Esittäytymisketju

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Agnés, 25 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Hei!
  Olen 34v. ensimmäisen lapsen odottaja :)
  On todella vaikeaa uskoa vielä raskautta, oireita ei ole paljoa ja tätä on yritetty yli 2 vuotta. Inseminaatiolla tuli tämä plussa. Yksi keskenmeno oli 1v8kk sitten. Toivon että tämä tulee syliin asti :Heartpink
  Toivottavasti kaikilla muillakin :Heartblue

  Kaksi koiraa on perheessä, vähän jännittää toisen kohdalla, miten hyväksyy vauvan..vai pitääkö koirasta luopua tai rajoittaa sen liikkumista :sad001 kun vauvakin alkaa liikkumaan. No aika näyttää..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Reggie Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  En voi uskoa, että pääsen kirjoittamaan tänne!

  Oon 27v ja odotan esikoista. Tätä lasta on yritetty ja toivottu pitkään ja hartaasti, nyt oli ensimmäinen lääkkeellinen kierto, enkä voi uskoa, että se toimi. Useampi keskenmeno on meidän kohdalle osunut ja se luo pelkoja tähän odotukseen, mutta koitan olla murehtimatta asioista, joihin en voi vaikuttaa. Haluan uskoa siihen, että tämä pieni tulee syliin asti :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
  • Voittaja Voittaja x 5
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Laakeripuu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Moikka!

  Kiva nähdä täällä meitä pitkään yrittäneitä, niin huikeaa on se tunne, kun vihdoin onnistuu :) Minulla ikää 37 vee ja mies 38 vee, yhdessä ollaan oltu reilu 5 vuotta. Yritys aloitettiin aika lailla tasan kolme vuotta sitten ja noin vuosi sitten päästiin Taysiin hoitoihin. Meistä ei varsinaista vikaa löydetty, mutta varmaan jotain mun ikään liittyvää häikkää oli munasoluissa, kun ei omin voimin onnistuttu.

  Heti ekasta inssistä tulin raskaaksi, mutta se meni kesken viikolla 8. Käytiin viikolla 7 varhaisultrassa ja siellä näkyi silloin syke, mutta oikein muuta mittaa ei saatu otettua, ja käskettiin tulla viikon päästä uudestaan. Silloin seuraavan ultrapäivän aamuna sanoin miehelle, että tissit ei oo enää yhtä kipeät, se on varmaan kuollut. Ja niinhän se oli. Lääkkeellinen tyhjennys kotona ja tuskallinen toipuminen menetyksestä alkoi.

  Meille tehtiin vielä 3 inssiä ilman tulosta, jonka jälkeen siirryttiin tähän ivf-hommaan. Lyhyellä kaavalla mentiin ja tosiaan heti ekasta tuoresiirrosta tuli tämä plussa. Väkisinkin takaraivossa on se uuden menetyksen mahdollisuus, mutta jotenkin nyt on niin hyvä fiilis, etten jaksa/halua murehtia tulevaa. Jos keskenmeno tulee, käsittelen sen sitten. Toistaiseksi keskityn vaan positiivisiin ajatuksiin (eli varmaan paniikki iskee huomenna) :p

  Tampereella asutaan kissan kanssa ja minä tällä hetkellä vaan himassa, koska sain kenkää töistä (matkailuala + korona = ei hyvä). Mutta aloitan yamk-opinnot tammikuussa, joten kohta alkaa taas tekemistä olla. Kaiken kaikkiaan paska vuosi, mutta tämä joulukuu näyttäisi vielä pelastavan homman näillä hyvillä uutisilla :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 9
  • Voittaja Voittaja x 3
  Last edited: 21 tammi 2021
 4. CherryRed Sukkela juttelija

  Mustakin on niin ihanaa, että meitä kauan yrittäneitä on täällä :Heartred Ei ole helppo tie monelle päästä edes tähän askeleeseen. Herkistää ihan, kun tiedän teitä tuolta lapsettomuuspuolelta. (snif, hormonit)
  Toivotaan, että saadaan kaikki pitää nämä pikkaset kyydissä. :love7
  • Tykkään Tykkään x 5
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 5. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Täällä 27 v. Toisen lapsen odottaja :) Esikoistyttö täyttää ensi viikolla 11 kk ja imetän häntä edelleen, joten en uskonut plussaavani ennen sen lopettamista. Mutta toisin kävi! Ensimmäistä yritettiin 10 kk mutta tämä toinen tärppäsikin sitten ensimmäisestä yrityskierrosta:Heartred
  • Tykkään Tykkään x 7
 6. Amelii Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021

  Täällä toisen lapsen odottaja, esikoinen pian 4v. Miehen kanssa taivalta jo yli 10 vuotta takana. Esikoinen sai alkunsa heti, kun alettiin edes ajattelemaan yrittämistä ja nopea raskautuminen tuli vähän shokkinakin. Nyt tämä raskaus antoi hetken itseään odotuttaa, mutta suht nopeaan kuitenkin sai alkunsa. Ekassa raskaudessa otin niin rennosti, että mulle sanottiin, että olen kuin olisin jo useamman raskauden käynyt läpi. :hilarious: Nyt puolestaan jännitän kaikkea ja epävarma olo siitä, että ylipäänsä olen raskaana ja että tämä menee onnellisesti loppuun asti. Viimeksi oli elämä melkoisesti enemmän mullinmallin, nyt on jo seesteisempää. Ehkä siksi nyt on aikaa ja jaksamista murehtia tätä raskautta. :shy:
  • Tykkään Tykkään x 5
 7. Air4M Sanavalmis juttuseppä Elokuiset 2021 Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Moikka!

  31-vuotias (ihan juuri 32) kolmannen odottaja täällä! Meillä miehen kanssa yhteistä taivalta 9,5v ja naimisissa siitä 6,5v. Lapset täyttävät juuri 5v ja 3v. Reilun viikon ollut kuukautiskipuja, pari päivää sitten tein haalean haamuviiva ja tänään selkeämmän plussaviivan testiin. Edellisiä yritettiin noin puoli vuotta, mutta tämä nappasikin jo toisesta kierrosta. Laskettu aika tällä tietoa 15.8.

  Katsotaan nyt, ehtiikö täällä viestejä lukea tai mitään kirjoitella, kun arki on niin kiireistä, mutta yritetään.
  • Tykkään Tykkään x 6
 8. hiliima Oman äänensä löytänyt

  Hei kaikille! Olenkin seuraillut tätä foorumia jo parisen viikkoa, teknisten ongelmien vuoksi pääsin nyt vasta kirjoittelemaan itse.

  Olen vähän vajaa kolmekymppinen kahden lapsen äiti. Nuorimmainenkin jo useamman vuoden, että onhan tämä taas vähän jännittävää, kun ei ole tuoreessa muistissa kaikki. Muistelen, että en aiemmissa raskauksissa kovinkaan stressannut mitään, nyt miettii koko ajan onkohan kaikki hyvin...
  • Tykkään Tykkään x 4
 9. Plumeria Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Moikka! Odotan ensimmäistä lasta. 28v, ja pk-seudulla asutaan. Ensimmäinen raskaus alkoi yllärinä ekasta kierrosta toukokuussa, keskeytynyt keskenmeno huomattiin heinäkuussa.

  Eka raskaus oli aika vähäoireinen, joten nyt olen hyvilläni super väsymyksestä ja jatkuvasta ällötyksestä. Harmi vaan että nykyisessä työtehtävässä en pysty tekemään etätöitä :) Töissä on aika raskasta. Koronariski on myös suht suuri työpaikalla, ja se vähän huolettaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. Iituli90 Satasella mukana keskusteluissa Elokuiset 2021

  Moikka! Liityin eilen tänne heti kun tein elämäni ekan positiivisen raskaustestin :smiley-bounce012. Tuota raskaaksi 2020 -ketjua olen muutaman viikon seuraillut, mutta en vielä saanut aikaiseksi rekisteröityä ennen kuin nyt.

  Ekaa lasta siis odotamme, minä 30v ja mies 32v. Yhteistä taivalta ollaan kuljettu jo teinivuosista lähtien. Uskomattoman helposti starttasi raskaus, sillä multa poistettiin vasta lokakuussa hormonikierukka ja muutenkin olen käyttänyt hormonaalista ehkäisyä yli puolet elämästäni. Eli ns. Yk 2 tärppäs ja toivon niin kovin että hyvä onni jatkuu :smiley-angelic001!

  Huomasin että tää foorumi on super ihana keino saada vertaiskokemuksia, tukea ja jakaa iloa, varsinkin näin alkuun kun ei oikein uskalla kenellekään kertoa. Kiva päästä lukemaan miten meidän kaikkien elokuisten odottajien raskausaika sujuu :Heartbigred!
  • Tykkään Tykkään x 13
 11. Leonafrey Satasella mukana keskusteluissa Elokuiset 2021

  Moikka kaikille! Täällä 28v kolmatta odottava varovasti uskaltautuu kirjoittelemaan nyt viime kierron keskenmenon jälkeen taas plussanneena. Jännittää ihan kauheesti, mutta täytyy toivoa että tällä kertaa kaikki menee hyvin!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
  • Tykkään Tykkään x 6
 12. Lehtivihreä Silmät suurina ihmettelijä

  Hei! Nyt 3+5 ja haamuviiva tuli testiin. Vaikea uskoa ja koitan olla liikaa innostumatta, jos meneekin kesken. Olen toivonut vauvaa jo useita vuosia, nyt olen 29-vuotias ja viimein mieheni suostui yrittämään ja tässä toisen kierron tulos yrittämisestä. ♡ jännittää moni asia, mutta onni ja rakkaus voittaa kyllä. Talous, korona sun muut tuovat huolta. Esikoinen olisi siis todella toivottu ja rakastettu, tämä olisi ensimmäinen lapsenlapsi vanhemmillemme. Jännittää ja ihanaa, että on tänä foorumi!
  • Tykkään Tykkään x 15
 13. NäkymätönNinni Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Moi! Täytin juuri 29 ja tein elämäni ensimmäisen plussatestin syntymäpäivänäni, nyt mennään 4+3.:love7 Tämä oli yk 17, tammikuussa olisi ollut eka inssi. Esikoinen siis olisi ja ensimmäinen lapsenlapsi vanhemmilleni. Asutaan Vantaalla ja ammatiltani olen laboratorioanalyytikko.

  Ollaan seurusteltu miehen kanssa 11 vuotta ja kesällä mentiin kihloihin. Hääpäivää ei olla vielä päätetty, ajatus oli kesästä 2022, jotta ehditään säästää, mutta saas nähdä mennäänkö nyt sitten jo aikaisemmin pienimuotoisemmin, jos kyytiläinen pysyy matkassa.

  Tämä foorumi on kyllä pelastus, kun tuntuu ettei voi oikein kenellekään puhua ja asia on kuitenkin mielessä koko ajan!
  • Tykkään Tykkään x 10
 14. Keltainenkuu Hyväntuulinen höpöttäjä

  Moikka! Täällä 31v kahden lapsen äiti. Meillä kolmatta alettiin toivoa tammikuussa, mutta vaihdevuosioireiden myötä tehtiin tutkimuksia ja pari kuukautta sitten sain kuulla että on todella epätodennäköistä että enää raskautuisin. Ei edes hedelmöityshoidoista olisi apua... Kierrot venyi ja tapani mukaan rutiinisti tein raskaustestin viime perjantaina ilman mitään odotuksia kuitenkaan. Sieltä pomppaskin heti leffaviivat silmille, ja siinä aikamoinen järkytys tuli. Täysin yllättäen, ilman mitään ajatuksia tai oireita. Nyt edelleen sulattelen tätä ihanaa uutista :Heartpink
  • Voittaja Voittaja x 8
  • Tykkään Tykkään x 7
 15. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Onnittelut ja tervetuloa kaikille! :Heartpink
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Lavendora Oman äänensä löytänyt

  Moi! Täällä uusi elokuisen odottaja :love7 Plussasin reilu viikko sitten rv 3+4 ja nyt olisi 5+0. Viivat jo tasavahvat joten kai se on uskottava että raskaana ollaan. Keskenmeno tietysti pelottaa kovasti mutta aika tietysti näyttää miten käy :nailbiting: Ekasta kierrosta tärppäsi, en edes huomannut koko ovista mutta kai se sitten oli kun testit näyttää plussaa :grin

  Seitsemäs lapsi meille tulossa, isommat on nyt 11kk, 3v, 5v, 6v, 8v ja 9v :) Asia on tosiaan mielessä kokoajan eikä voi kenellekään kertoa muualla kuin täällä netissä :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 11
 17. Kisu83 Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Heippa kaikille :hello

  Eli ens kuussa täytän 38 vuotta, mies pari vuotta mua vanhempi. Mulla on yks kohta täysi-ikäinen tyttö ennestään, joten lasten ikähaarukaksi tulee melko paljon, enkä millään muotoa muista ekasta raskaudesta juurikaan mitään.

  Mun elämässä on ollut kolme tärkeää miestä: nuoruuden rakkaus, tyttären isä sekä mies jonka kanssa elettiin uusioperhe-elämää 15 vuotta.
  Nyt jaan elämäni uudestaan sen nuoruudenrakkauden kans, ja ootan hänen vauvaa :love7

  Oon kotikampaamossa töissä, ykköstyypin diabeetikko ollut 5-vuotiaasta saakka joten omat haasteensa siinäkin saralla, onneks sensoroiva pumppu tekee sokerien hallinnan vähä helpommaksi :thumleft

  Lisäks arkea pyörittää karhukoira sekä pystäripentu, ja kuus kissaa joista kahdelle pennulle pitäis löytyä uusi koti :think005
  Asustellaan Pohjois-Pohjanmaalla, tulevat isovanhemmat asuvat vajaan 40 kilsaa päässä, joten hoitoapua löytyy tarvittaessa läheltä.

  Muoks: eilen kävin diabeteksen takia näin aikaisessa vaiheessa ekassa neuvolakäynnissä: löytyi sikiö joka vastaa tänään 6+2 viikkoja sekä sydämen syke :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 9
  • Voittaja Voittaja x 7
 18. Ciara Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021 Maalisäidit 2020

  Terppa,

  Olen 27v yhden lapsen äiti Uudeltamaalta. Poitsu on 9kk ja meillä oli toiveissa pienellä ikäerolla toinen lapsi. No tässä ollaan plussauksen jälkeen, toivotaan että pysyy kyydissä :) Imetän vielä esikoista ja tämä hyppäsi kyytiin ekojen menkkojen jälkeen. ajattelin että kierto on vielä sekaisin eikä siksi menkkoja kuulu, joten päätin testin tehdä. Tuli vähän yllärinä, kuitenkin hyvänä sellaisena :woot:
  Menkkojen perusteella olisi 7 viikko käynnissä nyt siis :) Jotenkin hauska, rauhallinen fiilis tällä hetkellä.

  Kaikille kanssaplussaajille onnea ja toivotaan että pikkuiset pysyy kyydissä :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 6
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 19. shieldmaiden Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Jännityksestä jäykkänä käyn ilmoittautumassa toista odottavaksi. Päällimmäisenä pelkona on että tuleekin km tai muuta ikävää. Plussaa olen tehnyt nyt kolmena aamuna peräkkäin, ja tämä tärppäsi ekasta yrityksestä. Olemme olleet siis todella onnekkaita, ja siksikin pelottaa iskeekö joku karma syystä x tai y. :facepalm:
  • Tykkään Tykkään x 5
  Last edited: 20 tammi 2021
 20. Mrs. S Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Jännityksestä jäykkänä täälläkin :greet025 En oikein tiedä, milloin tää jännitys mahtaa helpottaa tällä kertaa. Meillä siis odotellaan myös toista ja toisin kuin esikoisen kohdalla tätä kakkosta saatiin ihan tekemällä tehdä ja nyt vaan toivon niin paljon, että mattoa ei vedetä taas jalkojen alta. :smiley-angelic001

  Täällä kirjoittelee 31-vuotias kotiäiti Varsinais-Suomesta. Oikealta ammatiltani olen luokanopettaja ja niihin töihin oli tarkoitus palata viimeistään elokuussa 2022. Meillä on täällä kotona nyt reilu vuoden ikäinen poika, jonka kanssa puuhastelu vie tällä hetkellä kaiken ajan (ja käytössä olevan energian) :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 6
  Last edited: 17 joulu 2020