Hampaat

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti velvetia, 14 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Nämä pienet alkoi nyt sitten urakoimaan hampaita, meillä pojalla alhaalla on ollut kaksi hammasta jo jonkin aikaa, viime pe puhkesi ylös yksi, nyt kuultaa ylhäällä toinen ja alas tulossa jo kolmas :eek: ja kyllä muuten jyrsii kaikkea mahdollista. Tänään yritti pitkään saada mun sormen suuhunsa, lopulta hetkeksi huomioni herpaantui ja palkinnoksi sain niiiiiin mojovan puraisun pikkurillin että tykytti kipeästi ja pitkän aikaa.
 2. Piitu90 Peruskäyttäjä

  Täällä ollut vähä reilu viikon hammas pojalla, ja nyt on alkanu aivan älytön itku ikenien kivun takia! :sad001 ihan pelottaa ensyöki että mitä siitä tulee, päivät menee suht hyvin pienellä kiukkuamisella välillä mutta illalla ja yöllä tuntuu vaivaavan eniten :sour:
 3. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  Niin se vaan meidänkin tytöllä eka hammas alaikenestä pilkottaa läpi, ikää viikkoa vajaa 6 kuukautta :). Helmihampaita (eli siis sellaisia pieniä, kovia nystyjä, jotka irtoavat itsekseen) on ollut muutamia aikaisemmin, mutta nyt tuntuu isompi kova alue ikenessä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Hei mites. Joko harjaatte tahnalla? Mitä ohjeita olette saaneet? Meillä ei viime neuvolassa vielä hampaita ollut, niin ei ohjeita olla saatu. Tietääkö joku mistä löytyis lapsille sopiva ei fluorihammastahnaa?
 5. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Kahdesti päivässä. Toisella kerralla fluorihammastahnalla. Tahnaa pieni sipaisu harjaan. Meillä käytössä elmexin lasten tanha. Nämä ohjeet tuli neuvolasta.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Meillä kans pienellä sipaisulla tahnalla kerta päivään :) oli ohjeistus neuvolasta. Käytössä pikkulasten muumihammastahna 0-2-vuotiaille :)
 7. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Halleluja! Viime perjantaina tulivat molemmat yläetuhampaat lopullisesti läpi ja viimeiset 2 yötä herätty vain 2 kertaa!!! (Nyt hammaskeiju vois pitää tauon niiden hampaiden loihtimisessa, kiitos.) Kokonaissaldo nyt 6 hammasta.
  • Tykkää Tykkää x 5
 8. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Kolmas hammas tulossa, ensimäinen ylähammas. :)
  Pakko koputtaa puuta kun noiden hampaiden tulo ei näytä häiritsevän neitiä yhtään :eek: taas vaan sattumalta huomasin että ien pullottaa ja valkoista näkyy. Neidin käytöksestä ei osannut edes aavistaaa.
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Meillä ei vaan lisää hampaita kuuluu kahden alhaalla olevan seuraksi vaikka "merkkejä" puhkeamisesta onkin ollut jo pitkään ilmassa... :eek: Nyt ollut siis 3kk taukoa ettei ole lisää tullut.
 10. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Meillä ei vieläkään näy hampaita, ikää muutamaa päivää vaille 8 kk. On ollut kiukkuinen pikkumies ja alkanut taas kuolaamaan ja imemään nyrkkejään, unet on mennyt levottomiksi.... Tulisivat jo! Toisaalta jännittää vähän, miten imetyksen käy, alkaako puremaan.

  Kylläpä teillä muilla on monilla jo paljon hampaita tullut vauvoille! :)
 11. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Täältä tulee tällä hetkellä kulmahampaat (7&8 hammas)... huoh tätä itkun määrää :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Höh, tulisivat äkkiä teillä ne kulmikset Stork :sad001 kurjaa kun joutuu kipeänä olemaan.

  Onko muiden vauvoilla hampaiden tulo saanut mahaa löysälle? Sellaistakin oiretta meillä on, mutta pikku naskalit antavat vain odottaa itseään. Ja itkuisuutta varsinkin iltaisin.
 13. velvetia Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Meillä tuli eka hammas viikko sitten vaikka oireita ollut jo kuukausia! Kiukkuisuus on toki voinut johtua monesta muustakin syystä. Saa nähdä milloin alahammas saa viereensä kaverin, merkkejä ei vielä siitä ole.
 14. röpelö Tuttu foorumilla

  Täällä kans odotetaan ekojen hampaiden puhkeamista. Pari päivää neiti on ollut itkuinen ja haluaa jatkuvasti syliin. Ei ole muuten kipeä, joten epäilys hampaista on erittäin vahva. Typy jäyssää ikenillä raivoisasti kaikkiä leluja mitä käteensä saa ja ikenet sekä ylhäällä että alhaalla on ihan valkoiset ja pullottavat.
  Just päästiin eroon yösyönneistä ja neiti ehti pari yötä nukkumaan yhdellä tutituksella, kun tää hampaiden teko alkoi. Kun nyt puhkeisivat pian, että typy voisi olla taas oma aurinkoinen itsensä.
 15. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Nyt bongasin ylhäältä puhkeamassa olevan hampaan ! :) johan tässä taukoa olikin 3kk. Ehkäpä selittäisi miksi ollaan taas herätty illalla nukkumaan menon jälkeen kerran itkemään muutamana iltana :)
 16. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Meillä on alahammas puhjennut jo useampi viikko sitten, nyt se alkaa jo hauskasti näkyä kun hymistellään :) Eilen bongasin kaksi hammasta ylhäältä, ihan yllättäen huomasin. Meillä hampaat ei oo tähän asti tuottaneet pahempia kiukkuja tai kipuja. Ehkä jälkikäteen mietittynä muutama itkuisempi päivä ollut, ehkä juuri näistä johtuvaa. Mutta hyvin vähäistä, onneksi.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Hihihii, pakko tulla vielä tänne huuteleen noista hampaista. Ihan jäätävät, kun tuon miehen ylähampaat on siis kulmahampaat, ei etu. Miten lie ne tullut ensin ? Kaveri alkaa olla kuin dracula, kun hamput alkaa näkyä :D Nökö alhaalla ja ylhäällä kulmat. Aika näky :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 4
 18. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Meillä tuli tänään kolmet jäätävät vetelät vaippaan... epäilen että on noista puhkeavista ylähampaista johtuvaa... Tulis nyt jo läpi :D
  • Hauska Hauska x 1
 19. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Hahaha, sain aamunaurut teidän jäätävistä :D voin vaan kuvitella ne vampyyrihampaat!

  Meillä ei oo vieläkään hampaista merkkiäkään, välillä vaan pahantuulisuutta tai niitä veteliä kakkoja, syytän aina tulevia hampaita ihan varalta.
 20. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Nyt on kolmas hammas tullut läpi :) ja lisää näyttää tulevan ylös, ainakin kaksi kuultaa läpi. Tähän asti päästy vielä helpolla eikä ole hampaat juuri häirinnyt poikaa :)

Jaa tämä sivu