Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Elokuiset 2020' aloitti Vargynja, 13 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rouva V. Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Lokamammat 2018

  Eilen kotiutui äitiyspakkaus
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Estelle_ Aloittelija Eloäidit 2020

  Nyt on hankittuna vaatteet ensimmäiselle vuodelle, rattaat, amme,rintareppu,sitteri, "puuhamatto". Nämä kaikki siis samalla kertaa, kun tuli lahjoituksena kaikki ystävältä :love7

  Taisin vielä hehkuttaa tässä samassa ketjussa, että mitään en hanki vauvalle :grin Mieli muuttui aika nopeaan, kun maha alkanut kunnolla näkyä ja ehkä sitä kautta iskostunut päähän, että mä olen oikeasti raskaana:laughing002 Vielä puuttuu turvaistuin autoon, pinnasänky, vaipat, tutit, rintapumppu.
 3. Seesam Tuttu foorumilla Eloäidit 2020

  Tähän mennessä hankittuna lähinnä sänky. :grin Äitiyspakkaus tuli kans ja vähän muutakin vaatetta on tullut hankittua. Mut vauvaa varten tarvitaan vielä ainakin vaunut ja turvakaukalo, kantoreppu, vähän lisää vaatteita, kestovaippoja ja pinnikseen reunapehmusteet. Plus kaikkee pientä tilpehööriä niin kuin harsoja ja tutteja ja sen sellaista.
 4. Nepeta Cataria Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Heinämammat 2016 Elomammat 2018

  Ostin pikkuisen lammasbodyn. Ihan vain siksi että pikkuisella olisi jotain uutta ja omaa. Kaikki muu kun on ainakin ekan vuoden ajan jo valmiina. 1-2 -vuotiaana pitääkin sitten alkaa ostamaan poikamaisempaa vaatetta kun ei ihan kaikkia isosiskojen vaatteita pysty kierrattämään.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Seesam Tuttu foorumilla Eloäidit 2020

  Nyt on tilattu vaunut ja turvakaukalokin. Päädyttiin Emmaljungan NXT60 -vaunuihin, kun vaikuttivat tukevilta, mutta tarpeeksi kapeilta ja näppäritä meidän käyttöön. :) Vaatteita on tullut hankittua aika paljon lisää, mutta sukkia ja 62/68 -kokoisia alaosia tarttis vielä lisää. Löysin ihanan Punaisen Norsun Sirkus -mekon kirpparilta muutamalla eurolla ja pakkohan se oli napata mukaan, vaikka vauvan sukupuoli ei ole edes tiedossa. :grin Pinniksen reunapehmusteen löysin kirpparilta vitosella. :) Kantoreppu, kestovaipat ja pienemmät hankinnat vielä edessä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Nepeta Cataria Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Heinämammat 2016 Elomammat 2018

  Manducan kantoreppu on toiminut meillä hyvin, palvellut jo kaksi lasta ja on edelleen kuin uusi. Ihan pikkuiset eivät ole kannistelusta välittäneet, mutta kun ikää ja kokoa on enemmän niin vauveli on helppo nostaa reppuun vaikkapa autosta kauppareissun ajaksi.
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Rouva V. Naimisissa foorumin kanssa Eloäidit 2020 Lokamammat 2018

  Huomenna tulevat uudet vaunut. Meiltä löytyy kahden ekan jäljiltä Mountain Buggy Duetit mutta nyt tilasin Petite Cherien yksöskärryt
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu