Harrastaminen raskauden aikana

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Sindy, 18 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tingeling Peruskäyttäjä

  Mäkin ajattelin aloittaa mammajumpan tai mammajoogan syksyllä kun alkavat.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Tingeling Peruskäyttäjä

  Mä ilmoittauduin jo mammajoogaan, syyskuussa tosin vasta alkaa mutta ainakin on oma paikka varattu (en tiedä kuinka suosittu tuo on).
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Papaya19 Aloittelija

  Kävin ennen raskautta säännöllisen epäsäännöllisesti salilla ja joogassa plus kävelylenkit ja pyöräillen työmatkat. Plussan jälkeen iski ensin monen viikon jäätävä väsymys että pystyssä ei meinannut pysyä ja sen jälkeen pahoinvoinnit joten kuntosalitreenit on ollut tauolla eikä pahimmilla helteillä pahemmin koiran kanssa lenkkeilty... Nyt ajattelin palailla pikku hiljaa salille kevyen treenin merkeissä ja aion ilmottautua myös raskausajan joogaan :) salitreeni mietityttää täälläkin, melkein tekisi mieli ottaa pt-tunti että katsoisi nykyiset ohjelmat läpi että millasilla muutoksilla niitä voi tehdä mahdollisimman pitkälle :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. popcorn83 Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Marrasäidit 2020 Heinämammat 2016

  Unohdin tänään kysyä lääkärineuvolassa tarkemmin liikunnan rajoittamisesta. Oon käyny tekemässä 30-40min mäkitreenin joka viikko ja vaan nyt tarkkaillut että syke pysyy pääasiassa alle 150. Salikorttia ei ole nyt mutta tekisi mieli hankkia. Kevyempiä treenejä voi kuitenkin tehdä niin kauan kun hyvältä tuntuu :)
 5. Pampulainen Tuttu foorumilla Toukomammat 2017

  Mitä harrastatte nyt viimeisinä kuukausina? Popcorn83kaan ei taida vetää mäkitreeniä enää
 6. Arabia Peruskäyttäjä

  Mulla jäi kaikki liikunta syksyllä, kun sairastin flunssaa liiottelematta pari kuukautta. Sitten olikin työmatkoja ja kiireitä, joten liikunta jäi kokonaan. Kaipaan nyt tosi paljon liikkumista, mutta eipä tällä vatsalla ihmeitä tehdä. Lähinnä uimassa olen käynt ja ajattelin käydä aktiivisesti sitten kun äitiysloma alkaa.

  Vauvajoogia olen myös katsellut ja toivon, että sellaiseen pääsisin keväällä. Minulla on melkko varmasti synnytystapana sektio, joten parantuminen vie aikansa. Esikoisen kanssa haaveilin vauvajoogasta tai jumpasta myös, mutta jäi menemättä, kun oli huonoon aikaan ja huonossa paikassa ja vauva ei olisi viihtynyt ja ja ja :rolleyes:
 7. SronsU Peruskäyttäjä

  Eipä ole juuri mitään tullut harrastettua, kun vähänkin pidempi kävely pistää alavatsan vihlomaan. Nyt äippäloman kunniaks, ajattelin esikoisen 4v kanssa alkaa käydä uimahallissa vähän polskuttamassa. :joyful:
 8. rust Tuttu foorumilla

  Mä oon koko raskauden aikana käyny kerran kuntosalilla. Hyperemeesi söi ainakin kaikki jalkalihakset ja tuntuu ettei käsivarsissakaan oo enää voimaa. Mut eipä sinne puntille vaan saa itseään ja mahaa raahattua..
 9. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Olen käynyt muuten koko raskauden ajan kuntosalilla, paitsi joulukuussa oli salikortti tauolla. Oli niin paljon menoja ja kiireitä, etten olisi kerennyt salille kuin max 3 krt koko joulukuun aikana. Tänään taas salilla käyty :)
 10. rust Tuttu foorumilla

  Tänään kävin toista kertaa salilla raskauden aikana! Viikoilla 33+6. Otin iisisti eikä mitään kummempaa ongelmaa ollu. Jalat jätin väliin ku lonkat tuntuu niin kummalliselta jo kävellessäkin
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Mai88 Peruskäyttäjä Helmikuun äidit 2019

  Mammajooga ois kiva, mut ei ole oikein sopinut mikään omiin aikatauluihin.
 12. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Se olisi kyllä kiva kokeilla, täälläpäin ei vaan järjestetä :sad001
 13. Rintta Tuttu foorumilla

  Mä aattelin mammajoogailla youtuben kanssa!:smug:
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Mai88 Peruskäyttäjä Helmikuun äidit 2019

  Hyvä idea Rintta. Täytyykin katsoa, mitä kaikkie tubesta löytyisi.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Arabia Peruskäyttäjä

  Kaveri innostui Yogaia-palvelusta äitiyslomalla. En ole itse kokeillut, joten en voi suositella. Niitä on muitakin nettipalveluita, esim. yogobessa näytti olevan äitiysjoogaa. Täytyy kokeilla, jos ei livetunneille tule mentyä.

  Saa vinkata hyviä treenivideoita, jos satutte youtubesta niitä löytämään. Esikoisen kanssa yritin etsiskellä raskaudesta kuntoutumisvideoita, mutten löytänyt hyviä. Tai vauva hersäsi ennen kuin löytyi ja ehti kokeilemaan :rolleyes:

Jaa tämä sivu