Hampaat

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti velvetia, 14 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. velvetia Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Meillä on nyt 4 hammasta, ylhäällä juuri puhjennut toinen ja alhaalla 2. Melkoista kiukkua ja levottomia öitä on hampaiden tulot aiheuttanut.
 2. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  Meillä alettiin tekemään hampaita nyt oikein urakalla, viikko sitten puhkesi etuhammas numero 8 ylös oikealle ja nyt parin päivän sisällä on putkahdellut jos kaksi poskihammasta ja kolmas on viittä vaille läpi. Myös alas näyttäisi olevan tulossa ensimmäinen kulmuri. Onneksi näitä ei enää näyttäisi tarvitsevan itkeä, Panadolia saikin etuhampaiden teossa antaa ihan riittävästi :).
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Siellähän alkaa olla pian purukalusto kasassa! :D ja hienoa, että ei ole tarvinnut antaa särkylääkettä, vaan ovat tulleet noin "huomaamatta" :)

  Meillä hammas nro 3 on tulossa, ensimmäinen etuhammas ylös :) se on selvästi ollut kipeä. Joskus päivisin poikaa yhtäkkiä kiukuttaa ja hän kaivaa suutaan... Viime yönä en antanut särkylääkettä ja yö oli heti levottomampi, mutta ei sentään pahimmasta päästä. Luulen, että hammas tulee läpi tällä viikolla :)
 4. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Meillä kans tulee ihan sarjassa hampaita. Ylhäällä vissiin 6 ja alhaalla 7 :) särkylääkettä joutuu yöksi antamaan, muuten heräilee jatkuvasti. Päivisin on kokoajan käsi suussa. Ja kuolaa tulee !
 5. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Tulikohan meille viime viikolla kaksi poskihammasta alas. Ei mitään muuta huomattu tytössä kuin että kuolaa alkoi oikein kunnolla valumaan. Meillkin tulee noita hampaita sarjassa. Ensimmäiset kaksi tuli samaan aikaan, 5kk taukoa ja sitten kuusi hammasta viikoin välein. Onneksi eivät tyttöä yhtään vaivanneet. Ja nyt oli 1,5kk väliä hampomisessa. Täytyy kyllä olla todella onnellinen, että ollaan päästy helpolla näiden hampaiden suhteen. Ystävän tyttö on yhtä kiukkua ja itkua vaan, kun hampaita tulee.
 6. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Meidän jäbällä yläposkihampaat puhjennut ja alhaalta toinen poskihammas läpi, toinen melkein. Kun se puhkeaa hampaita suussa 12. :D

Jaa tämä sivu