Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Elokuiset 2020' aloitti Vargynja, 13 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Oman elämäni sankaritar Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Elomammat 2017

  Minä ostin baby Björn sitterin, kun sattui tulemaan harvinaisen halvalla vastaan. Olen sellaista himoinnut, mutta en raaskinut ostaa, kun niin törkeän hintaisia käytettynäkin. Nyt huvittaa, kun kuosi on viininpunainen, niin varmasti sitten tulee poikalapsi :grin ei sillä, kyllähän tuo väri pojallekin sopii mainiosti. Ja toinen halppisosto oli kantoliina. Jos tästä vauvasta tulee samanlainen tissin tehoimijä, kuten edellinen, uskon kantoliinan olevan kultaakin kalliimpi :happy:
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Voittaja Voittaja x 1
 2. Seesam Tuttu foorumilla Eloäidit 2020

  Ensimmäinen hankinta on sitten tehty. Saatan kyllä on piiiikkasen etuajassa tämän kanssa, mut mitäpä tuosta: ostin tulevaa lapselle emalisen muumimukin. :grin Nyt kun oon talvilomalla, niin on ehkä aikaa tehdä lähipäivinä vähän muitakin ostoksia. :happy:
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Hauska Hauska x 2
 3. Susuka Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Mulla on ollu tarkoitus oottaa rakenneultraan ennen kun tekisin mitään hankintoja, mutta nyt en enää malttanut. Neuvolassa kuultiin sydänäänet ja päätin olla luottavaisin mielin. Tilasin sitten neljä hahtuvalankakerää, joista ajatuksena neuloa villahousuvaippoja. Yhdestä kerästä saa 1-3 housua, joten keskimäärin 8 villahousut ajattelin väsätä. Lisäksi tilasin semmosen tee-se-itse kestovaippapaketin, jossa tarvikkeet kahteen vaippaan. Sanoisinkin, että luotto näyttää olevan aika kova myös omiin käsityötaitoihini ja kykyyni tehdä asioita valmiiksi, mitään perusteita _tälle_ luotolle ei ole, mutta ehkä tapahtuu ihmeitä ja voin olla aika saakelin ylpeä itsestäni ja tulevista tuotoksistani. Tai sit vaan delegoin nää tuleville mummoille...
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Ensiraskaus Aloittelija

  Kaks bodya ostin ekan ultran jälkeen☺️
 5. Rouva V. Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Lokamammat 2018

  Osti tänään bodyn ja kaksi tuttia.
 6. Kata88 Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Minäkin kävin äsken ostelemassa vähän jokaiselle jotakin. Vauvallekin lähti pari bodya mukaan alerekistä..
 7. Estelle_ Aloittelija Eloäidit 2020

  Todella hauska nähdä miten ihmiset ajattelee ja toimii niin eri tavalla:grin Mulla ensimmäinen lapsi tulossa ja nyt mennään viikolla 17 ja ei tulisi mieleenkään ostella mitään lastenvaatteita vielä. Tai muutenkaan tehdä vielä mitään hankintoja. En vain näe tarvetta hamstrailulle ja ostamiselle, kun tiedän, että hyvin kerkeän heti kun jään mammalomalle heinäkuussa. Jos olen niin huonossa kunnossa loppuraskaudessa, niin tiedän, että minun perhe sekä miehen perhe tulee ostamaan kaikkea vauvalle ennen sen syntymää. Kunhan nyt turvakaukalo olisi autoon ennen syntymää ja vaatteita tiedän saavani vauvalle vinon pinon ilmaiseksi.

  Mä vertaan tätä hieman siihen, kun aikoinaan hankin ensimmäisen koiran. Ensimmäiselle koiralle tuli hankittua hirveästi kaikkea mitä se ei edes tarvinnut ennen kuin pentu oli edes kotiutunut. Hirveää rahanmenoa. Vasta kun pentu tuli taloon, niin näki mitä se oikeasti tarvii. Toiselle koiralle olin ostanut vain pannan ja hihnan, mutta muuten kaikki tuli ostettua sitä mukaa mitä tarvi. Vauva menee samaan kategoriaan eli en stressaile hankinnoista sen enempää ja ostan sitten sitä mukaan kun tarvitsee tai saan ilmaiseksi.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Emarie Aloittelija Eloäidit 2020

  Mieli vähän vaihtelee noiden hankintojen suhteen. Välillä tuntuu että on vielä niin paljon aikaa tehdä hankintoja, toisaalta taas isommat/kalliimmat hankinnat olisi mukava tehdä pikkuhiljaa..

  Ei ole lapsia ennestään, mutta lähipiirissä on kesän aikana vuoden ikään ehtiviä, niin sieltä voisi saada jotain :) Jotain vaatteita olisi kiva ostaa muutama, mitä ihania näkee.. Vaikka niitäkään ei määräänsä enempää tule tarvitsemaan kerralla.
 9. elokuun mamma Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Kävin hakemassa babyboxin tänään:)
 10. Rouva V. Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Lokamammat 2018

  Mitä siinä oli?
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. elokuun mamma Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Tuli mukana paketillinen libero touch 1&2 vaippoja, siteitä, tutti, tuttipullo, 2kk ilmaiset viaplay tunnukset ja testinäyte libresse voiteesta:happy: Kuullut vähän että eri paikkakunnilla paketin sisältö saattaa hieman vaihdella.
 12. Niittipyssy Ihastunut foorumiin Eloäidit 2020

  Ooh, liberoja! Esikoisesta tilasin saman niin oli pamperseja, en pystynyt hajun takia käyttämään :nailbiting: toki ennestään löytyy niin paljon kaikkea että tuskin tilaan mitään noita ilmaispakkauksia. Oudon maltillisena pysynyt hankintojen suhteen tällä kertaa muutenkin, kirppikseltä yksi body ja prisman alerekiltä maailman söpöin halloween-aiheinen yöppäri :grin Niin ja facekirppikseltä yksi minirodinin body suosikkikuosissani, siihen sopiva pipo + töppöset löytyvät jo :angelic:

  Seisomalauta nykyisiin vaunuihin ja matkarattaat kaukaloadaptereilla lienevät ainoat must have -ostokset.
 13. Rouva V. Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Lokamammat 2018

  Meiltä puuttuu vain pieniä vaatteita, kaikki muu on kahden ekan jäljiltä tallella.
 14. bello Ihastunut foorumiin Eloäidit 2020 Elomammat 2016

  Mä tarttisin sitterin ja seisomalaudan ja sitten haaveilen pehmeästä kantokopasta. Meillä on vaunut, joissa on kova koppa, mutta ehkä pehmeän kopan saisi siihen jotenkin viritettyä? Olis kätevä niin vauvan vois nostaa nukkuvana pois vaunuista. Jos on sen sorttinen vauva, ettei herää :)

  Tää korona kovasti hidastaa ostosten tekoa, kun ainakin tuo seisomalauta pitää sovittaa, että menee meidän vaunumalliin. En uskaltaisi ostaa netistä sokkona.
 15. Kata88 Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Me käytettiin äitiyspakkauksen makuupussia aina kovan kopan sisällä, niin sillä on myös helppo nostaa vaunuista pois...
 16. naps Ihastunut foorumiin Eloäidit 2020 Huhtimammat 2018

  Meidän kova vaununkoppa oli sellanen että sen sai nostettua ja vauvan siirrettyä sen kans sisälle jatkamaan unia tarvittaessa. Nyt meidän yhdistelmät rikki ja susarusrattaisiin pitäis löytää pehmeä koppa
 17. Nook Aloittelija Eloäidit 2020

  Vaunut, kaukalo, itkuhälytin ja pinnasänky patjoineen/petivaatteineen on hankittu. Noiden lisäksi joitain vaatteita on tullut ostettua uutena ja käytettynä. Vaatteita varten pitäis hankkia lipasto. Hoitopöydästä oon vähän kahden vaiheilla... Kannattaako erikseen lapsen huoneeseen sitä hankkia vai oisko parempi jos kodinhoitohuoneen tasolla ois vaan hoitoalusta ja tarvikkeet koreissa lähellä? :confused004
 18. Seesam Tuttu foorumilla Eloäidit 2020

  Mä en oo vieläkään saanut aikaiseksi hankkia kuin kolme bodya. Katselen kyllä kirppareita ja siel on paljon kivoja juttuja myynnissä, mut jostain syystä on jäänyt vielä katselun asteelle. Tätä menoa tuun ostaan paniikissa kaiken kerralla synnäriltä käsin. :rolleyes:
 19. Helvira Aloittelija

  Mä oon kokenut sen toimivaksi et on kylppärissä pöydän päällä hoitoalusta, siinä vieressä kaapissa kaikki vauvan vaatteet. Hana on lähellä, eikä tarvi kuskailla huoneesta toiseen pesulle. Ja varsinkin kun niskakakat :wink kun tulee niin helppo hoitaa siinä kaikki:happy: ja plussana vielä et kylppäri on yleensä aika lämmin paikka.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 20. Nook Aloittelija Eloäidit 2020

  Noin kans näkisin et ois järkevää :) Satuin kuitenkin saamaan hoitopöydän, joten on nyt sit sekin vauvan huoneessa. Voi sit valita kumpaa käyttää :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu