Harrastaminen raskauden aikana

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Sindy, 18 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  Tänään kävin aamupäivästä salilla pitkän ajan jälkee tekeen kevyen reenin. Maha vaan tyhjeni nopeasti ja piti lähteä kesken kotia kun alko niin etoon. Ens kerralla kunnon eväät mukaan.
 2. Rintta Tuttu foorumilla

  Kiitos vinkistä, otan eväät mukaan. Just lähdössä salille ja uimaan. Lienee viisasta syödä ennen uimista ni jaksaa:p
 3. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  Rintta joo kannattaa niin ei jää uiminen välissä. Täällä ainakin lämmin päivä ja se yllättäen nopeasti vielä raskaana ollessa alkaa hiukomaan :D
 4. Rintta Tuttu foorumilla

  Tein kevyen treenin, alkoi pistelemään ikävästi kohdun seudulta joten ajattelin et siirryn vesijuoksemaan. Söin banaanin treenin ja uinnin välissä sekä pari riisikakkua. Vesijuoksuvyö närästi hieman mutta muuten tuntui oikeen hyvältä:grin
 5. Marga Aloittelija

  Tänään polkupyörällä ajo ei tuntunut missään, toisin kun joinakin päivänä käy vatsaan ja pakottaa polkemaan hitaammin. Yleisesti on vauhti kyllä hidastunut polkiessa.:rolleyes:
 6. Hilma87 Aloittelija

  Itse miettinyt samaa, taidan palata hevosen selkään vasta raskauden jälkeen. Lähinnä mietin jos sieltä tippuu ja murtaa vaikka kätensä niin miten on kipulääkityksen laita varsinkin raskauden alussa :pompus:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  Last edited: 26 kesä 2018
 7. LauraM21 Aloittelija

  No sekin vielä. Mua hirvittää eniten, jos heppa kompastuu, säikähtää tms. ja mäjähdän kovaa alas.. Koskaan kun ei tiedä eläinten kanssa. Ja toisaalta kun tää näin paljon mietityttää, ei harrastamisesta varmaan kovin paljon iloa saisikaan. Harmittaa hitosti kun soitin vuokrahepan omistajalle, etten enää tule :sad001
 8. Murre Aloittelija

  Ratsastusta harrastin ennen ekaa raskautta ja 9 viikolle asti kävin tunneilla, sit piti lopettaa kun housut ei mahtuneet jalkaan. En olis varmaan kauaa enää silloin uskaltanut muutenkaan ratsastella, kun pelkäsin putoovani, mut onneksi olin hyvä ratsastaja ja hyvät hepat.
  En ole kuullutkaan ettei vatsoja saa tehdä ollenkaan raskaana, pitääkin ruveta ottamaan iisisti ja lopettaa vatsat kokonaan.
 9. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Vaivaako muita harrastaessa helposti hengästyminen ja sykkeiden nousu? Mulla iha kävely nostattaa sykettä(voi olla mittarissaki vika). Olin tosin 2 viikkoa kipeenä plussan jälkee niin voi olla että kuntoki huonontunu.
 10. Tingeling Peruskäyttäjä

  Mulla ei ole sykemittaria mutta hengästyn kyllä paljon helpommin kuin ennen esim. pyöräillessä, välillä jopa portaita noustessa :eek:
 11. Kettutyttö Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019

  Mä hengästyn tosi paljon helpommin. Nyt kun käy lenkillä niin tunne on ku ois ollut hirmu pitkä tauko siis ihan tyyliin monta viikkoa.
  Vaikka siis ei ole ollut.
 12. Matilda- Aloittelija

  Mä en ole pystynyt/jaksanut lenkkeillä yli kuukauteen lainkaan. Sykkeet nousee ihan hullusti jo kotitöistä ja lyhyiden porrasvälien nousuista. Tänään kävin lenkillä kaverin kanssa pitkästä aikaa ja kyllähän se kivasti meni, vaikkakin sykkeet kokoajan suht korkeat ja hengästynyt olin jo alkumatkasta lähtien.
 13. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Mä pesin tossa ikkunat (meillä on muutto loppuviikolla tulossa, en muute kyllä moiseen hommaan ryhtyis). On se vaa enempi ärsyttävää hommaa ku hiki virtaa ja hengästyttää jo se että keittiöjakkaraa nousee ylös alas..
 14. Kirahvi-19 Aloittelija

  Uimassa tulee säännöllisesti käytyä ja sitä olisi tarkoitus myös jatkaa :happy: ihania loppuvaiheenkin mahoja on uimareilla näkynyt, joten toiveet on korkealla täytyy vain varmistaa, että saa kunnolla ruokaa suht nopeasti tuon jälkeen tai tulee totaaliväsymys. Aina uinnin jälkeen hirveä nälkä ja se tuskin muuttuu myöskään raskauden edetessä :woot::angelic:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. PP Aloittelija

  Harrastan salilla käyntiä ja juoksua, mutta nyt molemmat on olleet jäissä pahoinvoinnin takia. Kun/jos tämä tästä helpottaa, jatkan säännöllisiä treenejä :)
 16. ViidesVauva Peruskäyttäjä

  Oon aloitteleva ratsastaja enkä uskalla ratsastaa nyt raskauden aikana.. Kyllähän se harmittaa ja kovasti mieli tekisi.. Mutta en halua ottaa tämmöisessä mitään riskejä.. Kyllä sitä sitten ehtii taas.. ❤️
  Onneksi tässä kotona saa sentään touhuta ponin kanssa. Poni onkin hyvin kiinnostunut vauvasta, painaa turvan kiinni vatsaan ja haistelee, tönii varovasti. On varsonut tamma.. On meillä aasiruunakin, se ei ole kiinnittänyt asiaan mitään huomiota..
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Rintta Tuttu foorumilla

  Ihana poni❤
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  Mulla on jäänyt taas harrastukset vähille. Nää helteet vie loputkin voimat muutenkin kun väsymys painaa päälle. Lisäksi vielä menkkajomot. Toivottavasti elokuussa helteet ja väsymys helpottaisi niin sitten palata harrastusten pariin.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. BabyValentine Tuttu foorumilla

  Mulla on vieläkin harrastukset tauolla olojen takia ja myös siksi, ettei ole kesällä tullut oltua kotona liikaa. Heti, kun normaali elämän rytmi palaa, palaan mäkin salille ja jumppiin. Vatsoista pitää alkaa lintsaamaan tunneilla, toivottavasti siitä ei tule suurta keskustelua kaikkien muiden kuullen ohjaajan kanssa. Mä en ole vielä valmis huutelemaan kaikille, että olen raskaana.
 20. lumitukka Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Mä taidan pian varailla mammajumppaa syksylle!

Jaa tämä sivu