Vauvojen nukutus ja nukkuminen

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Aiarana, 4 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  En muista oonko yleiselle puolelle kirjottanu mutta siis oltiin viikko reissussa jossa joka ikinen nukkumaanmeno oli kirkuhuutoa ja yöllä ähinöitiin ..
 2. Naks Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Kaksi viikkoa pinnasänkyöitä takana, edelleen nukutus on joka ilta hirveen itkuhuudon paikka. Yöt sitten sujuu vaihtelevalla menestyksellä...

  Eilen ja tänään ei päiväunissakaan oo ollu kehumista, kaksien päikkäreiden sijaan vetänyt yhdet tunnin unet. Eihän siinä mitään, jos haluaa siirtyä yksiin uniin, mutta tunti? Oikeesti? Vielä toissapäivänä päivän unimäärä oli kumminkin 2-3 tuntia. Ja viime yö ainakaan ei ollu millään mittarilla normaalia parempi, vaikka oli vähäuninen päivä takana.
 3. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Eilen nukkumaan klo20 ja herätys klo09 :eek: nukkui siis 3h pitempään kuin normaalisti! Päikkäreille ei millään suostunut, yritin klo12.30-14, luovutin. Yritin vielä myöhemmin uudestaan, mutta ei. Nyt sitten huusi vaan reilu puoli tuntia ja lopulta nukahti syliin :dead: saas nähdä miten täs käy! Olis jo kohta saanut mennä yö unille.... Mitähän tuon kans nyt tekee? Uskon kyllä että vaikka annan nukkua tunnin niin on edelleen väsynyt. Jospa sitä sitten herättääs vasta iltapalalle ja sitten unien jatkoa yöunilla? o_O ei kiva jos yö unet on pilalla tämän takia.
 4. Äidiksi81 Hyväntuulinen höpöttäjä Marrasmammat 2017

  No miten kävi marsupilami? Meillä ei onnistu yö unille meno jos illalla nukkuu. Meillä on viime viikko nukuttu 19.30 tai 20 ja aamulla herätään 6.30-7. Viime yö 21-9! Viideltä oli hereillä ja annoin maitoa, illalla ku oli ihan kuralla ni ajattelin et tarvii nestettä. Nukkui siis vielä 9 asti. Ja äitikin siis sai nukkua yhdellä herätyksellä 23-9!!! Aika ihanaa
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 5. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Heräs itse klo19 ja nukkumaan meni tosi hienosti klo21.30! :) aamulla herättiin vasta klo07.20.
  Ihme kun meni niin kiltisti illalla nukkumaan, olis ehkä mennyt aiemminkin, mutta en viitsinyt kokeilla jos ei olekkaan tarpeeksi väsynyt.

  Tänään nukuttiin sohvalla päikkärit klo10-13 :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  marsupilami jos meillä on päikkärien kans tappelupäivä eikä suostu nukkumaan ni annan nukahtaa alkuillasta koska ei pärjää yksinkertasesti iltaan asti yöunia odottaen. Herätän 30-60min päästä nukahtamisesta (riippuu moneltako on nukahtanu, jos esim neljän jälkeen ni saa nukkua tunnin mutta kuudelta jos vaikka vasta nukahtaa ni saa nukkua puoli tuntia ja sit herätään puurolle ja iltapesulle ja mennään yöunille :) ainaki tähän mennessä saanu unen päästä kiinni illalla, tällä taktiikalla siis :)
 7. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Meil nukuttiin tänään vaan noin puolen tunnin unet päivällä ja kävi ennen kasia nyt illalla nukkumaan. Onneks oli hetken aikaa vieraita käymässä, ni ei kiukutellut niiden aikana niin pahasti mitä varmaan muuten ois. Katotaan nyt sit et monelta huomenna herää kun nyt jo nukkumassa.
 8. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Onkos kuinka monella käytössä jo tyyny? Ite ostin alesta vauvatyynyn ja ajattelin et jokohan sen vois ottaa käyttöön...
 9. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Ei oo meillä tyynyä vielä. Mutta itse asiassa pari kertaa on käynyt mielessä kaivaa tyyny kaapista, kun tyttö varsinkin vieressä ollessa hakeutuu mun tyynylle/kädelle. Mutta nuo meiän tyynyt ei oo sitä vauvamallia, vaan se vähän isompi. Melko lituskoja nekin kuitenkin on.
 10. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Ei oo tyynyy mutta ei tuo kyl kaipaakaan
 11. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Meillä on aina ollu vauvatyyny. Tyttö vihaa peittoa yli kaiken, potkii sen aina pois, siis AINA :D onko muilla tätä ilmiötä?
 12. Naks Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Meillä on vauvatyyny ollu sängyssä pari kuukautta, harvoin tytön pää tyynyllä kylläkään on. Peiton viskoo kans pois AINA.
 13. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Joo meilläkään ei peitto kauaa yleensä päällä ole, toki poikkeuksiakin on, ehkä silloin kun on oikeasti ihan väsy ja simahtaa heti. Tyyny sellainen cifarin junior versio laitettiin eilen illalla kun neiti on räkänen että jos sais nukuttua paremmin ja kyllä nukkui, tosin en tiiä oliko pää aina tyynyllä.
 14. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Juu, ei täälläkään peitto pysy päällä, joko potkii sen pois tai sit kääntelee kylkeään niin, että peitto pyörii alle. Kesällä ei niin oo haittaa ollu, ku on lämmin, mutta täytyy syksyn/talven tullen harkita unipussia.
 15. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Oho! Mä laitan pojan iltapalan jälkeen aina sänkyynsä odottaan että siivoan ruon tähteet ja kerään lelut. Sitten yleensä vaihetaan vaippa ja imetän. No tänään poika oli nukahtanut sänkyynsä sillä välin kun keräsin leluja! :eek:vaippa oli täynnä pissaa niin se piti vaihtaa, ei herännyt siihen, vähän aukas silmiänsä mutta laittoi pian takas kiinni. Eka ilta kun en imettänyt ennen yö unia...
  • Tykkään Tykkään x 3
 16. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Tää on kyllä niin monenkirjavaa touhua näiden unien kanssa.. Välillä nukkuu hyvin yöt ja sitten taas menee heräillessä alkuyö.. Välillä nukkuu yli 2h päikkärit ja sitten taas tulee päivä (niinkuin tänään) ettei taho nukkua päikkkäreitä lainkaan. Ja yö ja päivä ei korreloi keskenään mitenkäänpäin.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Samoten täällä että aika vaihtelevaa on öitten laatu. Viimme yönä heräs klo04 ja nukahti uudestaan vasta klo06.20... Itki ja pyöriskeli. Klo05 jo luovutin ja annoin tissin suuhun, mutta eipä se auttanut takaisin yö unille... Taisteltiin sitten vielä toinen tunti että sain nukutettua.
  Eilen päikkäreille meno oli huutoa puoli tuntia ennen kun suostui nukahtamaan, tänään vain vartti.
  Mutta kyllä meillä taitaa suurimmaks osaks mennä nukahtamiset ja nukkumiset ihan hyvin. Nyt vaan on taas joku vaiva pojalla. Tämän päivän ollut muutenkin poikkeuksellisen kärttyinen ja itkuinen. Toivotan että ens yö menisi paremmin.
 18. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Jebsu niiiin samaa mieltä!
 19. Lyy80 Jostain jotain jo tietävä

  Hei mitä mä teen? Aina menny helposti nukkumaan omaa pinniksee meidän sängyn vieree, tassutus ja uni kohta sen jälkee ja sit otan käden pois. Nyt vaa kampee pystyy ja pystyy ja huutamaa pystyssä. Oon laittanu alas mut nousee heti kohta ylös? Mitä te ootte tehny jos hilluu pystyssä? Pitäskö antaa huutaa vaan? Karseelta tuntuu..
 20. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Olen antanut hillua pystyssä ja istuskellut jossain lähettyvillä kiinnittämättä hillumiseen huomiota. Huudosta syliin hetkeks rauhoittumaan ja sitten takasin sänkyyn. Tätä oli silloin kun kävely yms. oli uutta.

  Edit. Ja jos ei jossain järkevässä ajassa ole rauhoittunut, niin on menty pois makkarista lukemaan vaikka kirjaa hetkeksi tms. rauhallista touhua. Ja sitten uusi yritys.