Vauvojen neuvolakuulumiset

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Jonsku87, 26 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Tänään oli 1v3kk neuvola. Kaikki kaikin puolin hyvin. Kasvu edelleen todella tasaista. Paino 10,6kg, pituus 79cm ja py 48,2cm. Poika esitteli terkalle kiipeily taitojansa ja putosi selälleen sellaiselta pieneltä lasten tuolilta. Itkuhan siitä tuli, kun harmistus meni ohi niin jo oltiin uudelleen kiipeämässä :D eipä mitään ihmeellistä ollut käynnissä, melko turha. Seuraavaksi neuvolalääkäri 1v6kk kohdalla :)
 2. Ronja89 Tuttu foorumilla

  AINIIN ! Terkka kysyi multa että miten nukkuu yönsä? Kiipeekö yöllä viereen nukkumaan? Vastasin että ei kiipeä kun nukkuu pinnasängyssä eikä pääse sieltä kiipeämään. Tokaisi vaan että vois jo alkaa sängynvaihtoa ajattelemaan... :eek: mumisin vaan takasin että ehkä joskus kesällä sitten :D
 3. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Oho, teilläkö on 1 v 3 kk neuvola? :O meillä on seuraava vasta 1 v 6 kk! Mistä voi johtua, että käytännöt neuvoloissa vaihtelee näin suuresti paikkakunnittain...?
 4. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Meilläkin on vasta seuraava neuvola 1,5v iässä. Jotkut tarjoavat tuossa välissä ylimääräisen käynnin, jos on pituuden/painon/syömisen yms kanssa ongelmia.
 5. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Täällä se on ihan peruskäynti :) samoin kun oli 10kk neuvolakin jota ei kaikkialla ole.
 6. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Meillä kans seuraava neuvola olis 1,5v lääkäri nla. On nää niin erikoisia...
 7. Lilliputtis Tuttu foorumilla

  Meillä on huomenna neuvola, muistaisin et nähtäis lääkärikin, likka on 1v ja 4kk. Et en tiedä mikä tää sit on. Ja peruskäynti on, ei meillä mitään erikoisuuksia ole.
 8. Lilliputtis Tuttu foorumilla

  Nyt se selvis; aiemmin onkin ollut kaikkialla vaan 1,5-vuotisneuvola, johon on sisältyny punnitseminen ja pituuden mittaaminen terkan kanssa ja lääkäri. Mutta se terkan tapaaminen on joillain paikoilla eriytetty tähän 1v3kk-neuvolaan, joka meilläkin nyt oli. 9.5. on lääkäri neuvolassa, silloin ei terkkaa tavata ollenkaan, eikä myöskään mitata/punnita. Näin meillä. Itse tykkäsin et sai nyt nähdä taas tota "meidän tätiä", kun se on niin ihana tyyppi.

  Pihla nyt 1v 4kk. Tyttö sai kehut motoriikastaan ja taidoistaan, siellä se juoksenteli, aukoi ovia ja teki sujuvasti palapeliä. Pituus hipoo yläkäyrää; 85,2 cm. Painoa 13,9 kg. Kaikki hyvin, kaikin puolin.
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Bluerose Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  meillä seuraava on vasta 2vuotiaana, edellinen oli 1vuotiaana
 10. velvetia Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Meilläkin oli täällä 1v 3kk neuvola terkalla ja seuraavaksi lääkäri jolloin ei tavata terkkaa. Se on jo 7.4 aikaistettuna 1v 5kk koska nuo silmät rä
 11. velvetia Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Teksti karkasi... silmät siis rähmivät niin siksi aikaistettu lääkärikäynti. Typy oli neuvolassa 9,7 kg ja n. 78 cm pitkä. Äitin pikku murunen :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Velvetia, teidän tytöllehän on tullut kivasti painoa ja pituutta viime kerrasta :)

  Edelleen kummastuttaa nuo paikkakuntakohtaiset erot neuvolakäyntien tiheydessä. Vaikka ainahan sitä voi ajan varata jos on tarvis tai siltä tuntuu, kunhan ihmettelen että mistä johtuu :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. velvetia Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Kyllä oli kunnon kasvupyrähdys tytöllä :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu