Vauvojen neuvolat

MarSka

Näppärä viestien naputtelija
SeEnsimmäinen, Kyllä on uunissa :grin Nyt menossa 11+0, viikon päästä jo nt-ultra! :) Ainut oire tällähetkellä väsymys, otetaankin tytön kans parit päikkärit yhessä.. Pikkusen jännittää tuleva ikäero, varsinkin ku neiti on alkanu tosissaan näyttämään luonnetta.. Pahalta näyttää et on äitiinsä tullu :grin Ainut mikä pelottaa on et kuhan tällä kertaa ei tulis supistuksia jo siinä rv26 tienoilla.. Nyt ei pysty jäämään vuodelepoon :confused:
 

jenni89

Sukkela juttelija
Kesäkuunmammat 2014
Tammikuun äidit 2019
Oi onnea Marska! :)mie tässä jännäilen alkaako menkat vai ei. Pari päivää ootella.... tai teen herkän testin jo. :D meillä ei ollu 10kk neuvolaa ollenkaan. Kesällä sitte 1v neuvola.
 

Lyy80

Jostain jotain jo tietävä
Voi että onnea teille kellä pulla uunissa! Reippaita ja rohkeita ootte!! Mulla täl hetkellä olo että tää yks on meille ihan jees, en toista kyl just nyt edes haluaisi. ( kaverin lapsia seuranneena huh mikä meininki niil o kokoajan!) Mut eihän sitä tiedä jos fiilikset muuttuu, mut just nyt nou. Mä haluun levätä!
 

jenni89

Sukkela juttelija
Kesäkuunmammat 2014
Tammikuun äidit 2019
Alko menkat 26.pvä. No eipä sitä ees sen kummemmin yritettykään, mutta silti se pettymys ku huomaa alkavat menkat. :/saa tulla jos on tullakseen toisesta kierrosta. :)on meilläki aika hulinaa näitten 3:n kanssa, mutta ei niin kovaa etteikö neljäs ois tervetullu. Lyy80, niin eihän sitä tiiä ku vauva kasvaa. Kaikki omalla ajallaan :)
 

marsupilami

Päivystävä dosentti
Toukomammat 2017
Tänään oli 10kk neuvola ja mitat oli 75.5cm ja 10580g. Vähän on tipahtanut käyrältänsä, mutta eipä toi vissiin paha ole kun kerta neuvola täti kehui kasvua eikä asiasta muuta maininnut?

Ei neuvola täti uskonut että vielä osaisi sanoa sanoja. No enimmäkseenhän ne on niitä mitä minä vaan tiedän mitä poika tarkoittaa :D esim "titta/tittu" tarkoittaa "tippu" :)

Neuvola tätiä niin huvitti minkälainen vilpertti tästä pojusta on tullut, kun oli pienempänä niin kovin rauhallinen ja nyt ei sitten millään malta olla aloillansa :joyful:

Niin ja nyt sais sitten niitä hapanmaito tuotteita aloittaa antamaan. On jännää! :grin
 

Liitteet

  • Screenshot_2016-06-02-14-02-42.png
    Screenshot_2016-06-02-14-02-42.png
    258 KB · Katsottu: 21

MarSka

Näppärä viestien naputtelija
Aamulla käytiin tytön 1v neuvolassa; 76cm ja 10180g :) 26. päivä oli syntymäpäivä mut nyt tulevana lauantaina juhlitaan ku on saatu muutto hoidettua. Vielä loppukiri :dead:

Myöhemmin tänään käytiin vielä rakenneultrassa ja nyt on poika tulossa! :Heartblue :love7
 

jenni89

Sukkela juttelija
Kesäkuunmammat 2014
Tammikuun äidit 2019
Onnea marska poikalupauksesta ja onnea tytölle vähän myöhässä! :)
Meillä Elsan 1v mitat on 8,880kg ja 76,2cm. :)
 
Top