tehdä joka päivä. täytyy pitää mielessä KU. eikö kuitenkin kipuja pitäis olla. nää on vaan lieviä menkkamaisia...
 8. Sharmander Rakastunut foorumiin

  En mä oo tommosia Saanu vaikka tikku ollu viikon kaapin pohjalla. Toki olen nähny että joku on saanu mut kukaan ei tiedä sit onko ollu esim kemiallinen raskaus. Ku ei kipuile heti. Osalla tulee ovismaisia kipuja (?) tai kylkikipua tai muuta mut ei vielä heti. Aina KU ei edes kipuile ennenkuin vuotoa on vatsan alueella. Lähinnä oireita voi olla heikosti vahvistuva viiva ja vuotelu.
  toki raskaana voi vuotaa vaikka kaikki olis ok. Joten toivotaan nyt et viiva lähtee tummumaan :smiley-angelic003
  Mikä dpo sulla on menossa?
 9. Turvonnut Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Jouluäidit 2020

  jep. täytyy toivoa parasta ja pitää oireita tarkkaan silmällä.
  mulla kierto ollu nyt vähän hakusessa.
  ei siis varmuutta dposta. olin tunnistavani oviksen suunnilleen 10 päivää sitten. ovistestiä en tehnyt. menkkoja odottelin vasta 30.10, mut alkoikin tää tiputtelu jo 25.10.
  ihana kun vastailet, kun just iltavuorossa ja tää on kovasti mielen päällä.
  varmin testi cb digit?
 10. Mangusti_ Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019

  Minäkin ihan rehelliseksi viivaksi sanoisin! Testithän on luettavissa jonkun puoli tuntia kastamisen jälkeen, että tuota 7 min tulosta pitäisin ihan legittinä. Se 5 min lienee vähimmäisaika, mikä pitää odottaa. :)

  Täällä PC edelleen täysin valkea. Raskauskeijun testiin (One Step?) tuli aaaivan hailakka viiva, jossa olisin näkevinäni rikkaalla mielikuvituksella punertavaa. Testipakkomielteinen kun olen, niin tuon haamunpoikasen häiritsemänä tiristelin joku puoli tuntia edellisestä pikkulirit, että just sai testattua, ajatellen, että on väkevämpää ja "tuoreempaa" pissiä testattavana. Ja siitä aika lailla negaa. :rolleyes: Selvä viiva kyllä tuli heti värin noustua tikkuun, mutta katosi muutamassa sekunnissa, se ei tarkoittane yhtään mitään. Kai se huomiseen asti on taas odoteltava.
 11. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Digi on hyvä renki mutta huono isäntä. Raskaana 1-2 voi tulla hyvin alhaisella hcg määrällä (olen nähny kellä tullu alle 10 arvolla) tai sitten hcg on jo kunnolla koholla. Eli periaatteessa sillä voi varmistaa sen ettei viiva tikussa oo mikään ”väärä”. Mutta seuraisin sinuna myös saman testin vahvenemista.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Joo.. ne katoavat viivat ei taida mitään merkata :sorry: väri tekee noustessaan joskus semmosen ihanan hämyrintaman siihen
 13. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Ja piti sanomani että mun mielestä tuo on ihan ajankohtaan sopivan vahvuinen viiva! Vuotoa on vain joillain ilman et se merkkaa mitään kurjaa
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Turvonnut Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Jouluäidit 2020

  sori eiliset omanapailut, mut töissä ei oikein kerinny lueskella muita viestejä.

  suuri tsemppi kaikille :Heartpink
  siirryn uskaliaasti heinäkuisiin vaikka luultavasti kohta mun tuurilla palaan tänne takas.
  neuvolasta näytettiin vihreää valoa ja varattiin ensikäynti. toki jos tilanne muuttuu ni perun sen. sormetjavarpaatristiin
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Voittaja Voittaja x 1
 15. Mangusti_ Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019

  Onnea ja tarrasukkia Turvonneelle! :)

  Täällä One Step näyttää edelleen samaa haamun pierua kuin eilen. Lienee kyseiselle testille normi. Testaan vielä huomenna, mutta eiköhän tää ollut tässä. Harmi, kaveri just sai positiivisen testin ja ois ollut kiva odottaa yhdessä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. eeeemmmm Vieras

  dpo 11, aiemmin aina dpo 10 alkanu tuhrutteleen illalla ja dpo11-> kp1. menkkoja odotan saapuvaksi, päätä särkee, ja "menkkakipuja" sunnuntaista asti... mut hei, dpo 11 on silti edistystä!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 17. pronssi Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Täällä rupes tuhrutteleen jo dpo 7.:shifty: Menkat alkanee parin päivän päästä. Tympäsee koko yrittäminen jo. Olkoot. Keskityn itteeni ny loppuvuoden...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 18. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Kuinkas kävi? Täälläkin kp 4 :sorry:
 19. pronssi Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Menkat iski eilen. Kierto taas lyhyt. Pyhpah. :shifty:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Eih. Voi meitä!

  @Turvonnut onko tilanne selkiytynyt?!

Jaa tämä sivu