Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Tähän mennessä hankittuna lähinnä sänky. :grin Äitiyspakkaus tuli kans ja vähän muutakin vaatetta on tullut hankittua. Mut vauvaa varten tarvitaan vielä ainakin vaunut ja turvakaukalo, kantoreppu, vähän lisää vaatteita, kestovaippoja ja pinnikseen reunapehmusteet. Plus kaikkee pientä tilpehööriä niin kuin harsoja ja tutteja ja sen sellaista.
 
Ostin pikkuisen lammasbodyn. Ihan vain siksi että pikkuisella olisi jotain uutta ja omaa. Kaikki muu kun on ainakin ekan vuoden ajan jo valmiina. 1-2 -vuotiaana pitääkin sitten alkaa ostamaan poikamaisempaa vaatetta kun ei ihan kaikkia isosiskojen vaatteita pysty kierrattämään.
 
Nyt on tilattu vaunut ja turvakaukalokin. Päädyttiin Emmaljungan NXT60 -vaunuihin, kun vaikuttivat tukevilta, mutta tarpeeksi kapeilta ja näppäritä meidän käyttöön. :) Vaatteita on tullut hankittua aika paljon lisää, mutta sukkia ja 62/68 -kokoisia alaosia tarttis vielä lisää. Löysin ihanan Punaisen Norsun Sirkus -mekon kirpparilta muutamalla eurolla ja pakkohan se oli napata mukaan, vaikka vauvan sukupuoli ei ole edes tiedossa. :grin Pinniksen reunapehmusteen löysin kirpparilta vitosella. :) Kantoreppu, kestovaipat ja pienemmät hankinnat vielä edessä.
 
Manducan kantoreppu on toiminut meillä hyvin, palvellut jo kaksi lasta ja on edelleen kuin uusi. Ihan pikkuiset eivät ole kannistelusta välittäneet, mutta kun ikää ja kokoa on enemmän niin vauveli on helppo nostaa reppuun vaikkapa autosta kauppareissun ajaksi.
 
Takaisin
Top