Esikoista odottavat

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti tiuhtimus, 10 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Karpal0 Vieras

  Meillä tulee kans pinnasänky sängyn viereen. Sitten kun onnistuu niin omaan huoneeseen.
 2. tiuhtimus Seurustelun sensei Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meille tulee kehto/pinnis meiän makkariin, lähelle sänkyä. Ja ajatuksissa siirtää vauva omaa huoneeseen viim.ennen kuin täyttää vuoden.
 3. Tiituntii Sukkela juttelija Lokakuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Meillä myös pinnis sivuvaunuksi sängyn viereen ja omaan huoneeseen sitten, kun yöt sujuvat rauhallisesti ja lapsi on henkisesti riittävän valmis siihen.
 4. Nepala Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019 Marraskuunmammat 2015

  Meidän makkari on niin kauheen pieni, että pinnasängyn sijottaminen on aika hankalaa.. Lisäksi houkuttais heti lykkästä omaan huoneeseensa ettei tulisi sitten sitä meidän makkarista vierotusta. Meillä kuitenkin makkarit ihan vierekkäin ja joutuisi yöllä ottamaan sen max viitisen askelta toisen luo, mutta saa nähdä miten käy ja kuinka asiat saa järjestettyä :)
 5. Viltsu91 Oman äänensä löytänyt

  liliina tuo kuulostaa järkevältä. :happy: Meillä varmaan toimis kans tollanen suunnitelma. Ja meillä toinen makkari on tosi lähellä, molempien huoneiden ovet tavallaan vastatusten ja kapea käytävä vain välissä. Eli tuskin tarvii itkuhälyytintä käyttää, jos jättää vaan ovet auki. Mutta kyllä mahdollisimman pian haluaisin vauvan totuttaa omaan huoneeseen, ettei siitä tulis sitten myöhemmin mitään ongelmaa. :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. liliina Varmaotteinen viestittelijä Helmikuiset 2021 Marraskuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  Viltsu, meillä tulee olemaan samanlainen huonejärjestely, mutta itkuhälytin tulee pakkokäyttöön, koska taloudessa on kissoja, ja ne ei vauvan huoneeseen mene. Eikä meidänkään makuuhuoneeseen. Kahden suljetun oven taakse en uskalla pikkuista jättää ilman hälytintä.
  • Tykkään Tykkään x 1