Helmikuun höpinät

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2015' aloitti Jenska, 7 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mulla vähä samat fiilikset ku ahomelskaajalla; Oispa jo huhtikuu! Näitä vaivoja ku on ollu ja sairaslomalla on oltu 11viikkoa jo nyt niin tuntuu että vauva sais tulla jo nyt mikäli se vaan ois siihen valmis. Jos olot ois hyvät niin sais olla vaikka huhtikuun loppuun saakka masussa :) Mutta kun ei...

  Vauvalle ei tuu omaa huonetta meilläkään, asutaan kolmiossa ja esikoinen tarvii oman tilansa :) Sisustus on täällä sitten tapahtunutkin muihin huoneisiin :P

  Mullakin on kovat toiveet että oltas jo pääsiäisenä koko perhe koolla, mutta se taitaa olla turha toive vaikka ei kovin kauaa enää laskettuun aikaan oiskaan :) esikoisen synttäreitä juhlitaan maaliskuun viimeinen viikonloppu joten juhlia tiedossa sinnekkin :)
 2. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Ainiin, kävin ostamassa imetysliivit. MITÄ IHMETTÄ MUN TISSEILLE TAPAHTUU!:eek: Normaalisti oon 75b-75c riippuen mallista... Nyt 75F! F! Herranjumala! Oon muuhun kokooni nähden kaks kävelevää tissiä. :confused: Tuli itku siellä alusvaateliikkeen sovituskopissa kun katsoin kokolappua. Kiirehti myyjä sanomaan että heillä on vähän pienet koot joihinkin paikkoihin verrattuna mutta silti...
 3. Maatunen Tuttu foorumilla

  Mä niin kadehdin teitä, jotka nautitte raskaudestanne.. nauttikaahan meidän muidenkin puolesta! Ite oon tosiaan ollut aikalailla saikulla viikolta 10 eteenpäin... ja olot vaan pahenee. Luojan kiitos ei oo enää muutamaan viikkoon tarvinnut oksentaa, mutta selkä, lonkat ja hurjat supistukset ovat vaivanneet senkin edestä. Kiva kun ei kävelemään ees pysty. Hyvä kun sohvalta pääsee jääkaapille könyämään :D Nukkumisestakaan ei oo tarvinnut haaveilla pariin kuukauteen.
  Mä niiiiin odotan, että tää pieni päättää saapua maailmaan ja mä saan kroppani takaisin! Ei kuulkaa yövalvomiset tunnu missään tän jälkeen. No, onpahan tullu todistettua itselle, että selviän mistä vaan.

  Ja mulla oli äsken eka verkkoluento! Pääsin tosissaan alottaa opintoja :) Aika turhaa diipadaapaa, mutta niinhän nää ekat kerrat aina. Joku taisi muuten kysellä, että mitä opiskelen :D Sosiaalityötä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. Möttönen Tuttu foorumilla Huhtikuunmammat 2015

  Täällä vauva tuntuu kyllä ihan molemmilla puolilla. En tiedä missä asennossa on tällä hetkellä, mutta juurikin nyt värisi ensin oikealla puolella ja heti perään vasemmalla. Ja liikkeitä on tuntunut taas eilisillasta ihan jatkuvalla syötöllä, eikö tuo koskaan nuku.. Välillä sattuu niin hemmetisti ja välillä taas tuntuu niinku koukistelis yhtä sormea vasemmalla lähes nivusissa.
  Viime viikolla ultrassa vauva ei meinannut millään herätä ja lääkäri sai istutettua pienen pelon siemenen siitäkin huolimatta, että tunnen liikkeitä päivittäin. No eipä kyllä pelota liikkeiden puolesta enää.. Mikähän ton mahdottoman aktiivisuuden tekee?


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 5. Maatunen Tuttu foorumilla

  Möttönen, täälläkin on hyperaktiivinen masuasukki! :D En tosiaan tiedä koska tuo muka nukkuu.. eikä kyllä mitään hajua, että mistä tuo hirmuinen aktiivisuus johtuisi. Mietin ensin, että olisiko ruokavaliolla tekemistä, mutta ei oo kyllä ollut vaikutusta.
  Inhottavaa, jos lääkäri saa pelokkaaksi ilman mitään konkreettisempaa syytä :sad001 Ihan kuin ei vauvan hyvinvointi mietityttäisi muutenkin tarpeeksi!
 6. P_K Peruskäyttäjä

  Täällä vauva tuntuu periaatteessa molemmilla puolilla. Raivotarjonnassa oli viime neuvolassa, eli pää on tuolla vasemmalla puolella alhaalla ja jalat ja kovimmat potkut tuntuu tossa kylkiluitten alla useammin oikeella. Eli selkä ja pylly kaartuu enempi tonne vasemmalle. Tolleen se on tuolla ollu suurimman osan ajasta. Mulla vatsa kyllä ahdistaa, haluttais jo, et se tippuis alemmas.
 7. rondine Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015

  Maatunen: joo, olen kyllä todella kiitollinen tästä oman raskauden helppoudesta. Tsemppiä sinulle, sinua on sitten koeteltu sitäkin enemmän. Itse en ole oksentanut kertaakaan, en vieläkään edes tiedä miltä liitoskivut tuntuvat ja supistukset ovat niin kevyitä etten aina niitä edes huomaa (esim. viime kerralla neuvolassa hoitaja huomasi tutkittaessa, että oli pieni supistus, mutta itse en ollut huomannut mitään). Kiva, jos nuo opinnot vähän piristävät. Siskoni opiskelee myös sosiaalityötä ja on tykännyt, vaikka hänkin on sanonut, että luennot ovat joskus vähän diipadaapaa. :D
 8. n00bi-mama Aloittelija

  Tänään rv30 :smiley-bounce013:Heartred:Heartpink:Heartblue:Heartbigred
  Mietin onko edelleen "siro" lapsi kyseessä kun on tilaa liikkua vielä miten päin vaan, eikä paikallaan meinaa pysyä. Joulukuun rakenneultrassa kun sanoivat että saatta olla siro vauva tulossa. En osaa myöskään oikein erottaa mikä pää on pylly ja mikä pää on pää :scratch:grin Kun en uskalla "painella" sen kummemmin mahaa ja kokeilla, että miten päin se siellä myörii.
 9. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Itse tunnistan vauvan sillein, että missä on teräviä potkuja on jalat. Sitä lähinnä oleva kovempi möykky on peppu ja kauimpana jaloista oleva möykky on pää. Välillä kun tuntuu sellainen pitkä möykky, niin se on sitten selkä :grin Ehkä tämä ei ole ihan oikea oppista, mutta näin itse hahmotan vauvan asennot:)
  • Hauska Hauska x 1
 10. gartsu Ihastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015

  Pookkana, noin neuvolan terkka mulle asian selvitti. :happy:
 11. kevään lapsi Aloittelija

  Täällä taitaa sitä tilaa olla vielä ihan ok kun välillä tuntuu että vetää ympyrää. Muuten kyllä yleensä oikealla puolella tuntuisi köllöttelevän ja tosiaan pää ylöspäin ainakin vielä :wacky:. Tuntuu kyllä tukalalta palleassa ja ihan kuin olisi koko ajan maha ihan täynnä... EI KIVA! :sorry:
 12. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Täällä alkaa jo tila pikku hiljaan loppua, mutta se ei meidän hyrrää estä! Sitten sitä tilaa tehdään kohtua venyttämällä, tykkäs äiti tai ei :meh: Odotan pelolla sitä, kun pikkuinen ei ihan oikeasti pääse enää kääntyilemään. Tulee varmaan kivat kiukkupotkut:yuck: On se kyllä ihan mammakulta kun on niin itsepäinen eikä anna ''pikku'' asioiden häiritä!:love7
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. rondine Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015

  Onko joku kättärillä synnyttävä päässyt ilmoittautumaan siihen tutustumiskäyntiin? Siihen numeroonhan saa soittaa vain ti-to 13-15. Olemme nyt yrittäneet soittaa sinne eilen ja tänään ja siellä on koko ajan numero varattu. :mad: Ihan ihme systeemi! Ja ne käynnit on vain arkisin klo 13-15, mikä idea siinäkin on? Niin että miehet joutuisivat suurimmalla todennäköisyydellä olemaan töistä pois?
 14. Möttönen Tuttu foorumilla Huhtikuunmammat 2015

  Rondine, hyvä kun otit puheeksi ton tutustumiskäynnin.. Oon unohtanut koko jutun! Pitääpä yrittää huomenna soittaa. Ja raportoida.


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 15. rondine Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015

  Päästiin sitten lopulta läpi, yritettiin soittaa varmaan yhteensä kymmenen kertaa.
 16. nene93 Tuttu foorumilla

  Tänään jo rv 33 ♡ vitsi aika menee kyllä tosi nopeasti.
  Onko kellään mulla sellasta epätodellista oloa? Itellä on koko ajan. jotenkin on niin hassua kuvitella että kohta meillä oikeasti on pieni vauva kotona. Vaikka pikku herra olemassa olostaan muistuttaa päivittäin ja olen jo aivan kypsä olemaan raskaana on silti niin epätodellinen olo että minullakin kasvaa oma pieni siellä masussa ♡
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Karpalo7 Aloittelija

  Minulla noin 10 päivää sitten laskeutui maha, voi mikä ihana tunne! Olen nukkunut paremmin ja jaksanut paremmin ja olo on ollut paljon kevyempi, on ollut ihan uutta buustia siivota ym, johtuuko sitten auringosta myös osin:) Mutta sitten tietenkin sain mieheltä ystävänpäivä lahjaksi flunssan ja se vei voimat ja ilo jäi lyhyeen ( kiitos rakas):hungover: No mutta tokenemaan päin nyt olen kuitenkin, toivottavasti energia buusti jatkuisi!

  Edelleen kipeät supparit jatkuu, mutta ei enää stressaa kun kaikki on kiinni alhaalla ja viikkoja jo hyvin, uskon että ihan normaaliin aikaan tulee :angelic: Lisäksi kaikki mahdolliset tulehdukset ym on poissuljettu :)

  Vielä olisi jonkinverran laitettavaa ja hankittavaa mm. Pinnis varusteineen ym. Tällä hetkellä vauvalle on hankittu: hoitopöytä, sitteri, vaatteita hyvin, kylpyamme tukineen, leluja, rattaat, Jonkin verran harsoja, 1 tuttipullo.

  Pitäisi vielä maalata lastenhuone ja ostaa verhoja koko kämppään, sekä muutenkin sisustaa, en Oo vaan saanut aikaseksi vaikka saikulla oon ollut, ollut niin väsynyt :shifty: Nyt kun saisi tän flunssan selätettyä niin pitää ottaa itteäni niska-perse otteella kiinni ja ruveta hommiin!!:smiley-angry007

  Jospa kaiken saisi valmiiksi ennen kun vauva tulee!

  Onko kellään ollut muuten sisäreisissä ja nivusissa kipua?

  Mukavaa kevään alkua ja odotusta kaikille!:happy:
 18. Möttönen Tuttu foorumilla Huhtikuunmammat 2015

  Kättärin tutustumisaika varattu. Repeatilla soitin ja 13. kerta onnistui, kello oli silloin tosin vasta ehkä 13:03... ☺️


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Ahomelskaaja Tuttu foorumilla

  Mulla harva se päivä nivuset on iha tosi kipeet..
 20. Ahomelskaaja Tuttu foorumilla

  Piti vielä jatkaa edellistä..

  Mulla on helpompi olla ku vauveli on ylempänä. Siis poikittain vaikka. Kun ollu jo jonkun aikaa tosi alhaalla tai useimmiten niin ni sitte ku joinakin päivinä vielä selvästi kääntynyt jotenki ja ollu helpompi olla. Ku ei oo niin kova paine alapäässä eikä supistaa eikä nivuset huuda.. Mä melkein toivoisin et ois mahd pitkään ylhäällä vaikka sivurrain eikä laskeutuis ihan kauheen aikasin ihan kunnolla.. tosin se On varmaa turha toivo..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1

Jaa tämä sivu