Vauvojen kuulumiset

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Zeni, 8 kesä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lyy80 Jostain jotain jo tietävä

  Mä olen alkanut vähentää cuplatonta kun nyt se 3kk tulee kohta täyteen..nyt saa enää 1-2tippaa/imetys eikä edes joka imetyksellä, menny ihan hyvin mut heti huomasin että kakkavaippoja tulee vähemmän ku ennen et kai se jotenkin on löystyttänyt mahaa.
 2. Libero- Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  Olen kuullut,että korvike aiheuttaisi ummetusta. Toisin sanoen kakkaamisvälien harvenemista. Oletteko huomanneet yhteyttä. Meillä täysimetyksellä mennään ja kakkaa tulee kyllä päivittäin 4-5x. Ja siis selvästi kakkaamisväli vähentynyt, kun alussa oli niin, että kun yhden vaihtoi nii hyvät että sai vaipan päälle, kun tuli toinen satsi :D
 3. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Joo, se korvike ei sula ihan samalla tavalla ja tuotoskin on sitten ihan erilaista. Meillä kun ollaan osittaisimetyksellä (suurempi osa on korviketta) niin kakkaamisväli on päivän tai kaksi. Tuotos on semmosta vähän tiiviimpää tavaraa jossa on vähemmän sitä ryyniä seassa.. Poika joutuu ihan pusaamaan sen ulos. Hngghhh!
 4. Mimoza Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Täällä taas pitkästä aikaa :) ei ole kerennyt täällä lueskella aikoihin teidän juttuja.

  Meillä mennyt kaikinpuolin hyvin. Ikää on nyt 3kk+viikko ja painoa 5150g ja pituutta 58,6cm. Pikkunen on neiti.. :) Jonkinverran on ollut vatsavaivoja pienellä ja nyt päästään maitoallergiatesteihin. Itse olen tällä hetkellä myös imetysdieetillä. :) on tämä aikamoista myllerrystä ollut ja nyt on se arkikin ruvennu luistamaan. Vauva nukkuu nykysin yötkin läpi, niin on saanut itekkin levätä. Ihanaa katsoa, kun toinen kasvaa ja kehittyy joka päivä lisää. Kovasti jo jutellaan, naureskellaan ja ollaan kiinnostuneita ympäristöstä. Etenkin kun äiti ja iskä syö niin se on kiinnostavaa. :D taidanpa aloittaa kiinteiden maistelut ajoissa kun tuo ruoka oikeasti kiinnostaa toista jo nyt :) Alkuun oli imetyksen kanssa haasteita ja meinasinkin luovuttaa monta kertaa, mutta NYT 3kk iässä ollaankin menty täysimetyksellä viikon verran. :O korvike on vaan jäänyt huomaamatta. Vielä kun oppisin imettämään eri asennoissa ja paikoissa niin päästäisiin paremmin liikkeellekkin. Toki pullo on aina mukana kun jonnekkin lähdetään... Siinäpä nyt nuo mieleen tulevat kuulumiset :)
  • Tykkään Tykkään x 7
  Last edited: 12 loka 2015
 5. Aubrey Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Kiva Mimoza kuulla teidän kuulumisia :)!
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Mimoza Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Niin hassulta kun se kuulostaakin; mulla on ollu ikävä tätä foorumia! Kuitenkin koko raskausajan täällä jutskaili :)
  • Tykkään Tykkään x 4
 7. Jenpi Jostain jotain jo tietävä

  Onpas päässyt "unohtumaan" koko foorumi... mutta hengissä ollaan ja kaikki hyvin, poika kasvaa ja kehittyy hurjaa tahtia en taida pystyä teidän kaikkien kuulumisia tsekkaamaan takautuvasti parin-kolmen kk ajalta... Mutta jospa me taas hypätään tästä mukaan ☺️
  Kivaa syksyä kaikille, t: Jenpi ja Poikanen
  • Tykkään Tykkään x 6
 8. Aubrey Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Haha voi että, mustakin tuntu kun olis vanhasta kaverista kuullu pitkästä aikaa :D
  • Hauska Hauska x 2
 9. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Huhhuh tänään vauva on pitäny äidin kiireisenä, oikein keksimällä on pitäny keksiä aktiviteetteja, muuten rupee kitiseen :D viimesin syöttö meni myös ihan leikkimiseksi! Pöh.. Äiti tahtoo unta:wacky:
 10. Lyy80 Jostain jotain jo tietävä

  Onks muilla ollu et ku täyttää 3kk tai siinä main että on yöt alkanu olee levottomampia ja heräilee pienempiin ääniin ym? Mä huomasin nyt että aiemmin menny hyvin max 2 herätystä ja välit taju kankaalla, ni nyt havahtuu ku kylkeä ite kääntää ym..nukkuu siis ns.sivuvaunussa vieressä. Sai kyl rokotukset myös n. 4 pv sitte mut ei kai ne nyt tohon enää vaikuta ku päivälläkin on ihan normaali.
 11. Jezz Oman äänensä löytänyt

  Kiirettä meillä pitänyt, mutta nyt taas vois rauhoittaa arkea, jotta voidaan nauttia vauvavuodesta täysillä :love7
  Nyt tosiaan jo 3kk ikää neidillä, ja paino 6kg ja pituus 60cm -kuinka nopeasti kasvaakaan! Leluja heiluttelee kovasti ja kaikki yritetään saada suuhun. Jokeltelu on yltynyt hurjaksi viikon aikana, eli juttua riittää ja nyt on äänteiden ohessa menossa voluumiharjoittelut.. Tänäkin aamuna äiti sitten heräsi ylimääräisin sydämenlyönnein, kun mobilen pupuja komennettiin valtavaan ääneen mitä kummallisemmilla soundeilla. Mahallaan ei viihdy paljoakaan eikä näin ollen käsillään kummemmin itseään tue -pitäisikö huolestua..? Nyt treenailtu käsinojaa sitten.. Yöt nukkunut n.21-6 kuukauden verran lukuunottamatta muutamia herkkäunisia öitä.

  Noista korvikkeista sen verran, että meillä Tuutista tulee kiinteää ja Nanista löysää. Jännä juttu, mutta ummetukseen siis meillä riittää vaihtaa annoksen parin verran Tuutista Naniin..
 12. minä ja maha Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onko muita kenen vauva kasvaa hurjaa vauhtia? Meidän neiti oli syntyessään 4565g ja 53cm, nyt 3kk neuvolassa 7235g ja 65,2cm. Neidin pituus ennuste oman kasvukäyrän mukaan 180cm ja vanhempien pituuden mukaan 168cm :eek:
  Oonko vaa turhaa huolissani? :D

  Täällä osataan jo kääntyä selältä mahaltee ja hienosti jaksetaa pitää päätä pystyssä. Aamusin on kovimmat juttutuokiot ja kiljumiset
  Uusin juttu on nyt kuola kuplien tekeminen ja koko nyrkin tunkeminen suuhun :D Joka päivä rakastun enemmän ja enemmän pieneen aurinkoiseen tyttöön ❤️
  • Tykkään Tykkään x 3
 13. Windy87 Piirimestaruustason postaaja Joulumammat 2016 Syysmammat 2018

  Meillä kasvetaan samoja tahteja, 3kk 7700g ja 64cm :) syntymäpaino siis sen4.5kg. Ite en usko vauva-ajan kasvun kertovan paljo mitään todellisuudesta, murkkuiässähän sen näkee mitä tuleman pitää :wink
 14. minä ja maha Hyväntuulinen höpöttäjä

  Totta! :D omasta vauvakirjasta katoin ni samaa vauhtii oon itekki kasvanu :) Nyt jämähtäny 170cm :)
 15. P-JET Näppärä viestien naputtelija

  Meillä pikkupiika 10kk neuvolassa pyöreästi 8100g ja 71cm. Kaverien touko-kesäkuussa syntyneet vauvat samoissa painoissa, pituutta toki vähempi... syntyessä 2845g ja 46.5cm
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Tou. Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015


  Meillä huimistellaan myös, syntyessään 3500g ja 50cm, 3kk neuvolassa 7600g ja 63cm. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. madamea Satasella mukana keskusteluissa

  Meillä 3kk neuvolassa painoa pojalla noin 5870g ja pituutta 61,5cm. Syntymäpaino 3540g ja pituus 50cm. Ja korvikkeella mennään pääasiassa. Kuukauden päästä saadaan sit alkaa pikkuhiljaa maistella kiinteitä :)
 18. gerbera Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meinasin tipahtaa neuvolassa tuolilta kun terkkari sanoi paljon oli tullut painoa: kuukaudessa +1,3kg!:woot: 6310g, 61cm (synt. 3040g, 49cm). Täysimetyksellä menään.:)

  Terkkari sanoi, että jätetäänkin ne sose ym.ruokapuheet seuraavaan kertaan (5kk neuvolaan, 4kk neuvola lääkärineuvola), koska painoa tulee hyvin imetyksellä eli soseita ei ole mikään kiire aloittaa.
  Bataatti on kuitenkin jo ostettu ja meinasin tehdä siitä sosepaloja pakastimeen jo valmiiksi.:grin
  • Tykkään Tykkään x 4
  Last edited: 23 loka 2015
 19. gerbera Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meillä muuten poika reagoi nyt herkemmin koviin "pahoihin" ääniin, esim. paperisilppuri saa itkun aikaan. Kovaääninen Dyson imuri ei kuitenkaan häiritse.... :wideyed:
 20. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Liittyyköhän hampaiden tuloon tää alahuulen imeskely ja korvan pitely vai ei kai olisi tulossa korvatulehdusta? :confused: äsken niin itkeskeli, piti korvaansa ja imeskeli alahuultansa... sain kummiskin tissille nukahtaan, vaikkakin ruokahalu pojalla ei oo ollut tänään erityisen hyvä.