Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Maaliskuiset 2019' aloitti Mangusti_, 22 heinä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. helyli_ Peruskäyttäjä Maaliskuun äidit 2019

  Kokeilin viimeyönä mennä pelkästään iltapalan voimin jonka söin klo 22:30. Nälkä ei iskenyt yöllä mutta aamulla klo 8 kesken aamupalan tekemisen iski se pahoinvointi ja oksentelu ja sitä kestikin klo 12 asti. :sad001 taidan pitää vielä tuon yöpalan, mulle on liian pitkä tuo väli ilta/aamupalan välissä. Missähän vaiheessa tämä helpottas?
 2. Mangusti_ Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019

  Täällä taas jo monena päivänä ei ole mikään ruoka himottanut taikka edes houkuttanut syödä. Ateriavälin pitkittyessä paha olo pakottaa syömään ja hirveä keksiminen, mitähän saisi syötyä. Tällä hetkellä pureksin riisikakkua maidolla. Myös Nutrilett-patukoita tullut popsittua, mutten kauheasti niitä uskalla, kun niihin on lisätty A-vitamiinia (en ole tarkistanut turvallista määrää tai millainen patukoiden vitamiinipitoisuus on esim. maksamakkaraan nähden). Ekasta neuvolakäynnistä paino pudonnut lähes kilon. :sad001
 3. Riviera Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Kesä-äidit 2020

  Mulla ei ole ollut possun lihaan viikkoihin mitään vetoja, mutta eilen päätin haudutella pitkästä aikaa Dr. Pepperillä marinoitua nyhtöpossua siskoni pyynnöstä.

  Ai juu, miten hyvältä maistuikaan tortillojen kanssa! Ihanaa kun nää ällötykset alkaa helpottaa:dance011
  Last edited: 1 syys 2018
 4. Hippeastrum Tuttu foorumilla Maaliskuun äidit 2019

  Polttelisi leipoa, mutta makea ei edelleenkään maistu (ja huono olokin pahenee) joten en nyt sitten osaa päättää pitäiskö leipoa jotain herkkua vai vaan jättää tekemättä. Toisaalta kyllähän mies varmasti tekeleet syö, vaikka ite en söiskään.
 5. Varpu3 Tuttu foorumilla

  Mullakaan ei ihan makeat leivonnaiset mene (paitsi joskus tulee ihmehimo esim kermakakkuun mutta syömisestä tulee kuitenkin huono olo), mutta letut ja pannari menee. ”Leivo” sellaisia? :grin Tai sit luotat vaan siihen miehen ruokahaluun:rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Hippeastrum Tuttu foorumilla Maaliskuun äidit 2019

  Hei toi pannari saattais olla hyvä kompromissi. Pitääkin tehdä pellillinen (ja sit syöttää muille jos ei maistukaan)!
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Esme009 Tuttu foorumilla

  Koulunäkki leikkeleellä ja kurkulla, ja teetä juomaksi :p on mennyt aika monena päivänä tää setti väli- ja iltapalana.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Mammuska17 Tuttu foorumilla

  Peukutan ton näkkärin puolesta. Vielä oikein paljon juustoa siihe. Meikä on juustohirmu et syön varmaan liikaaki suositusten mukaan juustoo mutta en oo ite nii tarkka jonku juuston suhteen. Saa siitä kuiten kalsiumia kun en maitoakaan juo.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Kanttarelli Peruskäyttäjä

  Mulla ei ole kummemmin ollut mitään ylivoimaisia himoja, pahimpina nälkäkausina alkaa tehdä mieli pitsaa tai hampurilaista, ihan niin kuin ennen raskauttakin, jos nälkä ehtinyt riittävän kovaksi.

  Ennen raskautta olin varma, että saan mitä kummallisempia mielitekoja, mutta ihan hyvä näin. :D
 10. Baduu Uusi käyttäjä

  Mitä kuuluu tälle ketjulle? Olisi kiva kuulla, onko ällötykset menossa ohi, vai jatkuvat edelleen yhtä kiukkuisina kuin täällä? Vain tuorekurkku, appelsiinimehu ja kirsikkatomaatit pitävät mut tolpillani... Kaikki ihmisten hajut etovat, ruokien ajattelu ja ylipäätään melkein kaikki tekee pahaa. Pahoinvointilääkkeestä sitten tulee niin väsy, että nukkuu kaksi tuntia putkeen... :wtf:
 11. helyli_ Peruskäyttäjä Maaliskuun äidit 2019

  Täällä alkaa alkuraskauden himot helpottamaan pikkuhiljaa, perus kotiruoka riittää nyt oikein hyvin. Alkuraskaudessa meni usein pizzaa, hamppareita ja ranskiksia. :) luojan kiitos nämä himot on nyt taakse jäänyttä ja aamupuuro maistuu taas hyvältä. Karkista tulee edelleen huono olo vaikka sitä välillä tekeekin mieli. Nyt rv17 ja ruokaa pitää edelleen saada kahden tunnin välein, pieniä annoksia. Ähkyyn ei kärsi syödä. Kana ällöttää nyt jostain syystä, mielellään söin ennen kanaa ja kasviksia. Nyt ei uppoa sitten millään. :sad001
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. _MillaMagia_ Aloittelija

  Mulla pahoinvointi painottui iltoihin ja sitten oli pakko syödä vähintään 2h välein. Nyt on helpottanut, pieni kuvotus iskee iltaisin, mutta siihen ei ole pakko syödä enää: raikas juoma auttaa ja nautinkin nyt vitamiiniporetabletin aina iltaisin (se on hyvää ). Ruisleipää en ole uskaltanut vieläkään syödä, sillä sen aiheuttama turvotus oli aiemmin niin kamalaa.. mitään ruoka-ainehimoja ei ole vielä tullut. Ehkei tulekaan? Koskas ne yleensä alkaakaan?
 13. Mammuska17 Tuttu foorumilla

  Pariin viikkoon ei oo pahaa oloa ole ollut lainkaan. Muutaman tunnin väli ruokailuissa iha sopiva, muuten tulee vaan heikko olo ja kiukkuseksi ja jos venähtää. Olo aika liki normaali ja vähän tuntuu jo että massussa liikuskellaankin vaikka ei mitää tosi selkeitä potkuja ole mutta selkeämpää kun höyhenellä kutittelut tai vastaavat. Töissä jaksaminen ottaa tosi kovaa selkään ja nilkat on turvoksissa urakalla kun jalkojen päällä joutuu olemaan melkein koko aja , etttei istumaan ennätä ku hetken välillä. Kamala himo ollut pitsaan ja hampurilaisiin. Ruoka on niiiin hyvää :oops:
 14. Zuila Aloittelija

  Minä tykkään kans syödä melkein mitä vaan, kunhan se ei ole omatekemää :hilarious: napa ei vaan vedä enää niin paljon kuin mieli tekisi, mikä on surkeeta, kun HALUAISIN syödä yhtä paljon kuin ennen :sad001 varsinaisesti himoja ei ole ollut Kahvi piti pahaolo kautena jättää pois, enkä ole alkanut juomaan uudelleen vaikka pystyisi
 15. Riviera Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Kesä-äidit 2020

  En ole kertaakaan oksentanut raskauden takia, mutta tänään se oli erittäin lähellä sokerirasituslitkun jälkeen. Tai oikeastaan 30 Min sen naukkailun jälkeen. Muutenkaan ei ole tehnyt mieli mitään makeaa moneen viikkoon, niin tommonen sokerimäärä oli liikaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Eeputzka Aloittelija

  Kaikkeen suolaiseen on himo. Voileipäkakku/pizza/juustonaksut yms voisin syödä koska vaan :happy: kahvi tökkii..sitä pitää keittää ja saada mutta parin hörpyn jälkeen alkaa tökkimään
 17. helmimeri Ihastunut foorumiin

  nuudelia tomaattikastikkeessa, koko viimeviikon töitten jälkeen illalla
 18. Varpu3 Tuttu foorumilla

  Rusinat maistui jotenkin tosi hyviltä :D Samoin makarooni ketsupilla on uponnut hyvin koko raskauden ajan!
 19. Miinie Peruskäyttäjä

  Ei mitään erityistä himotusta enää, makeakin maistuu jonkin verran vaikka suolainen enemmän. Illasta ei pysty syömään esim. karkkeja, koska klo 04 maissa herään huonoon oloon ja kaameaan vatsan turvotukseen. Noh, aamulla voi ottaa jotain hyvää jos tekee mieli :)
 20. Eeputzka Aloittelija

  Edelleen himotukset suolaiseen :rolleyes:

Jaa tämä sivu