Helmikuun helinät

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2012' aloitti Taatu, 29 tammi 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kaika Kommentoinnin ninja

  Oiku tää on jännää! Eilen mull oli todellinen aktiivipäivä, joka huipentui piiiitkään joogahetkeen ja kun tulin kotiin sainkin ihan kipakoita supistuksia säännöllisesti puolille öin saakka. Ja tietty tyhmänä ja malttamattomana mä tässä toivoilen viikonloppusynnytystä... Ei sitä nähtävästi opi olla hötkyilemättä vaikka kuinka mones synnytys olisi : D Epedriinille tsemppistä huomiseen - mitkä on tunnelmat? Mutta nyt mun tarvii mennä laittamaan aamuhommat loppuun ja laittaa koulululaiset koulutielle.
 2. Epedriini Oman äänensä löytänyt

  Kiitos kaikille tsempeistä, hyvillä jännittyneillä fiiliksillä mennään. Pientä paniikkia että onko kaikki nyt varmasti kotona valmista tulokasta varten mutta uskoisin. :) tänään vielä viimeisiä hankintoja tehnyt ;) 

  Nyt lähden ystävien kanssa vielä syömään, kevyesti tosin kun on suositus ettei kamalan raskasta ateriaa edeltävänä päivänä söisi. No, tärkeintä että sais hetkeksi ajatukset muualle kun leikkauksen jänskäämiseen... se meinaan kyllä aika lailla jänskättää kun ei mitään toimenpiteitä koskaan ole tehty.... huh huh; no tässä on sitten maailman paras palkinto! :)
 3. devilangel666 Oman äänensä löytänyt

  Onnea matkaan =). Ja onneksi olkoon kaikille synnyttäneille =)

  Onko muilla tullu millasii oireita ennen synnytystä? Itellä la tuli vähä limaa ja sit loristen tullu siitä lähtii välil valkovuotoo kuulema ja eile sit tuli limaa sellaista beigen sävähtävää ja sit kirkkaan vaaleeta tms ja kunnolla ja tänäänki o tullu vähä pyyhkiessä kirkasta limaa. Ja supistuksia ilmaantunu ja jopa ovat voimistuneetki. Ja vaikka maha ei sekasi,nii on saanu ravata vessassa kiitettävästi ja yöt menee siihen,että herään 2h välein vessaan ja kauhee kipu häpyluussa ja muutenki kauhee paineen tunne alhaalla.