Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Joulukuiset 2020' aloitti Vargynja, 19 maalis 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. linella Peruskäyttäjä Jouluäidit 2020

  Mei taidetaan päästä aika vähillä ostoilla, kun kuopukselta on vielä tallessa aikalailla kaikki. Ja tällä kertaa en osta mitään turhaa:smiley-ashamed005
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. MarsiMaria Aloittelija Jouluäidit 2020

  Mirsa, onko toukkapussi helppo neuloa? Innostuin tänä talvena huonojen kelien takia käsitöistä ja neulomisessa olen päässyt tasolle pipo pyöröpuikoilla ja ekat villasukat, osaisinkohan näillä skilsseillä neuloa tuollaisen toukkapussin? Olisiko ohjetta?
  • Optimistinen Optimistinen x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Aamutorkku Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Kuopukselta on kaikki vielä tallella, joten paljon ei hankintoja tarvitse tehdä. Jotain täysin omaakin varmasti tulee hankittua, mutta ihan vaan jotain yksittäisiä juttuja.
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Madelein Aloittelija

  Vielä en oo hankkinut mitään, kun odottelen nyt ensin np-ultran. Ehkä sen jälkeen jotain uskaltaa hankkia, mut siis jotain vaatetta tms. Mä oon kaiken myynyt kuopuksen jäljiltä paitsi sitterin ja vaunujen lämpöpussin. Toki nekin on vaaleanpunaisia joten, jos poika tulee niin miehellä on ehkä vähän sulattelua ainakin tuon lämpöpussin kanssa :grin

  Suurimmat hankinnat tehdään varmaan vasta syksyllä rakenneultran jälkeen.

  Mies oli kyllä niin innoissaan tästä vauvasta, että oli äitienpäiväksi jo ostanut pienen bodyn ja sukat :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 5
 5. Martzuuu Aloittelija Jouluäidit 2020

  Mä oon ostanu muumibodyn ja muumipehmolelun :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 5
 6. ve22 Ihastunut foorumiin Jouluäidit 2020 Syysmammat 2016

  Yritän pitää järjen edellä hankinnoissa, kun meillä on talo täynnä tavaraa jo valmiiksi. Eniten mietityttää turvaistuimet, miten saada mahtumaan kolme farmarin takapenkille. Auto ei oo ihan pienin maailmassa, mutta nykyistuimet on niin helkkarin leveitä. Nuorempi pitäis nyt siirtää turvavyöistuimeen, joten varmaan marssitaan liikkeseen ja pistetään koko takapenkin sisältö uusiksi viimeistään kesän jälkeen. Esikoisen turvavyöistuin on niin leveä, että pakko luopua siitäkin, vaikka muuten on ollut hyvä ja mieleinen ja menis vielä pitkään.
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meillä on tulossa samoja pohdintoja eteen, kun tehdään ensimmäinen autohankinta nyt kun pitäisi mahtua 3 turvaistuinta takapenkille. :p
  • Tykkää Tykkää x 4
 8. ve22 Ihastunut foorumiin Jouluäidit 2020 Syysmammat 2016

  Tää oliskin helpompaa, jos voisi pistää samalla auton vaihtoon :D Meillä ei onnistu, kun vasta ostettiin nykyinen, ja toisaalta kyllä sinne mahtuu, mutta täytyy vaan sovitella ja kokeilla liikkeessä.
  • Tykkää Tykkää x 4
 9. Bimbelibom Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2016

  Vielä ei ole mitään hankittuna. Esikoisesta on jonkin verran kaikkein pienimpiä vaatteita jäljellä ja isommista hankinnoista sänky pitää hankkia, kaikki muut olennaiset tavarat taitaa vielä löytyä varastosta.

  Ajattelin pitää tällä kierroksella pään kylmänä hankintojen suhteen :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Tyttö80 Uusi käyttäjä

  Oli pakko ottaa alennusmyynneistä pari mekkoa mukaan tulevalle tytölle
  • Tykkää Tykkää x 5
 11. Miljamilja Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Ai siellä tiedetään jo kumpi tulee? :happy: Kävittekö ylimääräisessä ultrassa vai mistä selvisi?
 12. Tyttö80 Uusi käyttäjä

  Miljamilja kävin yksityisellä NIPT:ssä rv10, jossa sukupuoli myös selvisi. Lapsemme on saanut alkunsa hedelmöityshoidolla niin tämä oli luonnollista
  • Tykkää Tykkää x 4
 13. Blaablaa Aloittelija

  Pinnasänky hankittiin paripäivää sitten.
  Ensviikolla taas ultraillaan äippäpolilla joten tiiäppä vaikka sukupuoli selviäisi ja pääsis vähän vaatteita miettimään.
  Olen kyllä ommellut jo pikkuruisia 44-50cm potkuhousuja ja housuja sellaisilla väreillä et menee tytölle ja pojalle :grin
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 14. Madelein Aloittelija

  Me ollaan miehen kanssa vähän "vahingossa" nyt hankittu jo muutamia vaatteita vauvalle :Heartred Väriltään hyvin neutraaleja. Nyt tuli vastaan h&m:llä kettu pehmolelu, jonka mies halusi ostaa vauvalle. Hän siis harrastaa metsästystä joten tämä oli hyvin luonnollinen ostopäätös mieheltä :p

  Mä liityin fb:n turvaistuin ryhmään, jossa on todella kattavaa tietoa turvaistuimista ja niiden testeistä ja turvallisuudesta joten helpottaa ostopäätöstä se.

  Vaunuja pohdin nyt todella tarkasti, kun nyt on ensimmäinen kerta, kun en tiedä mitkä haluan :rolleyes: mitäs te muut meinaatte?

  Sängyksi meillä tulee ensin vuokrattava vaavi sänky ja sitten saa siirtyä vanhanaikaiseen "pinnikseen" minkä oon ostanut nuorimmalle. Se on ihanan jatkettava pinnis/lastensänky ja nuorimmainen nukkuu siis siinä edelleen, kun laidat ei oo mitkään mahdottomat, mutta sellaiset, että vauva ei sieltä pois pääse kiipeämään, kun oppii seisomaan.

  Tällä kertaa tarvitaan hoitopöytä, koska meillä ei ole kodinhoitohuonetta joten en voi laittaa hoitoalustaa tasolle niin kuin aikaisemmin.

  Auto meillä menee jossain vaiheessa vaihtoon, koska sitten kun vauva on syntynyt niin meitä on 8 joten nykyinen galaxy ei enää riitä. Ja teille vinkkinä, jotka autoa mietitte vaihtaa ja perheessä on 7 henkeä tai alle niin fordin galaxy on kyllä todella tilava sisätiloilta ja sinne saa keskiriville 3 paikalle isofixeillä turvikset kiinni ja mahtuvat sinne todella hyvin. Jos kolmas penkkirivi ei tule käyttöön niin tavaratila on ruhtinaallinen! Sitten, jos kaikki penkkirivit on käytössä niin sitten tarvitaan suksiboxi jos meinaa johonkin matkustaa :grin

  Mutta kallein hankinta joka joudutaan tehdä on uuden kodin osto :confused: Nykyinen on toki alunperin ollut meille jo pieni ja ollaan tätä asiaa jo puuhattu vuosi ja nyt tultu siihen tulokseen ettei auta kuin alkaa rakentamaan :hungover: Noh onhan sitä jo ehtinyt tämän elämän aikana yhden rakentaa, yhden remontoida aivan totaallisesti sisältä ja ulkoa niin eiköhän tämäkin suju maaliin asti :grin Nyt vois jo kuvitella tietävänsä mitä tekee ja mitä haluaa :woot:
  • Tykkää Tykkää x 4

Jaa tämä sivu