Äitiyspakkaus

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Eleanora, 13 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Cherry92 Oman äänensä löytänyt

  Tosi nopsaa toimintaa, laitoin 30.11 illalla kelalle äitiysavustus hakemuksen ja liitteet netissä ja seuraavana päivänä oli käsitelty ja nyt eilen eli 9.12 oli noudettavissa postissa :) Nyt on hypistelty:happy:
  • Tykkään Tykkään x 5
 2. Kyfixfix Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  Mä taidan jättää tällä kertaa pakkauksen väliin ja ottaa rahana. Kahdelle ekalle otin ja tästä edellisestä meni käyttöön ehkä yhet housut ja body.. Muutenkin sitä tavaraa on ihan älyttömästi jo kerinnyt kerääntyä ja ihmiset tuo kumminkin lahjana taas vaikka ja mitä niin raha taitaa olla paras vaihtoehto nyt :) Vaikka kyllä mä mietin et iskeekö tälle vauvalle joku syndrooma ku hän ei saanu pakkausta, mut voinpahan sit ostaa kaupasta jotain itselle mieluisaa vaatetetta, kirjaa tai lelua..
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Joo kyfixfix, mitä ihmettä sitä tekee kahdella tai kolmella toppapuvulla koko 74, lämpöpuvulla koko 68 jne? Tai kolmella peitolla...ja lakanoitakin taitaa olla riittävästi edellisiltä. Bodien ja housujen kanssa joo, niitä ehkä tarvitaan, mutta ehkä niitä kannattaa sitten ostaa sillä rahalla.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. marjo86 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tänään hain myös omani ja pidin kovasti väreistä ja kuoseista. :happy: (Paitsi toppahaalari/-pussi, ällön vaaleansininen, mutta ei pidä valittaa kun ilmaiseksi saa..!)

  Nyt saavat vaatteet vielä jäädä odottelemaan lootaan kevättä ja pesurumbaa. Tässähän alkaa pikku hiljaa ihan oikeasti konkretisoitumaan pikkuihmisen tulon lähestyminen.. :wideyed:
  • Tykkään Tykkään x 3
  Last edited: 16 joulu 2015
 5. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Onko äitiyspakkauksen saaneille muuten tullut saapumisilmoitus postitse vaiko tekstarilla? Oottelen kuumeisesti pakkausta jo saapuvaksi... Ja mietin tarviiko ravata postilastikolla vai riittääkö kännykän vahtiminen..

  Näköjään tuli tekstari! Pakkaus noudettavissa :) JEE!
  • Tykkään Tykkään x 2
  Last edited: 18 joulu 2015
 6. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Oiih kuin ihania :Heartred
  Ja hurjan paljon kyllä kaikkea! On se jännää saada Suomelta tämmöinen lahja :)
  Mun mielestä tuo toppapukukin on söpö, kun onkin tuollainen vähän turkoosiin vivahtava ja raidallinen... eikä tasaisen vaaleansininen. Toki on aika paljon niitä vähän poikamaisia vaatteita, mutta ei nyt liian. Tuo kirkkaankeltainen pöllö potkari on ihana :Heartred Mietin että pitääköhän tuo harmaa kevyttoppapuku pestä myös ennen käyttöä? Vai menettääkö lämpimyyttään? Entäs tuo patjansuojus? (patjaa, toppapukua ja makuupussia ja ulkotöppösiä+rukkasia ei varmaan ainakaan kuulu pestä? Tupsupiposta en myöskään ole varma...
 7. marjo86 Hyväntuulinen höpöttäjä

  ^ Se sama pöllöpotkari oli minunkin suosikki! :grin Ja se makuupussi on tosi nätti myös.
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Ja ihana tossa pakkauksessa tuon lintuperheen tarina kun nuo munat on talvikuvassa kuoriutuneet...
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Iltatähti79 Kommentoinnin ninja Huhtimammat 2016

  Mä ajattelin pestä kaikki tekstiilit. Patja saa jäädä pesemättä. Pesen ihan sen takia että niissä voi olla jotain jäämiä (en kyllä keksi mistä).
  Pesurumba jää ensi vuodelle.
  Kävin läpi pyyhekaapin ja löysin kasan pyllypyyhkeitä sekä isompien lasten vanhoja kylpypyyhkeitä. Ja harsoja. Joskus tuntuu että on hyvä olo hamsteri, näköjään mitään ei heitetä menemään :D
  Ja sitten tietenkin kellarin aarteet jotka kävin läpi jo viikolla 8.
  Voitteko uskoa että meillä on kellarissa vielä vuoden 2005 äitiyspakkauksen vaatteita ja tavaroita?!
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Hauska Hauska x 1
 10. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Mä kyllä pesin kaikki viimeksi kun äp tuli. Kyllä ne sen kestävät...ja useammankin pesun. Kyllä se toppahaalarin huppu tulee helposti poskikosketukseen...tosin sitä tarvittaneen vasta ens talvena...
  Muoks. Patjaa en pessyt, tuuletin vain hyvin...
 11. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Hieno hamsteri...ja tällä kertaa hyödyllistä.:-)
  • Hauska Hauska x 1
 12. Viena Puuhakas puhuja Huhtimammat 2016

  Yllättävän nopeaa toimintaa Kelalla, eilen tein hakemuksen yhdeksän aikaan illalla ja nyt oli jo käsitelty :eek: Saiskohan vielä tämän vuoden puolella paketin. .:)
 13. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Mä mietin etten toppapukua pesis ettei lämmittävyys kärsi. Etenkin kun ens vuonna vauva jo isompi... Mutta ehkä tuo lämpöpussi sitten täytyy....
 14. Haavemaa Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Meiltäkin löytyy kaapeista vielä esikoisen äitiyspakkauksenjuttuja 2007 vuodelta. (2006 vuoden pakkaus) Siitähän on vasta hetki :-)
 15. Iirai Sukkela juttelija

  Mä pesin toppapuvun ja lämpöpuvun, mut tarkkaan katoin pesuohjeet ja niitä noudatin (.. nurinpäin, vedenlämpötila 40 astetta..)

  Oon joskus töissä tavannu asusteita, joissa on ollut pesuohjeena käsinpesu ja max. 5kertaa.. Tuon ohjeen jälkeen oon luottanu pesuohjeisiin, et niitä noudattaen vaatteet pysyy käyttökelpoisena. Mut talvivaatteita mulla ei oo tapana pestä usein (tahran sattuessa paikallisputsaus) vaan luottanut hyvään tuuletukseen. Joillakinhan on tapana pestä niitä pari kertaa vuodessa...

  Muoks. Itseasiassa pesin toppapuvu. 30 asteessa, kun siel oli yks pipo jolla maksimi lämpötila oli se.
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 16. Kyfixfix Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  Oli kyllä tosi nopeeta toimintaa nyt! Viime to tein hakemuksen ja eilen (23.pvä) tuli jo kirje kotiin, että avustus hyväksytty :wideyed: Mun mielestä edellisillä kesti ihan sika kauan se pakkauksen tuleminen (tai sit se vaan tuntu siltä, ku odotti, että pääsee hypistelemään :happy: )
 17. Esikoinen2016 Puuhakas puhuja

  Oho,ompas kaikki ajoissa tehny hakemukset :D. Mulla ei oo viä mtn vauvajuttuja valmiina. Täytyy vissiin tässä joulun aikaan ruksia kanssa toi hakemus :D.
 18. Pöllönen Kommentoinnin ninja Maaliskuiset 2021

  Minä en ole vieläkään pystynyt tekemään päätöstä pakkauksesta... Kun kaksi niitä jo on, vuosilta 2011 ja 2013... Että vieläkö tilaan kolmannelle lapselle ihan oman? Vitsit! Normaalistikin on vaikea päättää niin entäs nyt sitten raskaana ollessa... Vielä vaikeampi...
  • Hauska Hauska x 1
 19. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Mun mielestä pakkaus on kätsy ku saa säästettyä muksulle sit siinä juttuja ja tavaroita :) siks ite ottaisin kaikil oman jos ois useempi lapsi :)
 20. I-P Puuhakas puhuja

  Aika kallis hinta pahvilaatikosta :D Itse ajattelen että tärkeimmät muistot mahtuu yhteen laatikkoon vaikka lapsia on kaksi. En ole kyllä muutenkaa mikää hamstraajaluonne. Me ei oteta pakkausta, koska en halua vaatteita tuplana turhaan. Ne mitä tarviin, saan kirpputoreilta.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1