Neuvolakäynnit

Neuvolassa käyty. Virtuaali lääkäri tekstarista huolimatta pääsin livenä sisälle. Kaikki oli hyvin. Vauvan sydän äänet kuunneltiin ja 146 syke :)
Hyvä, että käynti meni hyvin! Kysyitkö lääkäriltä siitä tekstiviestistä? Onko teidän kunnassa virtuaalineuvolakäynnit yleensäkään käytössä?
 
Hyvä, että käynti meni hyvin! Kysyitkö lääkäriltä siitä tekstiviestistä? Onko teidän kunnassa virtuaalineuvolakäynnit yleensäkään käytössä?

Ei lääkäri osannut sanoa tekstiviestistä mitään. En osaa sanoa onko julkisella etäkäynnit mahdollisia. Mutta onneksi menin paikalle kun tosiaan sisätutkimusta vaikea tehdä etänä sekä kuunnella sydän ääniä. Vaikka olin ihan varma, että menen turhaan :woot:
 
Neuvolalääkärillä käyty. Eipä muuten ihmeitä, mutta meidän yllätykseksi ultrattiin :). Kaikki näytti hyvältä ja lääkäri taisi vähän ”möläyttääkin” kumpi voisi olla tulossa :dummy::dummy1:. Mutta odotellaan rakenneultraan, ja ollaan puhuttu, että itse haluamme tietää, mutta ettemme raskausaikana kertoisi sitä eteenpäin.
 
Hei. Kirjoittelinkin joulukuussa, kun vauvalta löytyi nt-ultrassa niskaturvotusta 3.4mm ja saatiin lähete NIPT-testiin. Niptin vastaukset tuli tällä viikolla ja sen perusteella vauvalla ei ainakaan ole t13, t18 tai t21, mutta sukupuolikromosomeissa oli häikkää, eli näillä näkymin onneksi ei mitään vakavaa. Tänään kävin vielä kuitenkin lapsivesipunktiossa ja siitä tulokset ensi viikolla. Samalla ultrattiin ja kaikki oli pienellä hyvin, tänään rv18:Heartred. Tällä hetkellä kuitenkin melko helpottunut olo:)
 
Takaisin
Top