Hampaista

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2015' aloitti Tasse83, 26 marras 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Aqqu84 Peruskäyttäjä

  Meil edellee poskihampaita odotetaa puhkeevaks,tuntuu kyllä mut ei ole vielä iho menny rikki.Kulmuri ylhäällä kans puskee kohta läpi,näyttää ainaki siltä. Nyt noussu kuumetta ekan kerran 38,4.Eile oli tosi levoton ja kitisevä illal ja yön pyöriny levottomammin et ei ihme.
 2. Aqqu84 Peruskäyttäjä

  Finally,nyt on eka kulmuri ja poskihammas pusken läpi...ei kovin kauaa odotettukkaa.
 3. Martza_91 Peruskäyttäjä

  Meillä ilmesty eilen neljäs hammas. Nyt on etuhampaat ylhäällä ja alhaalla. Saa nähdä mihin seuraavaks tulee :) tää neljäs tuli ilman oireita.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Meillä tulleet nyt ekat poskihampaat alas. Eivät vielä aivan täysin puhjenneet, mutta kruunun reunat läpi molemmissa ikenissä, toisessa vähän enemmänkin. Ei ole nyt pahemmin oireillut. Toisaalta äitienpäivänä alkoi tajuton nuha ja oli vähän lämpöä, eli ehkä olisi oireillut hampaita selvemmin ilman näitä vaivoja.... ja siis sain itse saman räkätaudin taas, eli ei ollut ainakaan pelkästään hampaista johtuva nuha ja lämpö.

  Musta tuntuu edelleen, että Lilliputti oireilee silloin, kun hampaat lähtevät ikenen sisällä kasvamaan. Meillähän oli sellainen kolmen viikon selittämätön yöitkuputki tuossa muutama viikko sitten.

  Kokonaissaldo tällä hetkellä siis kymmenen hammasta + yksi toisinaan välähtelevä kummituskulmahammas....
 5. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Mä en tajunnut, että poskihampaat tulee ennen toisia etuhampaita ja kulmahampaita. Pallerolle tuli ylös kolmas hammas, joka on siis poskihammas. Alhaalla on neljä etuhammasta. Tuntuu kyllä, että kulmurit ja poskihampaan paikat pullottaa joka kohdassa. Taitaa tulla kaikki kerralla.
 6. Aqqu84 Peruskäyttäjä

  Meil on hampaat tullu ihan miten sattuu,ei siis missää normaalissa järjestyksessä paitsi eka alahammas. ja meillä myös poskihampaat ennen kulmureita,ainaki ylös.Alhaalla ei vielä niitä ole.Eikä vasenta kulmurii ylhäällä ole läpi asti puskenu.
 7. Kaku15 Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Helmimammat 2017

  Meillä tuli kans kulmahampaat ja poskihampaat vähä sekasi. Alas toinen kulma tais tulla viimeseksi esiin, tosin nuo kaks viimestä poskaria tuli nyt vasta kokonaan esiin.. ekat kulmat tehtiin jo useampi kk sitten :) nyt olis 16hammasta kokonaan suussa!
 8. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Meille hammaslääkäri sanoi, että poskihampaat tulevat yleensä ennen kulmureita. Meillä ei vielä kulmureista tietoa. Ekat yläposkihampaat jäätävän kaivelun kohteena. En ole koittanut pariin päivään, ovatko tulleet läpi. Saisivat tulla jo kaikki palikat suuhun, että syöminen sujuisi paremmin.
 9. Kitty Tuttu foorumilla

  Meillä on pojalla edelleen ylhäällä 4 hammasta ja alhaalle on puhjennut nyt kolmas. Hitaasti tulee. Pari viikkoa sitten oli mielestäni hammasoireita, paita märkänä kuolausta ja jäystämistä ym.ja tuntui että ylhäällä olis kulmat pullistellu mutta nyt näyttää taas rauhalliselle.
 10. Martza_91 Peruskäyttäjä

  Meille puhkes viikonloppuna vihdoin ja viimein se viides hammas. Nyt on ylhäällä kolme, tuli siihen etuhampaan viereen. :)

Jaa tämä sivu