Mua stressaa ku söin eilen vuohenjuustoa. Oltiin ravintolassa ja siellä sitten ruoassa oli vuohenjuustoa, en syönyt sitä kokonaan kun en ihmeemmin välitä siitä, mutta suurinpiirtein noin puolet, ehkä hiukan yli. En tullut sitten siinä syödessäni yhtään ajatelleeksi että tää nyt kuuluu niihin mitä ei kuulu syödä, kun ajattelin tietysti että täähän on kypsennettyä. Ruokailun jälkeen sitten sanoin ääneen miehelleni että jäin miettimään sitä vuohenjuustoa että kuinkahan hyvin se oli kypsytetty. Mies vaan toteaa että "jaa eiks ne ollu niitä mitkä vaan käytetään nopeesti lämmöllä eikä varsinaisesti kypsennetä"... Jaaha kiva, nyt sitten tuli hirvee listeriastressi... En muutenkaan juuri syö juustoja (paitsi perus kotimaista kermajuustoa) joten en oo oikein mietiskellyt näitä juusto/listeria -yhteneväisyyksiä.
Oon lisäks harmitellut tässä mun verenpainetta kun se on jatkuvasti tooodella alhainen, huitelee siellä alle 100, viimekskin mitatessa oli 88 ja alempanakin on käynyt... Alapaineet jossain ~60. Pyörryttää ja väsyttää, oon yhdistänyt sen tähän verenpaineeseen. Suolan määrää ravinnossa kehotettiin lisäämään ja oon niin tehnytkin, sipsejä ja pähkinöitä on tullut syötyä myös hieman enemmän kuin ennen... Samaten salmiakkia. Mulla on myös verikokeissa ollu tästä huolimatta natriumtasot alhaiset... Ihmetyttää hieman. Tietysti oon myös oksennellut viimeisen puolitoista kuukautta rajusti, joten suola-arvot laskee varmaan sen takiakin, mutta natrium on kyllä mulla ollut alhainen aina, ennen raskauttakin...