Yhdistelmävaunut

Lady Alice

Seurustelun sensei
Helmimammat 2018
Kesä-äidit 2020
Ei tosiaan tehty mitään päätöstä vielä, Britax Smile lll oli meidän makuun ainakin ensikoeajolla kauhean kiikkerät. Tiedä oliko vika sitten kaupan mallissa vai missä. Harmi sinänsä, koska oli muuten siro malli verrattuna Oran Untoon, joka oli toinen vaihtoehto. Olisko mitään merkkisuosituksia?

Ja yksi tyhmä kysymys, jos laittaa kaupassa sen turvakaukalon ostoskärryyn, niin mihin sii? Ihan kärryyn vai siihen missä lapset istuu? Nimimerkillä käytetään ostoskoria :laughing001

:grin ihana kysymys

Kaukalo sinne kärryyn sisälle, tai ilman kaukaloa vauva sellaiseen kärryn vauvaistuimeen (useimmista kaupoista löytyy tällaiset, ovat yleensä kaupassa sisällä muiden kärryjen vieressä hieman erillään).

Lisäksi Lidlissä on sellainen erilainen kärry, jossa kaukalo nostetaan siihen kärryn päällä olevaan systeemiin, eikä siis lasketa sinne kärryn sisään siis. Toki voi normaalinkin kärryn ottaa ja laittaa kaukalon sinne kärryyn. :)

Kaikkia näitä on kokeiltu, ja toimiviksi todettu. Nykyään taapero istuu kärryjen normaalissa istuinosassa tai kävelee vierellä (ja meinaa harhailla johonkin seikkailemaan). :hilarious:
 

Tynkky

Asioista perillä oleva
Kesä-äidit 2020
Joulukuiset 2021
Lisää aloittelijan kysymyksiä! Kun noissa vaunuissa on painorajoja, niin minkä ikäisenä se lapsi painaa esim. 15kg joka oli muutamassa vaihtoedossa painorajana? Yksilöitä ovat mutta jos nyt vähän osviittaa saisi:smiley-ashamed004
 

Lady Alice

Seurustelun sensei
Helmimammat 2018
Kesä-äidit 2020
Joo, paino on todella yksilöllistä. Meillä tuntui, että esikoinen kasvoi hirveetä tahtia ja oli vuoden ikäisenä melkein 13kg, sit alkoikin kävellä ja juosta kunnolla, ja paino tipahti kilolla, vauvan pyöreys hävisi jne (ihan normaalia neuvolan mukaan, ei siis huolta tästä). Nyt hän on pian 2v, ja paino edelleen siinä 12kg, vaikka pituutta tullut. Se pyöreys kadonnut vaan entisestään ja tytölle tullut enemmän niitä ns. omia piirteitä ja jäntevyyttä (mihin mun vauva hävisi?). Eli 15kg painoraja riittää ainakin meillä vielä hyvin ja pitkän aikaa tätä rataa.
 

Lady Alice

Seurustelun sensei
Helmimammat 2018
Kesä-äidit 2020
Ja lisätään vielä, että nykyään tämä meidän vajaa 2v Neiti Uhma on jo sen verran itsenäinen, ettei rattaat kelpaa muuta kuin pidemmillä matkoilla, kun alkaa väsyttää käveleminen, mutta pitkiä matkoja jaksaa silti jo talsia. Vaunukopasta piti luopua jo siinä 4-5kk iässä, kun siellä oli tytöstä ihan mälsää, kun ei nähnyt ympärilleen tarpeeksi hyvin. Saa nähdä, kuinka kauan noita rattaita enää tarvitaan meillä esikoisen kanssa.
 

Nuudeli86

Silmät suurina ihmettelijä
Onko kukaan muuten selvinnyt tavallisten yhdistelmien ja kahden pienen lapsen kanssa? Ovatko tuplat välttämättömyys?
Olen hyvin selvinnyt kahden vuoden ikäerolla, ei tuplia tarvittu. Toki tein paljon metsäretkiä myös kantopussin kanssa ja kaks vee oli toisessa kainalossa kun väsyi. Tietty jos haluaa lenkkeillä teitä pitkin kilsa kaupalla niin varmasti tuplat helpottaa jos vaikka molemmat nukahtaa. Meillä kun vauva oppi istumaan niin mahtuivat hyvin samaan yhdistelmään, kaks vee takana ja vauva makoili siinä toisen jalkojen välissä :joyful:
 

emmielle

Asioista perillä oleva
Tammikuunmammat 2016
Tammimammat 2018
Kesä-äidit 2020
Meillä on näillä kahdella ikäeroa 2v ja oli kyllä tuplat heillä mut käyttökertoja tuli alle 10. Et oltais hyvin pärjätty ilman tupliakin. Mut asutaan maalla ja täältä on aina pakko melkein lähteä autolla kaikkialle. Jos oltais asuttu keskustassa niin oltaisiin ehkä käytetty tuplia enemmän

Ja tuosta painosta meijän neljä vuotias painaa tällä hetkellä 16 kiloa. Et se on kyl tosi yksilöllistä. :)
 

miitku

Puuhakas puhuja
Kesä-äidit 2020
Me ollaan nyt miehen kanssa juteltu tuista tuolien ostamisesta ja mies on koko ajan niiden hankintaa vastaan. Ymmärrän kyllä hänen pointin kun se on taas yksi iso hankinta. Ollaan myös juteltu, että isompi lapsi tulisi olemaan päiväkodissa syksyllä ihan normaalisti, joten liikkuisin lähinnä vauvan kanssa päivisin eli tuplille ei sen perusteella juurikaan olisi käyttöä. Sitten taas jos lähdettäis koko porukka yhdessä, niin pystyttäis työntämään kahtia vaunuja (yhdistelmät pienemmälle ja matkarattaat isommalle). Voi olla et suunnitelmat muuttuu vielä, mutta nyt näillä fiiliksillä.
 

Peikonlehti87

Näppärä viestien naputtelija
Kesä-äidit 2020
Onko kenelläkään tietoa tuleeko pääsiäisen aikoihin euroopan nettikauppoihin alennusmyyntejä? Vaunuja olen saksasta miettinyt tilaavani.
 
Top