Himot ja ällötykset

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Millaisia mielitekoja raskaus on tuonut tullessaan? Huomaatko himoitsevasi ruokia, joista et normaalisti välitä tai tekeekö mielesi omituisia ruokayhdistelmiä?

Entä onko odotus saanut aikaan ällötyksiä, joita et tavallisesti koe? Inhottaako esimerkiksi kahvin tuoksu?

Lue myös artikkelimme raskausajan mieliteoista. Täältä löydät myös jutun pica-ilmiöstä, joka tarkoittaa ruuaksi luokittelemattomien aineiden himoitsemista.

Ja jos sinua mietityttää, onko jokin mieliteon kohde turvallinen raskausaikana, tästä artikkelista pääset tarkistamaan, mikä kaikki olikaan kiellettyä tai vältettävää odotusaikana.
 
Itsellä ei vielä ole mitään himoja, eikä ällötyksiä. Aiemmissa raskauksissa ne ovat tulleet pahoinvoinnin myötä.
 
Koirankorvan annos näyttää kyllä mielenkiintoiselta :grin Taitaa olla nuudeleita :pompus:
 
Kahvi on alkanut vähän tökkimään, aina kupillisen viimeiset kulaukset. Täytyy olla jotain kastettavaa kahvin kanssa että saa viimeiset ryypyt alas.
 
Pahoinvointi is here. Nyt ällöttää lähes kaikki. Etenkin vähänkin voimakkaat ruuanhajut ja mausteet kuvottaa. Parhaiten maistuu appelsiini.
 
Ainakaan aiemmissa ei oo ollut mitään himoja eikä ällötyksiä [emoji848]

Lähetetty minun CLT-L29 laitteesta Tapatalkilla
 
Ei toistaiseksi himoja tai ällötyksiä mutta eiköhän nekin tule. Esikoisesta voin niin pahoin että elin vain kylmillä hedelmillä, pakastemarjoilla ja kuivalla paahtoleivällä. Kaikki lämmin ruoka, liha yms ällötti hurjasti. Tyttö tuli :joyful:
 
Tänään teki ihan älyttömästi mieli mäkkärin ranskalaisia ketsupilla johon kaadettu pippuria sekaan, sirkus aakkosia ja puuroa sokerilla. Noista himoista ei tullu muuta syötyä kuin puuroa jota syön muutenkin joka aamu. :joyful:
 
Haha, munkin on tehnyt mieli niitä Sirkusaakkosia tän pahoinvoinnin keskellä, ainoa asia, jota tekisi mieli. Mutta niissä on sitä salmiakkia/lakritsia.
 
Onko muilla aivan JÄRKYTTÄVÄ makeanhimo? Äh, en tiedä miten jaksan tän kanssa... koko ajan tekee mieli sokeria ja se ei varmaan ole paras ravinnonlähde juuri nyt :sad001
 
Mulla uppoaa myös sokeri. Siksi olenkin vähän hämillään, kun kaikissa edellisissä raskauksissa sokeri ollut aivan nou nou...
 
Takaisin
Top