Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Alku tekijöissään on vielä hankinnat. Vaatteita on jonkun verran ja pitäisi katsoa mitä kaikkea löytyy. Ja sitä mukaa hankkia. Pinnasänkyä en ole vielä löytänyt, kun haluaisin sellaisen josta sitten aikanaan saa laidan pois. Täytyy varmaan ostaa uutena, kun kirppareilta en ole bongannut.
 
Viimeisin hankinta on vaunut. Tarkoitus oli ostaa bugaboon donkeyt, mutta päätettiin kuitenkin säästää ja ostaa käytettynä emmaljungan super nitrot/vikingit, joista saadaan tuplat jos niitä tarvitaan. Hirveästi olisi vielä kaikkea hankkimatta - ei onneksi mitään super tärkeää ja suurimman osan saa lähikaupasta (tutit, vaipat, liivinsuojat yms). Luulen, että jää silti taas viime tippaan :rolleyes:
 
Nyt onkin pinnasänky ja matkarattaat hankittuna, vaatteita sain myös sisaruksiltani. Joku lipasto pitäisi vielä hommata, että saa pienen herran vaatteet, meillä kun on niin olemattomat kaappitilat.
 
Viimeisin hankinta on hoitopöytä. Halusin IKEAn Hensvik hoitopöydän, jota ne ei tietenkään enää uutena myy, mutta sain metsästettyä sen käytettynä. Vielä pitäisi ostaa siihen laatikoita joihin säilöä oleellisimmat roinat.

Ja mua on kovasti alkanut kaduttamaan tuossa yllä mainitsemani vaunut. Nyt haluisin kuitenkin eri pelit :rolleyes:
 
Kunnon perustelut kehiin nii se ei voi väittää vastaan :D
Perustelin nyt viimetteeksi sillä ettei meidän kuopus pysy reissussa hereillä ja ilman tuplia sitä saa raahata sylissä. Viime viikolla oltiin Prismassa ilman kärryjä ja kaveri nukahti kesken reissun, joten sain konkreettista todistetta perustelujeni tueksi :grin Ei se siltikään ole iloinen uudesta vaunurumbasta, mutta myöntyväinen nyt kumminkin :p
 
Takaisin
Top