Pitkään esikoista toivoneet kuumeilijat

Kuinka kauan yritystä on takana

  • 10-12 kk

    Äänet: 1 6.3%
  • 1-1,5 v

    Äänet: 8 50.0%
  • Yli 1,5 v

    Äänet: 7 43.8%

  • Kaikki äänestäjät
    16
  • Poll closed .
Pene, toivotaan parasta, että tulisi ihana yllätys!

sirius, hienoa kun uusi kierto alkoi ja asiat etenee.

Meillä ERA testi onnistuu tähän kiertoon. Ovulaatio plussa tuli eilen illalla ja testi tehdään sitten lauantaina.
 
Kiitos naiset! Kirkuva nega oli testi, joten odottelen rauhassa tätiä kylään.

Ihanaa Ronya että nyt testi onnistuu! Pidän peukkuja teidän puolesta!

sirius, hyvä että kierto käynnistyi ja olo on positiivinen :)
 
Moikka! Pääseekö tänne mukaan kuumeilemaan? Olen 29 vuotias, mies muutaman vuoden vanhempi. Ollaan yritetty lasta jo 4 vuotta. Yksi keskenmeno oli 3 vuotta sitten sen jälkeen ei ainuttakaan plussaa. Ollaan julkisella puolella hoidoissa, ensin 4 kiertoa letrozoleilla ja sen jälkeen tehty 2 inssiä, joista toisen tulosta vielä odotellaan. Kuumeisesti odottelen että pääsisi jo testailemaan.
Jos ei onnistu niin ivf jonoon. Meillä ei ole mitään syytä löytynyt joten selittämätön lapsettomus kyseessä.
 
Onnea testiin Ronya!

Voi Pene! Mutta aina on hyvä toivoa!

Tervetuloa Nana89! Toivotaan että nyt on tärpännyt! Mikä dpo on menossa?

Täällä taas vähän turhaan innostuin. Eihän näissä asioissa ikinä mikään mene nopeammin kuin on suunniteltu. Tässä kierrossa vaan päätetään mikä päivä on menossa ja kun menkat alko näin aikasin niin näitä nolla-päiviä on sitten jonnekin ens viikkoon. Se kp 3 jolloin estrogeenin saa alottaa on varmaan ens viikon keskiviikkona. plääh, mut koitan olla kärsivällinen. Ja kiitollinen sille toiselle naiselle joka kaiken työn tekee!
 
Dpo 9 on nyt, inssistä on jo 10 päivää mutta se tehtiin päivän etuajassa. Ajattelin yrittää lauantaihin asti odottaa, sillon dpo 14.
 
Kp 3. Täti tuli iltapäivällä kun aamulla olin innokkaana testaamassa. Mutta! Tässä kierrossa ensikäynti Naikkarille, en meinaa pysyä housuissani!
 
Kp 3. Täti tuli iltapäivällä kun aamulla olin innokkaana testaamassa. Mutta! Tässä kierrossa ensikäynti Naikkarille, en meinaa pysyä housuissani!
Tsemppiä ensikäynnille!

Täällä piinailut jatkuu, testasin jo vaikka nyt dpo12 menossa. Haamuviivaa/viivanpaikkaa antoi apteekin herkkään testiin mutta veikkaan ettei se tarkoita mitään kun pregcheckin testiin tuli puhdas nega.
 
Pene, mahtava juttu että pääsette vihdoin ensikäynnille, toivottavasti tutkimukset ja hoidot lähtee vauhdikkaasti siitä liikkeelle!

Nana, ei kai noi apteekinkään testit mitään huonoja ole, vaikka pc on kyllä varmaan parhaaks rankattu täällä foorumeilla. Peukut pystyyn et siellä olis plussa muhimassa!
 
Pene, hienoa että pääsette ensikäynnille! Se tekee (ainakin tunteen) sen olon että asiat alkaa vihdoin rullata ja tulee hyvä mieli. Ainakin itselle :happy:

Nana, tsemppiä piinailuun!

On: Täällä syöty nyt päälle 2 viikkoa Parlodelia ja kovasti odotan että kuukautiset alkais. En muista koska olisin odottanut niitäkin näin kovin alkavaksi :D Testasin viime kuun ~puolestavälistä tämän kuun 7. päivään ovulaatiota ja nyt ajattelin että teen saman. Vaikka turhaa sekin kai on kun ei niistä kuukautisista mitään tietoa ole. Kiertopäivä 241 menossa.. :arghh:
 
Kiitos :Heartred

Aivan hurja kierto jennnao! Huhhuh.

Nana, ootko tehnyt uutta testiä?

On:
Itkun täyteinen ilta. Tuntuu tän asian suhteen niin pahalta.
Kp 4/24-27.
 
Tein uuden testin tänä aamuna, dpo13. Negaa näytti, joten tää tais olla tässä. Kun menkat alkaa, ilmoittaudutaan ivf jonoon. :sad001

Voi ei miten pitkä kierto sulla jennnao! Tsemppiä sinne.
 
Voi harmi Nana!

Jennao, toivotaan että menkat nyt pian tulee. Tai se ovis!

Voimia Pene. Lääkärikäynti auttaa varmasti ainakin vähän. Ja sitten alkaa tapahtua!!

Täällä vieläkin kp 0. Ultra siirrettiinkin maanantaihin niin etten vielä ole käynyt sielläkään. On tää vaan aina yhtä odottamista.
 
sirius miten meni ultrassa käynti? :)

Nana89 pahoittelut negasta :sad001 Joko ilmoittauduit jonoon?

jennnao huh kuin pitkä kierto! :woot: Joko alko menkat? En voi kuvitellakkaa miltä tuommoset kierrot tuntuu, ku itellä 23-31 päivää ollu aina.

Ronya kuinka kauan menee, että saatte ERA:n tulokset? Toivottavasti siitä löytyy selitys ja siirron ajoitusta fiksaamalla tarttuis tyyppi matkaan :Heartred

Pene joko oli käynti Naikkarilla?

En oikeen saa aikaiseksi olla kovin aktiivinen täällä, kun itsellä ei tapahdu mitään. Vaihdevuosioireista (lähinnä kuumista aalloista) kärsin Procrenin takia ja endokivut vaivaa siitä huolimatta vieläkin. Oon vähä jo menettäny toivoni sen suhteen, että oisin joskus vielä kivuton.. :shifty:
 
Hyvin meni ultra. Limakalvo oli ohut ja munasarjat lepotilassa. Ja luovuttajakin oli valmis aloittamaan! Mut kp 1 tulee vasta sunnuntaina! No, tuleehan se pian!
 
Sirius, tsemppiä alkavaan kiertoon, toivottavasti kaikki menee hyvin!

jennnao, huh miten pitkä kierto :eek:

Triana, kamalaa kun joudut kärsimään kivuista ja lääkekkään ei auta :sorry: ERAn tulokset pitäs tulla noin 2viikon päästä ja seuraavaan kiertoon toivottavasti saadaan tehtyä PAS.

Nana89, tervetuloa ja pahoittelut negasta. Joko menkat alkoi?

Pene, tsemppiä :Heartred Joko naikkarin ensikäynti oli?
 
sirius, mahtavaa! Teillä on kyllä nyt jännä kierto edessä, lykkyä tykö et kaikki sujuu ku pitää!

Triana, ompas tympeetä ettet päässy kivuista eroon lapan jälkeen. Toivottavasti nyt kuitenki olis onnistunut siten että raskautuisit!
 
Takaisin
Top