Vauvojen neuvoläynnit

Meillä taas isoveli ja Elsa syövät oikein mielellään puuroa :happy: laitan monesti marjoja tai hedelmäraastetta sekaan.. sellainen valkosipuliraastin on kätevä kun sillä saa ihan hienoa raastetta esim. Omenasta.. toki joskus isoveli haluaa jotain muuta mutta aamulla ja illalla on puuroa tarjolla..
 
Hyvä idea toi valkosipuliraastin kun yks päivä mietinkin että miten antaisin tuoretta omenaa.
 
8kk neuvola takana, 72cm ja 9.1kg. Kaikki hyvin. Sosiaalisuudesta ja kehityksestä saatiin kehuja, on kuulemma ikäisekseen hyvinkin puhelias ja kehittynyt. Nousee mm.jo seisomaan (muttei osaa laskeutua hallitusti joten pakko varoa :D) harmittaa kun piti kysyä ja keskustella mm uniasioista, päivähoitoasioista ja imetyksen lopettamisesta mutta nehän unohtu tyystin kun meidät ottikin vastaan sijainen. Enkä olisi tykännytkään puhua täysin vieraalle terkalle vaikka olisinkin muistanut... :/ seuraava neuvolakin on vasta 1v. Jos halutaan ite niin 10kk saa varata...
 
Tuntuu niin oudolle kun nyt on se 4kk tauko seuraavaan neuvolaan, melkein tekis mieli huvikseen varata se 10kk neuvola, vaikkei mitään asiaa oo :D
 
10kk neuvola käyty. Olipa erilaista uudella terkalla; tunki kaikkia mahdollisia lippulappuja ja kiinnitti hassuihin asioihin huomiota.... et ootteko ollut tyytyväisiä näihin vaippoihin (kestot)? Ai ei syö soseita. Mitäs sitten?

Ja erikseen kirjoitti neuvolakorttiin et molemmat vanhemmat käyttämässä. Niin, onko se muka niin ihmeellustä et isä mukana?
 
^oho! Kuulostipa oudolta. Ehkä hän oli joku tuore hoitsu ja juuri työelämään tullut...? Meillä olisi parin viikon päästä neuvola ja isiä harmittaa kun en saanut sellaista aikaa että hänkin pääsee.
 
Mirri, eikun oli kokenut terkka, ikää arvioisin et jopa lähes 60v.... se ehkä selittää miks haluaa jakaa paperilappuja (osin vanhentuneilla ohjeilla).
Eikä ollut mitenkään tutustunut tietoihin etukäteen. Ei tiennyt allergiasta eikä muistakaan ongelmista mitä tässä vuoden aikana ollut. Vanha terkkari huomio koko perheen aina käynneillä.
 
Kyllä meillä käynnillä aina merkataan ketä ollut mukana mutta kyllä terkan pitäis edes hieman olla kärryillä perheen tilanteesta..
 
Neuvolakäynnit yms ja tarkemmat merkinnät voi tarkastaa omakannasta, pienellä viiveellä tulevat sinne mutta jos kiinnostaa lukea niin siellä ne on.
 
10kk neuvolassa tänään. Milliä vaille 74cm ja 9.365kg. Kasvu tasaista vaikkei 2kk ollut tullut kuin 200g ja 1cm. Rintamaito riittää edelleen hyvin joten korviketta ei tarvitse välissä vaan suoraan maitoon voi siirtyä. Voi kuulemma jo pikkuhiljaa tehdä ruokia maitoon (kunhan maidon lämmittää) ja maistattaa ihan juotavaksi silloin tällöin. Onko muut jo maistatellu?
 
Meillä ei olla vielä maitoa annettu mutta maitorahkaa olen laittanut puuron sekaan monena päivänä pieniä annoksia.. tyttö täytti viikko sitten 10kk. pitäisi lueskella vähän tuosta maitotuotteiden syötön aloituksesta.. en muista enää esikoisen ajoilta.. ei kyllä neuvolassakaan mitään puhunut kun käytiin viime viikolla..
 
Neuvolakäynnit yms ja tarkemmat merkinnät voi tarkastaa omakannasta, pienellä viiveellä tulevat sinne mutta jos kiinnostaa lukea niin siellä ne on.

Ei meillä terkkarin käynneistä lue muuta kuin et käyty on. Ei mitään pituuksia tai muitakaan tekstejä.
Kiva jos näkyiskin.
 
Meil oli 10kk neuvola ryhmähammas neuvola, siel puhuttiin noista hapanmaitotuotteiden alotuksista ja maustettujen tuotteiden sokerimääristä. Meijän poika oli 11.440 ja 74.5cm. Painoo tullu 2kk 500g, joten hyvin tasottunu :) Eka hammas tuli 8kk ikäsenä, nyt jo 8 hammasta. Meil maisteltu vähän viiliä ja raejuustoa.
 
Voi hitto miten ärsyttävää kun en koskaan muista varata aikaa 1v.neuvolaan, ajanvaraus vain 12.00-12.30... Kirjauduin e-terveyspalveluunkin mutta en saa sinne ajanvarausvaihtoehtoihin lastenneuvolaa :sad001
 
Voi perse.. Pojalle tullut kuukauden aikana painoa vain 80g! Joo tiedän paino saattaa notkahtaa kun aktiivisuus lisääntyy mutta tää on notkahtanut nyt jo sen verran että käskettiin neuvolassa ottaa öljyä ruokaan 4tl päivässä.. Ja nyt meillä myös peruuntui 1v neuvola koska vaihdoin jo kirjat Espooseen omaa tyhmyyttäni ku en muistanut että vain siinä kunnassa missä on kirjat voi käydä neuvolassa/lääkärissä.. Mut No otettiin onneks nyt mpr ja influ tehoste eli joka tapauksessa noi 1v rokotteet saa ottaa vasta aikaisintaan 4 viikon päästä eli menis tammikuun puolelle joka tapauksessa
 
Meillä tänää 1 vuotis neuvola, 78.5cm ja paino 12,2kg, kuume nousi rokotteista ja pistoskohdat tosi herkkänä :sad001 . Kuumelääke onneks helpotti oloo.
 
Takaisin
Top