Esikoista odottavat

Keskustelun 'Toukokuiset 2019' aloitti Toukoesikoinen2019, 1 loka 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Toukoesikoinen2019 Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Olisi kiva jakaa tulevien, uusien vanhempien kanssa ajatuksia raskaudesta ja sen etenemisestä, kun kaikki on uutta ja jännää
 2. Dristiina Peruskäyttäjä

  Joo kuulostaa kivalta. Täällä kans esikoista odotellaan ja on kyllä samaan aikaan sekä pelottavaa että huiman jännittävää. Mies on aivan innoissaan :D Minä olen toistaiseksi vain väsynyt ja huonovointinen, mutta tietty onnellinen että pitkähkön yrityksen (1,5) jälkeen nyt olisi mahdollista saada nyytti kotiin. :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Jeppis89 Ihastunut foorumiin Elokuun äidit 2019

  Meille myös esikoinen tulossa. Samaan aikaan innostunut ja jännittynyt olo :nailbiting: Mies on yhden kaverinsa kanssa puhunut asiasta, mutta muuten yritetään ainakin ekaan ultraan asti olla paljastamatta tätä, että näkee onko siellä edes ketään :rolleyes: Oireistakin välillä mietin, että kuvittelenko vaan ne :laughing002
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Toukoesikoinen2019 Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Meillä huomenna varhaisultra, minkä jälkeen uskalletaan jo enemmälle väelle asiasta kertoa. Nyt tietää muutama läheinen kaveri ja vanhemmat, koska haluttiin jakaa kaikki tuntemukset "viisaampien kanssa", kävi miten tahansa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Dristiina Peruskäyttäjä

  Meilläkin on Jeppis89 huomenna varhaisultra. Me ei olla kerrottu muille kuin mies pomolleen ja minä lähimmälle työkaverille, koska kaipasin tukea pahoinvointiin :D Huomisen jälkeen (jos kaikki ok) aion kertoa äidilleni, koska en kestä salailla häneltä mitään. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Jeppis89 Ihastunut foorumiin Elokuun äidit 2019

  Me ei mennä varhaisultraan, niin tätä jännäämistä riittää vielä muutama viikko pidempään :nailbiting: Luulen kyllä, että jotain tulee jollekin vielä lipsautettua vahingossa :hilarious:
 7. Tiukulina Aloittelija

  Odotan esikoistani yksin. Kävin tänään varhaisultrassa ja pippurilla oli kaikki hyvin.
  Vain hyvä ystäväni tietää raskaudesta. Pelottaa kertoa asiasta porukoille.
  :nailbiting:
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Enska:p Aloittelija

  Täällä myös esikoinen ja kaikki on todella uutta ja mullistavaa..
  Olin osannut odottaa että aluksi on pahoinvointia ja kuvotusta, mutta sitä tulikin sitten ihan kunnolla. Tässä viimeisen viikon on etonut ja ällöttänyt kaikki, välillä oksenneltukin, mutta eilen sitten ei pysynyt enää yhtään mikään sisässä ja piti lähteä tiputukseen :help.
  Tänään ei onneksi taida niin paha päivä olla, kun ei ole vielä tarvinnut halata pönttöä :laughing002. Kauhulla kyllä mietin että jos nyt on viikko 7 menossa ja tätä voi jatkua viikolle 13 :eek:.
  Toivotaan että kuitenkin pian helpottaa ja sitten pääsis "nauttimaan" tästä raskaudesta...
  Huomenna ois ihan ensimmäinen neuvolakäynti :happy:
 9. Tsih Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Seuraavat viikot näyttänee, onko tämä raskaus se, josta tulee esikoinen. Ekassa raskaudessa vuosi sitten oli muuten samat oireet, mutta tässä on lisänä nyt sitten pahoinvointi. Uusimpana yllärinä (en tiedä onko se oire vai vika) tiputteluvuotoa, mikä on HIEMAN pelottavaa. Seuraavat viikot näyttänee senkin, kannattaako tästä huolestua.
 10. Jonalei85 Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019 Helmikuiset 2022

  Esikkolapsivesikko täälläkin kasvamassa! Kaikki on uutta ja jännää enkä tunnista itseäni parin vuoden takaiseen, mutta yritän nauttia kyydityksestä kohti äitiyttä. Toivottavasti saadaan kaikki hehkua vähintään se toinen kolmannes uljaina uusina itsenämme, kunnes kolmas periodi taas alkaa hidastaa tahtia :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Tigris Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Täälläkin tulossa esikoinen. Meillä oli yritystä yli kaksi vuotta ja nyt ei ole oikein vielä täysillä osannut iloita, ettei sitten tippuisi niin kovaa ja korkealta, jos jotain tapahtuu :sad001
 12. the_catana Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019 Tammikuiset 2021

  Täälläkin esikoinen tulossa :)
 13. Nuppu22 Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Meillekin esikoinen tulossa :happy:
 14. Dristiina Peruskäyttäjä

  Ymmärrän hyvin, minäkin aika varovaisesti iloitsen kun yli 1,5 vuotta meni meilläkin ennen kuin ensimmäistä kertaa tärppäsi. Toivottavasti kaikki menee hyvin siellä teilläkin. :Heartred
 15. Leeia Peruskäyttäjä

  Täälläkin esikoinen toivottavasti tulossa. Yritystä takana 1,5 v ja 1 km viime vuonna joten melko varovaisin mielin myös liikkeellä.
 16. AnneB Aloittelija

  Esikoisen odottaja ilmoittautuu. Meillä tärppäsi jo ekalla yrityskierrolla. :) On kyllä tosi epätodellinen olo, lähdettiin yrittämään sillä ajatuksella että todennäköisesti jonkun aikaa joutuu yrittää. Jotenkin ei pysty vielä käsittämään koko asiaa
  • Tykkää Tykkää x 3
 17. Toukoesikoinen2019 Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Ompas paljon ensikertalaisia! Kivaa.

  Meillä kanssa pahan olon määrä yllätti, etominen vuorokauden ympäri, eilen ekat oksut :depressed: tosi epätodellinen olo tämä, kun oltiin myös valmistauduttu niin, että todennäköidesti menee pidempään ennen kuin raskautuu, mutta tokasta kierrosta tärppi.

  Tunteet heittelee häränpyllyä; välillä levollinen, rauhallinen ja luottavainen olo, sitten kova ahdistus siitä, että meille oikeasti on tulossa vauva ja selvitäänkö me nyt siitä, vaikka siis kaikki asiat kunnossa ja varmasti selvitään :wideyed:
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Poppy82 Peruskäyttäjä Joulukuun äidit 2019

  Täällä kanssa esikoinen tulossa 1,5 vuoden yrittämisen jälkeen. Varovaisin mielin iloitaan ja onneksi varhaisultra jo takana, missä kaikki hyvin. Vasta NT-ultran jälkeen uskallan huokaista. :)
 19. Dristiina Peruskäyttäjä

  Sama juttu täällä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Sisu85 Uusi käyttäjä

  Heippa! Täällä myös ensimmäistä odotetaan, vkot 10+1. Takana kaksi keskenmenoa varhaisemmilla viikoilla, eikä aiemmissa nähty sykettä, joten on ollut helpottavaa tällä kertaa nähdä pikkuinen ja syke :)
  Np-ultra 3 viikon päästä. Ajattelin kysyä neuvolasta jos pääsisi tässä välissä kuunteluttamaan dopplerilla jos se vähän antaisi vielä varmistusta.
  Last edited: 7 loka 2018

Jaa tämä sivu