Tässä rasvakeskustelussa on tosiaan kahta koulukuntaa ravitsemustieteilijöiden kesken ja sopivalla uutisoinnilla saadaan kansalaiset ihan sekaisin ja kadottamaan maalaisjärki koko touhussa. Mun mielestä tänä "rasvattomana" aikana on hyvä miettiä myös, kuinka loppuun asti prosessoituja esimerkiksi maitotuotteet on: mitä enemmän poistetaan maidon luontaista rasvaa, sitä enemmän myös katoaa hiven- ja kivennäisaineita. Täysmaito tosin vielä käsitellympää kuin rasvaton maito, meijeriin tuleva maito käsitellään rasvattomaksi ja maitorasvaksi. Täysmaitoon saadaan tietty prosentti siis lisäämällä maitorasvaa tietyn verran. Huh mitä touhua! Miten meistä 70- ja 80-luvun lapsista kasvoi näinkin terveitä yksilöitä? Meillä juodaan rasvatonta maitoa, leivonnassa ja ruoanlaitossa käytän voita sekä oliivi- ja rypsiöljyä. Kalaa, lihaa, kanaa ja kananmunia, paljonpaljon kasviksia ja juureksia, marjoja ja ainoastaan täysjyvätuotteita sekä kohtuullisuus ja tervejärki. Suklaapala ja toinenkin satunnaisesti (äidille siis). Hyvä tuosta ihmisen alusta tulee!