Elokuun turinat

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti baabuska, 4 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. helemi Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Onko mulla lähtenny jo järki tän raskauden myötä.. Mietin, että huomenna kun poksuu 14vkoa täyteen, niin alkaakin 13. vko. Enkä miettinyt edes vain kerran..:wtf:laughing7
  Muokkaus, voi juma! Mulla poksuu vasta 12vko. Eli se 13. on ihan totta.. Jeeveli, mun on aika mennä nyt nukkumaan!!!

  Pe nt-ultra, jännittääääää :nailbiting: lähinnä iän puolesta, äääääääh oonko liian vanha samaan tervettä lasta, ikäkriisi tuli nyt.
  Last edited: 7 elo 2016
 2. spring_green Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Et ole, helemi! Mullakin oli riskiluku vaan kasvanut iän myötä :)
 3. Suzy91 Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  wuhuu, kohta kärsimys ohi tältä erää. Sokerirasitus siis :D turhaa jännitin, vähä huono olo mutta kohta saa syyä :) muutaman kk päästä sitte uusiks, toivottavasti ois kaikki ok :)
 4. Selmer Vieras

  Tuli Gagezzin kommentista mieleen, että mä olen nauttinut nyt raskauden aikana siitä, että ei tarvitse enää vetää mahaa sisään. Siihen ei ole aikaisemmin edes kiinnittänyt huomiota, mutta jostain syystä niin on vain tehnyt.. nyt voi olla jotenkin rennosti :).
 5. Chillit Hyväntuulinen höpöttäjä Huhtiäidit 2020 Helmimammat 2017

  Hei, tuohan on totta! Täytyypä nauttia. :)
 6. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Paljon vihaisia katseita ja sanoja sukukaisilta kun sattui liput olemaan tämän viikon aurafesteille 1 pv ja viikon päästä blockfesteille 2 pv ja ilmoitin meneväni kyseisiin tapahtumiin... kuulemma hirveä riski lapselle, vaikka omasta mielestä lapsi on vielä niin hyvin suojassa ettei tönimiset paljoa haittaa ja melun haitoistakin on useita mielipiteitä.. nesteytyksestä ja ruuasta kumminkin huolehdin tapahtumien aikana niin tekeekö se minusta tosiaan huonon äidin :/ tiedän kyllä riskini, niin mielestäni on erittäin töykeää saada vain kielteisiä mielipiteitä
 7. Kertsi Oman äänensä löytänyt

  Oikeasti! Voi hyvänen aika. Ne varmaan sit sulkee sut kotiin ja köyttää sänkyyn loppuajasta, jottet vaan synnytä etukäteen...huoh...mä sanoisin, että tottakai meet! Todellakin elämä jatkuu ja sä voit vaikka ihan samalla tavalla jäädä auton alle tms. jos tolle linjalle lähettäs. Raskauden aikana pitää elää niin normaalisti, ku omat olot sen sallivat.
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mä olin Tuskassa ja työmaalla n. 70% ajasta kuulosuojaimet päässä ja eipä neuvolassakaan oltu huolissaan :) Loppua kohden tietty pitää funtsia meluhaittoja ym mut en mä vielä murehtis :)
 9. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Ihanaa, että joku muukin on mun kannalla.. sitä asuntoon lukitsemista odotellessa voi vähän vielä elää hyvän harkinnan kanssa :D
 10. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mä sanoisin myös että mene! Kyllä ensi kevät-kesä tulee olemaan aika kädet sidottuna tulokkaaseen :). Jos oma olo on niin hyvä ja haluja niin tottakai. Eihän meno tarkoita, että tarvii täydessä eturivissä painaa ja juuri siellä tungoksessa.
 11. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Gagezzz, festareille vaan! Suosittelen todellakin nauttimaan esikoisen odotuksen aikana täysin rinnoin omista menoista, vaikka mä olen kyllä riittävästi päässyt esikoisen aikaankin mihin on halunnut mutta on se ihan eri tilanne kuitenkin seuraavat vuodet kuin ennen lapsia :happy: kaikenmaailman reissut ja konsertit ja muut kiersin normaalisti minäkin ja urheilinkin synnytykseen asti, mua kyllä läheiset ei toppuutellutkaan :joyful:
 12. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Joo, samaa mieltä että kyllä kannattaa nyt odotusajalla tiiviisti nähdä ihmisiä ja tehdä omia juttuja. Kun vaavi tulee niin on kiirettä sitten ja saa ylimääräiset huvitukset jäädä :) voi jäädä syntymän jälkeen hyvillä mielin aluksi neljän seinän sisään.
 13. spring_green Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Että kotiin pitäisi jäädä jo alkuraskaudesta? Huhhuh! Ihan omien tuntemuksien mukaan jokainen menee, sanon minä. Esikosta olin kaupunkifestareilla vielä kahta viikkoa ennen laskettua aikaa ja kaikilla oli kivaa. Iskäkin oli tyytyväinen, kun oli kuski matkassa, eikä tarvinnut taksijonoissa seisoskella :)
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Chillit Hyväntuulinen höpöttäjä Huhtiäidit 2020 Helmimammat 2017

  Gagezzz, minäkin kävin heinäkuun lopulla QStockissa. Ei tullut mieleenkään että raskauden takia en olisi mennyt! Vaikea nähdä mitään isoa riskiä lapselle tuolla...
 15. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Voi perhe parkaa! Tuntuu, että tässä käydään (minä siis) tunneskaalaa laidasta laitaan. Yhdellä hetkellä hyväntuulinen toisella ärripurri.

  Pienet asiat herkistävät. Olen myös tavannut itseni itkemästä tv-ohjelmille ja taannoin luin jotain kuolemansairaiden lasten äideistä kertovaa artikkelia....oli iso virhe...ei meinannu itkusta tulla loppua. Varmaan olisi sille itkenyt ihan normaalistikin, mutta näillä hormooneilla...ei loppua näkynyt.

  Käsittämätöntä, miten mieli jo valmistautuu helmikuulle...huomaan koko ajan ajattelevan ensi kevään asioita, myös tarkoituksettomasti. Ja kyllä tässä on jo ehtinyt taas miettimään, että millainen suloinen pieni ruttunaama sieltä äidin rinnalle tulee "notkumaan" :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mä kans ku oltiin lastenturvas käymäs nii hipelööttin ja kattelin kaikkia vauvajuttuja ja suunnittelin kaikkea ja sitte ku Jumbos näki ihan pieniä vauvoja nii haaveilin jo siitä omasta nyytistä syliin asti :) vielä pitää malttaa jonku aikaa.
  • Tykkään Tykkään x 2
 17. Esikoinen 2/2017 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Mulla on ilmestynyt rakkuloita nieluun :-( toivottavasti ei ole enteroa kun siihen liittyy keskenmeno riski, hirvittää :-(
 18. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Toivotaan että ihan vaaratonta! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Heihel Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Toivottavasti Esikoinen vaarattomista rakkuloista kyse!

  Hei ihan kauheeta että kesä vetelee jo viimeisiään ja muutaman viikon päästä mennään syyskuuhun :nailbiting: Toisaalta syyskuu tuo mukanaan rakenneultran ja ollaan taas lähempänä helmikuuta mutta silti.. Ei tää aika ihan näin nopeasti saisi mennä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Pimpom Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Kokeilin tänään syystakkia ku oli niin kova tuuli. Eihän se mennyt ollenkaan kiinni :D melkein kaikki vanhat vaatteet on ollut enemmän tai vähemmän ihonmyötäisiä. Jotenkin pukeutuminen tuntuu nykyään vaikealta. Ensi kesäksi haluan oman vartalon takaisin ja normivaatteet käyttöön.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkään Tykkään x 1