Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Vargynja, 23 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kattiska Kommentoinnin ninja Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020


  Juo hunajavettä :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Tupuna82 Keskustelun kolmiottelija Tammiäidit 2020 Kesäkuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Niin mikä teenjuonnissa on vikana? Kyllä mä olen juonut valkoista teetä.
 3. hipshops Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammiäidit 2020

  Kofeiini ja yrttiteen juontia ei suositella ollenkaan. :meh: Niitä ei oo tutkittu tarpeeksi eikä niiden vaikutuksia sit tiedetä.

  Google kertoi kans yllättävän faktan, että kaakaossakin on kofeiinia! Tosin vähän, 3-5mg per desi, kun 200mg on se ”raja”. Mustaa teetäkin sais juoda 10 desiä sen edestä :)
 4. Seelma Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammiäidit 2020

  hipshops, kaupassa myydään muutamalta merkiltä myös kofeiinitonta teetä. Itse juon silloin tällöin kofeiinitonta muumiteetä. :)
 5. Katlera Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Mä oon juonut kahvia ja teetä aika huoletta. Ei oo varmaan ne suositellut rajat kuitenkaan päässeet ylittymään, kun ei tee kumpaakaan koskaan yhtään mieli (ja yrttiteet ei muutenkaan oo mun juttu). Mut jotain hyvää olis kiva välillä juoda, en vaan tiiä mitä se vois olla. Mikään makea ei oikein uppoa, eikä ainakaan hiilihapotettu. En tiiä olisko se sitten toi hunajavesi seuraavaks kokeiltava :D
 6. Motto78 Sukkela juttelija Tammiäidit 2020

  Mä juon ihan surutta mm. luomurooibosta sekä minttu- ja kamomillahaudukkeita, rooibosta suositellaan mm. Briteissä ihan paikallisen THL:n toimesta raskaana oleville teen ja kahvin sijaan.

  Suomessa yrttiteiden välttelysuositus perustuu lääkärikaverin mukaan ainoastaan siihen, ettei yrttiteiden torjunta-aineista aina tiedetä. Mutta jos kyseessä on suuren teetalon luomutuote eikä mikään epämääräinen pussukka, uskon että noi asiat on kunnossa. :)
 7. Kattiska Kommentoinnin ninja Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Itse juon kyllä kahvia , ensinnäkää en todellakaan saa päivää käyntiin jos en saa aamukahvia :inpain: ja ja päänsärky on taattu jos en koko päivänä juo yhtään kahvia. :arghh: Sitä ei suoranaisesti ole kielletty, kofeiinin saantiin oli ne tietyt suositukset paljonko per päivä. Neuvolassa oli puhe ja sanoi et 1-1 1/2 kuppia per päivä on iha Ok, ja itse menen tällä. :cat:
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. hipshops Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammiäidit 2020

  Mä en onneks kahvista edes tykkää. :) No joo, pitäis tutustua noihin kofeiinittomiin! Suurin ongelma on just se kofeiini mitä mielelläni välttäisin melkein kokonaan :D

  Se on oikeesti tosi jännä miten suositukset eroaa! Mut käyhän toi järkeen.
 9. Appelsiini84 Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Mun on myös pakko saada aamukahvi tai muuten ei päivä lähde käyntiin ja päätä alkaa särkemää. Mulle on riittän pelkkä aamukahvi, mut välillä ollu pakko juoda seuraks toinen kuppi päivällä ettei raskaus vielä paljastu. Moneen kertaan kyllä jo miettiny että miksen vois kertoo raskaudesta siskoille, noh torstaina viimeistään toivottavasti
 10. Freyja86 Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Mä oon kans juonu pari kuppia kahvia aamuisin. Teetä juon silloin tällöin iltapäivällä/illalla. En mä hirveesti oo kiinnittänyt huomiota teelaatuun, ihan perusteetä oon juonu sen kupillisen silloin tällöin.

  Ja salmiakkikarkkeja syön kans silloin tällöin mut en oo mikään karkin ystävä ja muutaman syön tyyliin kerran viikossa :D
 11. Tupuna82 Keskustelun kolmiottelija Tammiäidit 2020 Kesäkuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Mä olen ajatellut, että teessä on kuitenkin paljon vähemmän kofeiinia kuin kahvissa, joten en oo sen suuremmin ajatellut asiaa. Tosin nyt opiskelin, että vihreessä ja valkosessa teessä on enemmän kofeiinia kuin mustassa teessä, mutta onhan niissä sit taas muita terveyshyötyjä. Ja teen kofeiini imeytyy hitaammin elimistöön kuin kahvin. Tosin en sit tiedä onko se parempi vai huonompi juttu, ite järkeilisin et parempi :grin.
  Suklaassahan on myös kofeiinia, mitä tummempi ni sitä enemmän.
 12. leonardotar Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Mulle ei kahvi eikä tee enää maistu. Pahoinvoinnin jälkeen on alkanut ihan hillitön nälkä ja makeanhimokin iskee aika usein, vaikka syön myös terveellistä ruokaa paljon ja säännöllisellä ateriarytmillä. Pelottaa, että paino lähtee nousemaan liikaa. Toisaalta, ei tule alkoholista yhtään kaloreita :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Santrah Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Valkosipulisuolakurkkua olen himoinnut ihan alusta asti. Nam! Kaurapuuro on alkanut älöttömään ja kaipaisin sitä kovasti aamulla, mutta tosiaan saan maksimissaan lusikallisen sitä alas
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. TavallinenTyyppi Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Mun tekee koko ajan mieli kaikkea suolaista, vaikka normisti oon karkkihiiri. Ei oo tullu karkkia syötyä niin paljon, mutta suolaista senki edestä laughing7
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Mamma72017 Tietävä tietäjä Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Pelkkää suolaista tekee mieli mut hyvin harvat eväät maistuu.. ihan pyllystä tämä..
 16. Tupuna82 Keskustelun kolmiottelija Tammiäidit 2020 Kesäkuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Mun ei tee mitään erityistä oikeen mieli. Usein on kyllä nälkä ja haluis syödä jotain, mut sitten kun yritän oikeen miettiä et mitähän sitä tekis mieli niin en keksi mitään :grin. Vähän ristiriitaista.
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Untuvikko90 Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020

  Täällä on ihan tismalleen sama tilanne :) ja omituisinta on ehkä se, että aikaisemmin oisin voinut vaikka elää suklaalla ja nyt ei oo tehnyt mitään suklaista mieli pariin kuukauteen :nailbiting: mä oon menny varmaan rikki...:grin
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Freyja86 Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Mä voisin vaan syödä kaikkea epäterveellistä. Niin ja salmiakkia :D
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
 19. Mamma72017 Tietävä tietäjä Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mun ei tee mitään makeeta mieli, vain pitsaa, hampparia, ranuja, nugetteja, kalapuikkoja yms.. enkä nyt kaupasta ostanu mitään ihmeitä kun en mitään pysty sellaisia normaaleja syömään..
 20. Katlera Näppärä viestien naputtelija Tammiäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Mä edelleen haluaisin vaan salmiakkia ja lakritsia... Eikä yhtään ilahduttanut, kun mies oli ostanut kaksi pussia salmiakkia, pussin lakuja ja paketin lakritsijäätelöä! :banghead: Tai no, kyllä se nyt jo hieman naurattaa mutta siinä hetkessä ei sitten tippaakaan. Saapahan ainakin kehittää itsehillintää.
  • Hauska Hauska x 1