Elokuun elämöinnit

Keskustelun 'Lokakuiset 2018' aloitti JenniK, 3 elo 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. JenniK Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018

  Laitetaas elokuulle oma jutusteluketju, vaikka täällä aika hiljaista onkin. Onkohan salainen puoli kovin aktiivinen? En ole itse jaksanut sille puolelle hakeutua.

  Äitiysloman alkuun on neljä viikkoa. Kesäloma loppuu ensi viikon alussa ja tuntuu, että töitä ehtii olla harmillisen vähän ennen kuin taas ollaan vapaalla. Jotenkin kaipaisin töitä ihan kunnolla kun vanhempainvapaata on luvassa sitten pitkäksi aikaa. Ehkä myös kuumuuden aiheuttama tukaluus vaikuttaa, sillä olen ollut selvästi passiivisempi helteillä kuin muuten, ja sitten tulee vähän sellaista tylsyyttä, ehkä pientä merkityksettömyyden tunnetta :shifty:
 2. IceQueen Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2016 Lokamammat 2018

  Täällä julkisella puolella on tosi hiljasta. Salaisella puolella erittäin aktiivinen keskustelu menossa koko ajan, sinne vaan mukaan :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 3. Kyfik Peruskäyttäjä Lokamammat 2018

  Hei. Olen uusi täällä. Viimeinen kolmannes käynnistyi ja synnytys pelottaa. Siksi kaipaan vertaistukea ja hakeuduin tänne. Muuten raskaus mennyt hyvin, pahoinvointi oli erittäin pitkäkestoista ja voimakasta. Erittäin ahdistavaa aluksi mut puolen välin jälkeen helpotti ja sittemmin ollut "hyvä olo". Mitä nyt vähän kipua ja kolotusta siellä täällä, mut pientä se on alkuraskauteen nähden :rolleyes:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. kotivalo Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018

  Tervetuloa!
  Täältä sitä vertaistukea kyllä saa ja ainakin tässä lokakuisten ryhmässä keskustellaan asioista todella hyvässä hengessä ilman turhia nipottamisia! Ja neuvoja ja vinkkejä annetaan jos vaan on kysymyksiä mielessä ja niitä uskaltaa kysyä.
  Salaiselle puolelle kannattaa liittyä jos vaan kiinnostaa, sillä siellä kirjoittelu on huomattavasti ahkerampaa kuin täällä...(luulisin, että sakki pyrkii pitämään yllä keskustelua yhdessä paikassa, eikä ihan aika riitä moneen paikkaan kirjoitella ja päivitellä asioita?). Itsekin käyn vaan silloin tällöin jotain kirjoittamassa. Niin ja se salaisen puolen vaatima kuukausittainen Viestimäärä tulee yllättävän helposti saavutettua.
  Tsemppiä tuohon synnytyspelkoon! (Täällä sympatiseeraa toinen synnytyspelkoinen :rolleyes:). Mieliala asiasta vaihtelee jatkuvasti: juuri tällä hetkellä on suht seesteinen olo, mutta tiedän vallan hyvin paniikkikohtausten ilmaantuvan vielä useampaan kertaan. Itselläni siis on ensi kuussa 3 vee täyttävä poika ennestään. Nyt ollaan 30+0 ja odotellaan syliin joko ylläri poikaa tai tyttöä. Esikoinen on kyllä niin vahvasti pikkuveljen kannalla. Sillä on kuulemma myös pippeli :hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Pyllerö80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Oon ennen saanu olla suht rauhassa hyttysiltä, mut tänävuonna ne on mun jaloissa kiinni heti ku menee ulos. Kutittaa niin maan pirusti :sad001
 6. Bellarus Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020 Lokamammat 2018

  Täällä ei oo juurikaan edes hyttysiä ollut koko kesänä. Juhannuksen tienoilla oli jonkin aikaa, nyt en edes muista milloin olen viimeksi nähnyt.
 7. next Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018

  Eikös ne hyttyset oo enempi just raskaana olevien kimpussa koska verimäärä on sillon suurempi :anyone
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Elviira78 Peruskäyttäjä Lokamammat 2018

  Meidän piha on yleensä täynnä hyttysiä, joten mukava kesä ollu sen suhteen, kun hyttyset on ollu harvassa. Kaiken lisäks ovat olleet isännän kimpussa:p, vaikka juuri tuon verimäärän vuoksi ajattelin olevani houkuttelevampi..
 9. SiriusGirl Peruskäyttäjä

  Itse huomasin mansikoiden poiminnassa että paarmat pyöri mun kimpussa ihan jatkuvalla syötöllä ja miehen taas jätti täysin rauhaan. Jostakin syystä varsinkin sisäreidet oli kauheessa suosiossa.. :D
 10. kotivalo Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018

  Muistelisin joskus lukeneeni, että paarmat ja hyttyset suosivat tiettyjä hajuja. Itseäni eivät paarmat juuri koskaan syö, mutta hyttyset kyllä. Tätiäni taas paarmat rakastavat.
 11. Stiffie Rakastunut foorumiin

  Minäkin laitoin nyt pyynnön salaiselle puolelle, jos keskustelu on siellä vilkkaampaa. :happy:
 12. Rouva V. Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Lokamammat 2018

  Salasella puolella on kyllä elämää.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. e90 Tuttu foorumilla Lokamammat 2018

  Meille järkättiin tänään yllätyksenä babyshowerit! :happy: Oli hyvää ruokaa, visailuja, vaippakakku ym :)
  • Tykkää Tykkää x 9
 14. e90 Tuttu foorumilla Lokamammat 2018

  Täytyy varmaan itekkin tehdä sama :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Elviira78 Peruskäyttäjä Lokamammat 2018

  Niinpä tein minäkin
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Kyfik Peruskäyttäjä Lokamammat 2018


  Meillä myös 3v.poika ja uudella tulokkaalla myös kolmas jalka ultrassa :grin

  Niinhän tuo mieli vaihtelee. Toivon todella että ois helpompi. Lähinnä ettei tarvis käynnistykseen mennä.

  Minä koitan täällä rustailla, jos sit pääsis aktiivisrmpaan porukkaan. Mitä lähemmäs synnytystä mennää, enemmän on vertaisseuraa vailla :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 5
 17. e90 Tuttu foorumilla Lokamammat 2018

  Joo kannattaa liittyä salaiselle puolelle heti kun kriteerit täyttyy. Siellä tuntuu olevan paljon enemmän keskustelua ja monipuolisemmat ketjut myös. Vähän harmittaa, että ite aktivoiduin vasta näinkin myöhään ja liityin vasta sinne.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. tiuhtikka91 Peruskäyttäjä

  Pitääpä itsekin tarkastella jotta pääsisikkö sinne salaiselle puolelle, harmillisen hiljaiseksi on mennyt tämä puoli :/

  Viime viikolla oli ensimmäistä kertaa sellainen olo että piti jo oikeesti harkita sairaslomapäivää, oli niin kivuliaat kasvu/liitoskivut että huh! Onneksi Panadol auttoi ja työkaverit auttoivat myöskin kaikessa fyysisessä tekemisessä niin ei tarvinnut jäädä kotiin :) synnytyskin lähestyy vaan kun ensimmäistä odottaa niin ei oikein tiedä mitä synnytykseltäkään odottaisi :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Juu hiljaista tuntuu olevan. :/

  Täällä kans tuskailua kipuilujen kanssa. Vauva muljuu aika hyvin liikkuessaan.. Onneksi sentään helle helpottanut ettei tarvi hiessä "uida". :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. tiuhtikka91 Peruskäyttäjä

  Itselle oli kyllä helteet myös aika tuskaa :/ en muutenkaan ole helle ihminen niin tänä kesänä vielä vähemmän :D ei haittaa yhtään että syksy lähenee :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu