Helmikuiset 2020 <3

Keskustelun 'Helmikuiset 2020' aloitti Vanellope, 8 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vanellope Aloittelija

  Täällä voi esittäytyä ja jutella muuten vaan!

  Me ollaan pari kuukaut toivottu sisarusta meidän 1v3kk lapselle, ihanaa että tärppäsi :Heartred eilen plussattu :Heartred

  On tää jännää!
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Pingu94 Peruskäyttäjä

  Mä plussasin tänään. :Heartred 28 päivän kierrolla laskettuna ois 4+4 ja laskettu aika 11. helmikuuta. Epäilen kyllä että kierto on pidempi. Se ei ole vielä tasaantunut, kun imetän. Meillä on 1v 2kk ikäinen tyttö. Ikäeroa tulee siis vähän vaille 2 vuotta. Olen iloisesti yllättynyt siitä että plussasin näin äkkiä. :) Esikoista tehtiin pidempään.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. hugo20 Uusi käyttäjä

  Itse plussasin tänään. Esikoista odotellaan ja heti tärppäsi
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Hiliiikka Aloittelija Helmiäidit 2020

  Mulla taasen kierto on ollu joulukuisen keskenmenon jälkeen 26-28 päivää. Menkkojen mukaan laskettu aika olisi 10.2, mutta jokin ei täsmää, kun plussasin jo 29.5 ja digitesti näytti 3+ jo alle kolme viikkoa oletetusta ovulaatiosta.
  • Tykkää Tykkää x 4
 5. Adella- Peruskäyttäjä Helmiäidit 2020

  Plussattu! Helmikuun puolessa välissä pitäisi olla la. Toista lasta toivoisimme.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • En tykkää En tykkää x 1
 6. Penni Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020 Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Me odotetaan toista lasta. Esikoinen pian 2v. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Helmi2020 Uusi käyttäjä

  Hei.

  Täällä plussattiin muutama päivä sitten. La ajoittuu helmikuun puolivälin tienoille jos kaikki menee hyvin. Lapsi olisi minulle ja miehelle ensimmäinen yhteinen. Minulla on ennestään kaksi lasta, miehellä kolme. Toivottavasti meidän poppoo kasvaa ensi vuonna, sitten meitä olisi kahdeksan. ☺
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Maapähkinävoi Aloittelija

  Moi,

  Plussasin viime viikolla ihan miniaalisen viivan ja alkuviikolla raskaus varmistui. Toivottavasti pysyisi matkassa mukana. Tämä on meidän ensimmäinen lapsi ja erittäin toivottu. Lähipiirissä lapsia on vaikka muille jakaa eli sinänsä homma on tuttua, mutta oma on oma:happy: Multa voi tulla siis höpsöjäkin kysymyksiä, mutta olkaa kärsivällisiä :wink Laskeskelin LA:n 20. päivälle, mutta eiköhän se siellä ultrassa muutu.
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. tiania Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Me odotamme toista lasta, esikoinen täyttää syyskuun lopussa kolme vuotta. Reilun vuoden yritimme, taustalla viime heinäkuulta myös keskeytynyt keskenmeno. Toivottavasti tällä kertaa kaikki menee hyvin. Kovin on toivottu ja odotettu vauva!
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Hiliiikka Aloittelija Helmiäidit 2020

  Huomasin tiania tuosta Helmikuisten lista-keskustelusta, että ollaan saman ikäisiä toisen lapsen odottajia. Mulla on syksyllä 2 vee esikoinen. Ehditkö täyttää 38 odotuksen aikana? :)
 11. tiania Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Ehdin, täytän 38 elokuussa :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Hiliiikka Aloittelija Helmiäidit 2020

  Täytän itse myös kesällä 38.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Chum Peruskäyttäjä Helmiäidit 2020

  Heh, nyt vasta huomasin, että ensi vuosi on karkausvuosi. Syntyyköhän monta karkauspäivän lasta :wink
  Meillä la alkukuusta, ettei taida ainakaan meille tulla.
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Apua. Vannoin etten tuu tänne viel kirjottaan, mutta pakkohan se oli. Ikää vielä 25v loppukuusta täytän 26v. Tänään plussattu haamu, dpo13 menossa nyt ja laskettuaika on menkoista laskettuna 19.2. oviksesta päivän myöhemmin eli menkoista laskettuna mennään. Ensimmäinen vauva olisi meille jos tämän saamme syliin. Vuosi sitten maalis-huhtikuussa olin raskaana, mutta se oli kohdunulkoinen. Ja nyt uusi raskaus tärppäsi yk10. Pelottaa ja jännittää. Onneksi saan varhaisultran julkisella KU:n takia.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Tindell Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Moi! Eilen plussasin ihan selkeän plussan :happy:. La 14.2, just soitin neuvolaan ja sain ajan kesälomalle, mieskin pääsee mukaan. Ultraavat kuulemma sillon sellasen "epävirallisen" ultran, että kuulee sykkeen ja näkee, että vauva on oikeassa paikassa.
  Yritystä meillä on marraskuusta asti, huhtikuussa meni tosi alussa kesken. Toivon, että tämä menis nyt loppuun asti :Heartpink.
  Ollaan ihan pihalla miehen kanssa, molemmille ensimmäinen, eikä vauvoista kauheasti kokemusta. Onneksi on neuvola :p
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. PikkuHeidi Uusi käyttäjä

  Heippa!

  Täällä kans yks ensiodottaja. Olen 30 vuotias ja plussan sain jo viime sunnuntaina päiväpissasta sekä maanantai aamuna digitestiin ➕

  Taustoista sen verran että olemme mieheni kanssa toivoneet yhteistä lasta kohta kolme vuotta ja vuosi sitten toukokuussa aloitimme lapsettomuushoidot. Kolmesta inseminaatiosta ei tapahtunut mitään ja siirryimme IVF jonoon ja pääsimme aloittamaan hoidot huuhtikuun lopussa. Toukokuun lopussa oli punktio ja siitä tuoresiirtona 3 päiväinen alkio.

  Raskausviikko 4+3 menossa tällä hetkellä ja varhaisultra naistentautien polilla on 2.7. toivottavasti pieni on pysynyt matkassa ja voi hyvin.

  OYS:n lisää tymisyksikössä jo laskivat LA:n ja siihen ei enään oikeastaan neuvola voi mennä muuttamaan, kait. Näin ainakin se hoitaja sanoi. Mutta tosiaan LA on meillä 18.2.2020

  (Jo, tiedän että oli tuolla oireista oma ketju, mutta aattelin lisätä tähän jatkoksi)

  Oireita ei pahemmin vielä ole, mitä nyt punktion jälkeen on ollut väsymystä, joka päivä pitänyt nukkua päikkärit. Alavatsaa turvottaa, enemmän iltaisin. Rinnat ei vielä ole kipeytyneet, ehkä nännit on hitusen arat Flunssa ollut kohta 2 viikkoa, mutta sekin jo parantumaan päin. Pahaaoloa ei vielä ole ollut. Mutta oireita odotellessa. Tänään myös päättyi tukilääkitys (terolut)

  Välillä on aika uskoton olo koska ei sillai selkeitä oireita ole. Ajattelin tänään vielä hakea kaupasta testin jotta saan oman mielen rauhan että plussaa testit edelleen näyttää
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Maapähkinävoi Aloittelija

  Tuurilla tuo osuu juuri meille, eihän viikon "yliaika" ole mitenkään tavatonta :D Hauska ajatus, mutta lapselle varmaan vähän ikävää.

  Kiva, että meitä on täällä jo näin paljon! Täällä on jo alettu miettimään, kuinka vauvan huone sisustetaan. Ensiksi varmaan sänky meidän makkariin, ettei tarvitse ravata yöheräilyjen välillä. Sisustushulluna olen jo alkanut selailla kirppareita kuin viimeistä päivää.Aikaa on niin paljon vielä, että mieli ehtii muuttua vähintään 36 kertaa:)
 18. Tindell Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Mä kans oon selaillut netistä kaikkea vauvalle :happy:. En kuitenkaan uskalla tehdä hankintoja, ennen kuin kriittinen alku on ohi. Meillä ei ole mitään valmiina, ajattelin hankkia suurimman osan käytettynä. Turvakaukalo tulee toki uutena.
 19. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Mää en oo uskaltanu miettiä vielä mitään. Sisko innostui heti, että säästää meille nuorimmaisensa turvakaukalon jne :D Sen nuorin on marraskuussa syntynyt joten hetken vielä siinä kaukalossa matkustaa. Sanoinkin sille, että ei nyt vielä innostu ja suunnittele mitään.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Penni Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020 Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Meillä on kaikki esikoisen jäljiltä. Vaatteet vaan pitää uusia, jos tulee poika. Äitiyspakkausta en taida enää ottaa vaan rahana. Kun esikoisen pakkauksen jäljiltä on kaikki tarpeellinen, ei tarvita toista makuupussia jne.

Jaa tämä sivu