palmikko, meillä esikoisen puurot tehtiin juurikin tolleen et normi hiutaleita hienonnettiin sauvasekottimella purkissa ja tehtiin siitä. Hyvin upposi. Ei mennyt rahaa kalliisiin vauvanpuuroihin. Samalla periaatteella mennään tämänkin kanssa, että niin paljon tehdään itse kuin se on järkevää ja kannattavaa. Minä esikoiselle tein aina ison satsin kerralla erilaisia sörsseleitä ja laitoin pakkaseen ym. Eikä oo koskaan ollu sihtikurkkuongelmaa, kun itse tehtyihin jää kuitenkin aina jotain kökköjä kun purkista saa ihan sileää massaa. Kivasti myös pääsee syksyllä keräämään marjat ynnä muut valmiiksi pakkaseen (jos siis vaan sattuu marjaa tulemaan) niin on sitten mistä vauvalle antaa kun tarpeeks isoks kasvaa :) Toki ne maistuu omaankin suuhun paremmalta kuin pakastealtaan kotimaiset marjat.
Meillä on kans toi kotimaisuus ollu tärkeä asia. Meillä ei syödä ulkolaista lihaa, eikä käytetä ulkolaisia maitotuotteita (paits toki homejuustot ym.). Aina pyritään valitsemaan kotimainen tuote, vaikka se olisi sitten kalliimpaa. Pihistellään sitten jostain muusta, mut ruuan laadusta meillä ei kyllä tingitä.
Korvikkeisiin vielä, et esikoisella kokeiltiin tuttelia, mut se sai niin pahanhajuiset oksupuklut aikaiseksi et se jäi muutaman purkin kokeiluun. Nan oli semmonen mitä pystyi sen pari purkkia juottamaan, mut ei yhtään enempää koska muuten hirvee huuto. Semperin toi sylki samantien ulos :D Nestlen Nutrilon oli silloin ainoa mikä kelpasi meidän neidille. Tällä kertaa toivon ettei korvikkeisiin tarvitsisi päätyä, että olis sen verran tuotantoa et sais sitten ämmää pullolla annettua jos tarttee. Mutta koitan olla ottamatta stressiä aiheesta. Onneksi suomessa korvikkeet on hyvälaatuisia ja vesi on puhdasta.