Heinäkuisten NT-ultrat

Keskustelun 'Heinäkuiset 2020' aloitti Holly, 21 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Ihanaa että saitte hyviä uutisia :Heartred
 2. Amalialainen Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Marraskuunmammat 2015

  Ihana kuulla teidän ultrauutisia, omaan vielä muutama viikko aikaa, ehtii hyvin henkisesti valmistautua :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. Genmaicha Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020 Syysmammat 2018

  Meillä on huomenna NT-ultra. Joudun menemään yksin, kun meillä ei ole lapselle hoitajaa ja sinne ultraan ei saa lapset tulla mukaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 4. littlemermaid Aloittelija

  Meillä oli eilen nt-ultra ja oli ihanaa katsella pikkuista. Hän oli varsin eläväistä sorttia, kääntyili ja heilui koko ultran ajan. :Heartred Oli hauska seurata pienen touhuja, kun liikkeet ei vielä tunnu äidille asti. Niskaturvotus oli vain 1,1 ja koko vastasi 11+1, niinkuin pitikin. Tuli jotenkin niin huojentunut olo ultrasta ja viimein alkaa luottaa tähän raskauteen.
  • Tykkää Tykkää x 18
 5. Genmaicha Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020 Syysmammat 2018

  Onnittelut hyvistä uutisista!
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Genmaicha Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020 Syysmammat 2018

  NT-ultrassa vaikutti kaikki hyvältä, siellä pikku tyyppi uiskenteli! Turvotusta oli 1,35 cm (3 oli riskiraja). Virallinen laskettu aika päivittyi, se on 14.7.

  Edit: 1,25 cm oli sittenkin niskaturvotus, muistin väärin.
  • Tykkää Tykkää x 16
  Last edited: 2 tammi 2020
 7. Tuhatjalkainen Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Täälläkin nt-ultrassa kaikki hyvin :Heartred On kyllä huojentunut olo ja itkin hulluna ku lähdettiin :hilarious: Saatiin samalla kuulla yhdistelmäseulan tulokset eli niitä ei tarvi jännittää.
  • Tykkää Tykkää x 15
 8. Wreta Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Mukava kuulla hyviä uutisia :) Omaa ultra täytyy vielä jännittää viikon verran.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Mooseksenperintö Aloittelija

  Hei, täällä uusi heinäkuinen taustalta lueskelemasta aktiivisten joukkoon :). Viidettä odotellaan syntyväksi 14.7. (tai sen jälkeen mikäli vanhalla kaavalla mennään) ja tänään oli nt-ultra niin nyt uskaltaa jo melko todeksi tämän uskoa sen verran vilkas kaveri ultrassa heilui. Nt oli 1.8mm joten jo iänkin puolesta vähän noita riskilukuja jännitän nousevatko korkeiksi, mutta on jotenkin taustalla myös luotto siihen että kaikki järjestyy tulipa vastaan mitä hyvänsä :Heartpink
  • Tykkää Tykkää x 8
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 10. Ruiskaunokki Aloittelija Heinä-äidit 2020

  Tänään oli vihdoin meidän vuoro päästä ultraan! Kaikki oli oikein mainiosti ja pikkutyyppi oli vähän isompi kuin mitä viikkojen mukaan oli odotettavissa. Oli siis ihan rajoilla se, että nt-seula oli mahdollista vielä luotettavasti tutkia. Neuvolan mukaan tänään on 13+3 ja ultrassa koko vastasi 13+5–14+1. Niskaturvotusta oli 0,9mm.

  Ultrauksen tehnyt kätilö oli todella mukava ja selitti todella tarkkaan kaiken, mitä ruudulla näkyi ja veikkasi jopa sukupuoleksi poikaa. Kovin varma veikkaus se ei tietenkään ollut, mutta oli kiva kun huomioi meidät niin hyvin, että senkin meille kertoi. Yllättävän hyvin kuulemma näkyi myös jo eri rakenteet, kuten sydämen kammiot ja aivojen osia. Oikein hyvää palvelua siis saimme, kun tuntui ettei kätilöllä ollut turhan kiire vaan ultraamiiseen käytettiin yllättävän paljon aikaa. Ihan eri kokemus siis, kuin mitä esikoisen kohdalla, jolloin ultrauksen teki lääkäri ja koko juttu kesti ehkä muutaman minuutin.
  • Tykkää Tykkää x 12
 11. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Ihana lukea teidän hyviä uutisia :) Meillä nt-ultra 8.1., joten sitä (jännityksellä) odotellen.
  • Tykkää Tykkää x 7
 12. KyyNaama Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mä kävin yksityisellä maanantaina, kun olin ihan varma ettei kaikki ole ole kunnossa, enkä pystynyt enää stressaamaan 15.1. asti jolloin mulla on siis nt-ultra, silloin pitäisi olla siis viikot 12+3. Nyt maanantaina oli siis kaikki hyvin ja viikotkin vastaa, tosin ihan tarkkoja mittoja ei lääkäri saanut, kun hänellä oli ihan uusi laite eikä osannut sitä täysin käyttää ja tyyppi siellä sätkytteli, mutta mulle olikin tärkein tieto, että on oikeessa paikassa ja hengissä :grin:grin Nyt sitten paskat housussa taas odottamaan, taidan stressata itseni hengiltä tän raskauden aikana :smiley-ashamed005 On mun eka, enkä uskonut ikinä yhtään lasta haluavani :sign17
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. amandatt Tuttu foorumilla

  Tänään oli nt-ultrassa kaikki hyvin, vastasi täysin viikkoja 12+2 ja kaikki näytti muutenkin tässä kohtaa hyvältä :) Oli hyvin liikkuvainen vauva :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 13
 14. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Meilläkin oli tänään nt-ultra. Kaikki oli hyvin ja tuli todella huojentunut olo. Saatiin samalla kuulla yhdistelmäseulan tulokset, joten onneksi ei tarvitse enää niitäkään jännätä. Tuntuu, että nyt voin viimein alkaa nauttia raskaudesta. :Heartred

  Mittojen mukaan laskettuaika olisikin pari päivää myöhemmin, mutta alkuperäinen la pidettiin voimassa.
  • Tykkää Tykkää x 12
 15. Rosegold Aloittelija

  @KyyNaama hienoa että kaikki kunnossa! Saako kysyä, oliko sulla jotain syytä epäillä et kaikki ei ois hyvin? Täällä toinen hermoilija.. kävin varhaisraskauden ultrassa yksityisellä ennen joulua, kaikki oli kunnossa ja reilun viikon olin ihan tyytyväisenä. Sitten oli uudenlaista jomottelua/ kipua ja polttelua kohdun seudulla, jotka kesti muutamia päiviä, joten iski huoli tietenkin taasen. Ne meni ohi, mutta nyt kun ollut ”oireetonta” joitakin päiviä niin alkaa olla ihan varma taas et tää varmaan oli tässä. mulla NT vasta 15.1. ja yritän nyt kestää epävarmuutta sinne. Tulee vaan olo että ei taas uskalla iloita eikä puhua tästä raskaudesta jos sitä viikon päästä ei enää ookaan..
  Et symppaan sua! Yritän psyykata itteeni et tän tulevan ultran jälkeen, jos kaikki hyvin, niin rupeen luottaan että ei se vauva ihan pienestä luovuta siellä.. mut pieni epäilys että tää epäilys tulee toistumaan vielä muutamia kertoja
  Näin ensi kertalaisen aavistus...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 16. KyyNaama Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Rosegold: Mulla oli tosi toispuoleiset kivut vasemmalla alavatsassa melkeen koko ajan tuosta 6-7viikosta alkaen ja oikealla ei mitään. Eka en sitä juurikaan ajatellut, mut mulla alko myös ihan hirveet niska/hartiakivut ja yhtäkkiä olin ihan satavarma et nyt on kohdunulkoinen, mutta joo, onneksi ei ollut :grin
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. kopikat Ihastunut foorumiin Heinä-äidit 2020 Maalismammat 2018

  Mä kävin tänään nt-ultrassa ja hyvältä näytti! Seuloissa ei ilmennyt riskejä ja kaikki tarvittavat kehonosat löytyivät. Huvitti kun meidän toukka ihan selkeästi simahti kesken ultran ja alko kippurassa torkkumaan. :grin ultraaja laskeskeli sitten siinä sillä aikaa seulojen tuloksia ja kokeiltiin vielä uudestaan niin saatiin mm. virtsarakko ja muitakin kuvaan vielä.
  • Tykkää Tykkää x 10
 18. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Täällä oli tiistaina ultrassa viikkoja vastaava liikkuvainen vauveli, jolla kaikki osat paikallaan ja nt normaali 1,1 mm. Tänään tuli tietoon myös trisomiariski 1:5600, mikäli oli suuri helpotus kun ikää on kumminkin liki 40. Vähän luottavaisemmin uskaltaa ehkä nyt jatkaa odotusta. :)
  • Tykkää Tykkää x 11
 19. Heather Aloittelija Heinä-äidit 2020

  Meillä oli tänään aamulla ultra, pikkuisella on kaikki hyvin. :):Heartred
  • Tykkää Tykkää x 13
 20. Holly Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Ihana lukea hyvistä ultrauutisista :) onnea kaikille!

  :Heartbigred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 5

Jaa tämä sivu