Vauvojen neuvoläynnit

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2016' aloitti Suskii, 11 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Piika Peruskäyttäjä

  Meillä taas isoveli ja Elsa syövät oikein mielellään puuroa :happy: laitan monesti marjoja tai hedelmäraastetta sekaan.. sellainen valkosipuliraastin on kätevä kun sillä saa ihan hienoa raastetta esim. Omenasta.. toki joskus isoveli haluaa jotain muuta mutta aamulla ja illalla on puuroa tarjolla..
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Vius Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Hyvä idea toi valkosipuliraastin kun yks päivä mietinkin että miten antaisin tuoretta omenaa.
 3. Mirri Tuttu foorumilla Toukokuiset 2021

  8kk neuvola takana, 72cm ja 9.1kg. Kaikki hyvin. Sosiaalisuudesta ja kehityksestä saatiin kehuja, on kuulemma ikäisekseen hyvinkin puhelias ja kehittynyt. Nousee mm.jo seisomaan (muttei osaa laskeutua hallitusti joten pakko varoa :D) harmittaa kun piti kysyä ja keskustella mm uniasioista, päivähoitoasioista ja imetyksen lopettamisesta mutta nehän unohtu tyystin kun meidät ottikin vastaan sijainen. Enkä olisi tykännytkään puhua täysin vieraalle terkalle vaikka olisinkin muistanut... :/ seuraava neuvolakin on vasta 1v. Jos halutaan ite niin 10kk saa varata...
 4. Vius Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Tuntuu niin oudolle kun nyt on se 4kk tauko seuraavaan neuvolaan, melkein tekis mieli huvikseen varata se 10kk neuvola, vaikkei mitään asiaa oo :D
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. ALotta Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Joulumammat 2016

  10kk neuvola käyty. Olipa erilaista uudella terkalla; tunki kaikkia mahdollisia lippulappuja ja kiinnitti hassuihin asioihin huomiota.... et ootteko ollut tyytyväisiä näihin vaippoihin (kestot)? Ai ei syö soseita. Mitäs sitten?

  Ja erikseen kirjoitti neuvolakorttiin et molemmat vanhemmat käyttämässä. Niin, onko se muka niin ihmeellustä et isä mukana?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Mirri Tuttu foorumilla Toukokuiset 2021

  ^oho! Kuulostipa oudolta. Ehkä hän oli joku tuore hoitsu ja juuri työelämään tullut...? Meillä olisi parin viikon päästä neuvola ja isiä harmittaa kun en saanut sellaista aikaa että hänkin pääsee.
 7. ALotta Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Joulumammat 2016

  Mirri, eikun oli kokenut terkka, ikää arvioisin et jopa lähes 60v.... se ehkä selittää miks haluaa jakaa paperilappuja (osin vanhentuneilla ohjeilla).
  Eikä ollut mitenkään tutustunut tietoihin etukäteen. Ei tiennyt allergiasta eikä muistakaan ongelmista mitä tässä vuoden aikana ollut. Vanha terkkari huomio koko perheen aina käynneillä.
  • En tykkää En tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Kyllä meillä käynnillä aina merkataan ketä ollut mukana mutta kyllä terkan pitäis edes hieman olla kärryillä perheen tilanteesta..
 9. Hemppa87 Tuttu foorumilla Kesäkuiset 2021 Maaliskuun äidit 2019

  Neuvolakäynnit yms ja tarkemmat merkinnät voi tarkastaa omakannasta, pienellä viiveellä tulevat sinne mutta jos kiinnostaa lukea niin siellä ne on.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Mirri Tuttu foorumilla Toukokuiset 2021

  10kk neuvolassa tänään. Milliä vaille 74cm ja 9.365kg. Kasvu tasaista vaikkei 2kk ollut tullut kuin 200g ja 1cm. Rintamaito riittää edelleen hyvin joten korviketta ei tarvitse välissä vaan suoraan maitoon voi siirtyä. Voi kuulemma jo pikkuhiljaa tehdä ruokia maitoon (kunhan maidon lämmittää) ja maistattaa ihan juotavaksi silloin tällöin. Onko muut jo maistatellu?
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Piika Peruskäyttäjä

  Meillä ei olla vielä maitoa annettu mutta maitorahkaa olen laittanut puuron sekaan monena päivänä pieniä annoksia.. tyttö täytti viikko sitten 10kk. pitäisi lueskella vähän tuosta maitotuotteiden syötön aloituksesta.. en muista enää esikoisen ajoilta.. ei kyllä neuvolassakaan mitään puhunut kun käytiin viime viikolla..
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. ALotta Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Joulumammat 2016

  Ei meillä terkkarin käynneistä lue muuta kuin et käyty on. Ei mitään pituuksia tai muitakaan tekstejä.
  Kiva jos näkyiskin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Pyllerö80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Meil oli 10kk neuvola ryhmähammas neuvola, siel puhuttiin noista hapanmaitotuotteiden alotuksista ja maustettujen tuotteiden sokerimääristä. Meijän poika oli 11.440 ja 74.5cm. Painoo tullu 2kk 500g, joten hyvin tasottunu :) Eka hammas tuli 8kk ikäsenä, nyt jo 8 hammasta. Meil maisteltu vähän viiliä ja raejuustoa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. viikku Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Voi hitto miten ärsyttävää kun en koskaan muista varata aikaa 1v.neuvolaan, ajanvaraus vain 12.00-12.30... Kirjauduin e-terveyspalveluunkin mutta en saa sinne ajanvarausvaihtoehtoihin lastenneuvolaa :sad001
 15. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Meillä varattiin suoraan sillon 8kk käynnillä se.
 16. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Voi perse.. Pojalle tullut kuukauden aikana painoa vain 80g! Joo tiedän paino saattaa notkahtaa kun aktiivisuus lisääntyy mutta tää on notkahtanut nyt jo sen verran että käskettiin neuvolassa ottaa öljyä ruokaan 4tl päivässä.. Ja nyt meillä myös peruuntui 1v neuvola koska vaihdoin jo kirjat Espooseen omaa tyhmyyttäni ku en muistanut että vain siinä kunnassa missä on kirjat voi käydä neuvolassa/lääkärissä.. Mut No otettiin onneks nyt mpr ja influ tehoste eli joka tapauksessa noi 1v rokotteet saa ottaa vasta aikaisintaan 4 viikon päästä eli menis tammikuun puolelle joka tapauksessa
 17. Pyllerö80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Meillä tänää 1 vuotis neuvola, 78.5cm ja paino 12,2kg, kuume nousi rokotteista ja pistoskohdat tosi herkkänä :sad001 . Kuumelääke onneks helpotti oloo.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1

Jaa tämä sivu