Elokuun turinat

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti baabuska, 4 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Kyllä nyt kurkkukivusta päätellen taitaa flunssaa pukkaa pahasti päälle, ilmankos on todella puhki
 2. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mä en pysty hammaslankaa käyttää ollenkaan...takuuvarma oksennus! Joka aamu koitan langata, mut ei auta :/ hammaspesukin on toisinaan vaikeaa. Lähinnä rupee naurattaa nää oireet jo :)
 3. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Kerrankin näin jotain positiivistakin unta vauvaan liittyen; ristiäisiä suunniteltiin kovalla tohinalla :Heartred Tuollaisia unia sitä mielellään näkisikin painajaisten sijaan.
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. jenni89 Sukkela juttelija Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Onko kukaan teistä nähny unessa vauvan sukupuolta? Mie näin monesti edellisissä raskauksissa mutta nyt ei oo kyllä ollu. Ja joskus nuitten tyttöjen aikaan näin poikauniaki :D sitten ku tuli se että piti alkaa nimeä tytölle miettimään ennen ru:ta ni se oli varma merkki tytöstä :D
 5. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mä oon nähny vauvaunia ennens raskautta ja yhden tässä raskauden aikana, ja aina niissä vauva on ollut poika :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Mun vauvaunissa on tyttö nyt lähiaikoina pyöriny :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mä näin ihan kamalaa unta viimeyönä, toista kertaa jo samantyyppistä. Molemmis on pitäny luopua esikoisesta :sad001 vauvasta oon nähny vaan sen yhden unen.
 8. perhonenz Satasella mukana keskusteluissa

  Täällä on varmaa joku kuka on käyny raskausaikana ulkomailla. Mistä ruuasta kieltäydyitte, oliko suomesta käsidesiä mukana? Etc
 9. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Me käytiin esikoisen odotuksen aikana Madeiralla. En kieltäytynyt oikeestaan mistään siellä. Mun mielestä siellä oli hotellin ravintolassa jopa parempi hygienia kuin täällä suomessa. Esim. Ottimet ruokiin vaihdettiin jatkuvasti. Oikein pisti silmään. Ja buffassa ruoka oli kuumaa, joten sitä uskalsi syödä. Mun käsidesi, se on mulla mukana aina. Johtuukohan kenties siitä, että oon hoitaja :joyful:
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Kaku15 Sukkela juttelija Maalisäidit 2020 Helmimammat 2017

  Esikon raskaudessa oltiin itävallassa, sillon oli viel raskauspahoinvointia ni se vähä rajotti mut muuten söin kyllä aikalailla kaikkea. Ilmakuivattua kinkkua ym. En kehannu kauheesti valikoida ku oltiin miehen isovanhempien luona :rolleyes: tässä raskaudessa oon ollu norjassa ja virossa, virossa vähä tarkemmin katoin ja jätin miehen tartarpihvin ja graavikalat syömättä mut juustoja ym söin kyllä :) laivan puffetissa olin nirsolla tuulella ku ne on vähä epäilyttäviä.. käsidesi kulkee yleensä mukana ku on tuo pikku rähmänäppi messissä myös :joyful:
 11. perhonenz Satasella mukana keskusteluissa

  Okei kiitos vastauksista. Eilen vas tuli ahaa elämys et mitä jos sieltä tulee listeria ja toksoplasma ja KAIKKI. mut kait barcelona on suht turvallinen. :)
 12. poisto Vieras

  -
  Last edited by a moderator: 31 maalis 2017
 13. perhonenz Satasella mukana keskusteluissa

  jooo, no jos kreikkaa menisin nii en mä varmaa varois paljoo ku reissaan siellä perheen luona 1-2kertaa vuodessa mut muissa maissa kyllä vähän haluun varoa, mutta kiitos vastauksesta :)
 14. Michayla Jostain jotain jo tietävä

  Roomassa esikon aikana. En muista vältelleeni mitään sen kummempaa. Varmasti meni fetat ja mozzarellat salaateissa, mutta muistaakseni söin kyllä pääsääntöisesti kuumia ruokia. Italialainen jäätelö maistui hyvin :)Taisin koko raskausaikana lähinnä vältellä vain homejuustoja ja raakaa lihaa sekä kalaa, poikkeuksena itse graavattu lohi. Esikon aikana toki nuo ruokarajoitukset olivat muistaakseni tämän hetkistä hövelimmät.