Äitiyspakkaus

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Eleanora, 13 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ciciro Hyväntuulinen höpöttäjä

  Eilen sain pakkauksen (joo piti helmikuussa vasta tilata :p) Minun silmää miellytti mutta isäntä tokas että on ku vanhan ajan vaatteita väritykseltään. Itte halusin pakkauksen kun eka vasta tulossa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Millier Sanavalmis juttuseppä

  Kauanko teillä on menny äitiysavustuksen päätöksessä? Mä laitoin hakemuksen liitteineen 23pv eikä se oo vielä ees käsiteltävänä o_O Lukee vaan, että liitteet toimitettava 6.1. mennessä... Viimeksi tuli päätös parissa päivässä.
 3. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Joulupyhät hidastavat käsittelyä.
 4. I-P Puuhakas puhuja

  Pari päivää meni mulla kun just ennen joulua tein hakemuksen. Otin avustuksen rahana, en tiedä vaikuttaako se käsittelyyn. Tein samalla äitiys- ja vanhempainrahahakemukset, ne ovat edelleen käsittelyssä.
 5. tourniquet Vasta-alkaja

  tein myös hakemuksen 21.12 ja päätös tuli jo 22.12 että avustusmaksetaan tilillesi 31.12 otin siis rahana. vanhempainpäiväraha hakemus odottaa tietoja työnantajalta.
 6. Millier Sanavalmis juttuseppä

  Rahana minäkin otan. Laitoin samalla muutkin hakemukset menemään ja lapsilisä on ainut mikä on käsiteltävänä.. Jospa se johtuis sit näistä pyhistä..
 7. Iirai Sukkela juttelija

  Äitiysavustus maksetaan ihan normaalisti, mut kaikki vanhempainpäivärahat, äitiyspäivärahat yms. Jotka tulisi voimaan 1.1.2016 alkaen, on jäädytetty. Syy hallituksen suunnitelmien muokata näitä tukia.. Ja hallitushan ei tee päätöksiä näin välipäivinä, vaan vasta ensi viikolla..
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 8. Kyfixfix Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  Juu eikös ne suunnitellu poistavansa ne korotukset ainakin? Sen takia varmaan kaikki päätökset noissa seisoo.

  Mulle tuli kans äitiysavustus päätös (rahana otin) alle viikossa ja rahat tuliki jo tilille. Eli about 2vkoa meni koko hommassa. Mut pakkauksen tulossa saattaa kestää vähä kauemmin, ku niissä on vissii ne jotku tietyt lähtöpäivät millon ne postittaa ne, etteivät ripottele joka päivä tjn... Ja Kelan päättäjät saattaa hyvinki olla lomalla loppiaiseen asti, tai ainakaan en yhtään ihmettelis jos oisivat...
 9. Pähkinä80 Keskustelun kolmiottelija Huhtimammat 2016

  Mulle tuli päätös äitiyspakkauksen myöntämisestä 23.12 ja toimitusajaksi olivat laittaneet 2 viikkoa. Kohta pitäisi siis tulla!
 10. pikkupuppe Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täällä samana päivänä tullut päätös. Kädet jo syyhyää, että tulis jo se pakkaus! Rajoittaisi ehkä hetkeksi tätä holtitonta ale shoppailua!
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. Vadelmavene Vasta-alkaja

  Onko jossakin julkaistu jo kuvia 2016 vuoden äitiyspakkauksesta?
 12. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Se julkaistaan muistaakseni yleensä ystävänpäivän tienoilla vasta.
 13. Esikoinen2016 Puuhakas puhuja

  Eikös se mee nii, että sit kun vuoden 2015 pakkaukset loppu niin sit tulee julki?
 14. Joos Oman äänensä löytänyt

  Mulla tuli äitiysavustuspäätös muistaakseni päivässä joulukuun alkupuolella ja 8.1. oli näköjään tehty myös vanhempainpäivärahapäätös, jota haettu 3.12.2015.