Meillä vakiomausteina paprika, savupaprika, juustokumina, curry, chili, cayenne, mustapippuri, kaikki mahdolliset yrtit(esim basilika, meirami, oregano, timjami, persilja, ruohosipuli, tilli...), muskotti maitopohjaisiin kastikkeisiin/keittoihin, sipuli-&vlkosipulijauheet, piripiri, suolana ruususuola, koska sisältää vähemmän natriumia ja enemmän mineraaleja kuin normaali suola. Tomaattipyreellä ja erilaisilla chilikastikkeilla myös välillä tulee ruokaa maustettua. Kannattaa rohkeasti kokeilla mausteita, ei maistu kaikki aina siltä samalta liemikuutiolta, jossain vaiheessa itse kyllästyin siihen teolliseen makuun ja jätin kuutiot kaupan hyllylle :) Kasviksia kun tunkee monipuolisesti joka ruokaan, antaa ne makua myös. Aluksi oli melko haasteellista, kun ei tiennyt aina mitä maustetta lisäisi, jotta ruuasta saisi parempaa, mutta nyt kymmenisen vuotta kun harjoitellut, pystyy helposti luomaan sellaisen makumaailman kun ajattelikin :P