Vauvojen kasvu.

Pikku_Myy85

Keskustelun kolmiottelija
Helmikuunmammat 2015
Täällä käytössä osassa vaatteista 74, mut käytössä myös vielä 68 bodeja ja housuja.
 

Ruppuruusa

Asioista perillä oleva
Helmikuunmammat 2015
Meillä yökkärit 80, bodyt ja housut 74. Osa bodeista alkaa oleen jo vähän kittania, mut en oo viel jaksanu ruveta niitä vaihtaan isompiin.
 

mmm

Piirimestaruustason postaaja
Helmikuunmammat 2015
Meillä bodyt 68 & 74, housut 68. Tosin monet isosiskon vanhat 68 ja 74 housut ei vyötäröstä mahdu
 

heidukka

Näppärä viestien naputtelija
Meillä bodyt suurimmaksi osaksi 68.. Ja housut 68 & 74.. Joissakin jää lahkeet nilikkoihin .. :)
 

Mirkusta tulee äiti!

Piirimestaruustason postaaja
Helmikuunmammat 2015
Just toisaalle laitoin tästä kyssäriä :) meillä mennään nyt 74 housuilla niin mietin että jos ostan uusia koossa 80 niin kuinkahan kauan ne mahtuu? Ärsyttävää kun kaikki housut jää puntista lyhyiksi mutta isommat putoo päältä kun tuo on niin hoikka.
 

Mashnu

Keskustelujen kuninkuusravaaja
Helmikuunmammat 2015
Elomammat 2018
Mä en oo vielä viittiny "seuraavaa kokoa" eli 80 cm vaatteita edes pahemmin hommata ku en tiedä mihin vuodenaikaan se koko jäbälle osuu. Luotan siihen, että pärjätään noilla 74 cm vaatteilla kevääseen saakka... Ja paree kyllä oliski pärjätä. Mukavampi se olis sitte käydä täyttämässä vaatevarastoja ku on taas palkkatyössä :smug:
 

Ruppuruusa

Asioista perillä oleva
Helmikuunmammat 2015
Mulla on vaatehuoneessa laatikollinen seuraavaakin kokoa valmiina, kun oon saanut siskolta ja kaverilta.
 

Samsam

Asioista perillä oleva
Helmikuunmammat 2015
Mirkku: I've got one word for you: sukkahousut! :wink Yksinkertaisesti parhaiten istuva alaosa hoikalle ja pitkäsääriselle. Metsästin T:lle käytettynä muutaman hameen (kaupan hyllyltä mahdoton löytää tarpeeksi pientä), niin saa helposti vähän puetumman näköisen tuosta kalsaripellestä aina halutessaan.
 

Riipitii

Keskustelun kolmiottelija
Helmikuunmammat 2015
Kirppistin tyttärelle vk-haalarin, kokoa 74. Vähänkö toi pötkäle hukkuu sinne :D 68 ois sopinut ihan hyvin. Mut sinne vpi laittaa sen äp:n vanuhaalarin sitten alle, kun kylmenee.
 

Eriika

Asioista perillä oleva
Halleluja! Nyt oli poju kasvanut ja oli neuvolalääkäri tyytyväinen :) 68,6 cm, 6935 g ja pää 44,6 cm. Mennään kuitenkin sinne lastenlääkärille kun on se aikakin. Ja 10kk-neuvola on kans, kun on hobittiliigalainen. Kovasti kehuivat pojua. Kuulo ja näkö oli ok ja kaikki muukin kunnossa :)
 

masc

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Mä tässä illasta sovittelin Leolle 74 housuja niin suurin osa oli semmosii et toinen konttaa niistä ulos :-D oivoi.. 7kk (eli meillä vastasi puolivuotis neuvolaa) oli 68cm pituutta.. Yläosissa menee 74cm paidoissa aika kivasti jo, bodyt on vielä aika reiluja.. 68cm menee siis viel aika pitkälti housussa.

En kestä miten eritavalla nää kasvaa, esikoinen (tyttö) käytti varmasti 74 ja jopa 80-86 tän ikäsenä. Alusta asti kyllä alaosat ollu Leolla pienempää kokoa kun yläosat :)

Leo viuhtoo hirveetä vauhtii konttaamalla, karhukävely on kans kivaa ja yrittää nousta polvilleen tukea vasten. Istuminenki sujuu jo tosi hyvin. Niin söpö kun konttailee ja istuu vuorotelleen ja viihtyy super hyvin lattialla leikkimässä :Heartred
 

Dalila

Näppärä viestien naputtelija
Heinämammat 2016
8kk neuvola takana. Jäbä oli kasvanut pituudessa +1 käyrältä +1,5! Eli pituudeksi tuli jo 75.8cm(6kk 71.2cm). Painoa ei ollut tullut kuin n.500g, eli 9485g. Pipo 46,3cm.
Kovasti sai kehuja tarkkaavaisuudesta ja vikkelistä liikkeistä. No herra O on kyllä sellainen hurmuri, kenestä kaikki tykkää.
Kehoittivat olemaan varovaisia "varvastelun" suhteen, jos lasta seisottaa. Muuten tulee helposti jännitystiloja jänteisiin. Eli pitäis koko jalan osua lattiaan.
Oli hieman erilainen neuvola kuin normaalisti. Otettiin patja lattialle, missä lapsi sai liikkua ja leikkiä leluilla.
 

Eriika

Asioista perillä oleva
8 kk mittarissa ja on opittu nätisti laskeutumaan lattialle sen jälkeen kun on seisoskeltu tukea vasten. Eli kaatuilu aika paljon vähentynyt. Parhaimpia juttuja on nenän vetäminen ryttyyn ja nuuskuttelu/tuhina :Heartred onpas hurmuri äiteelle muutaman pusunkin jo antanut! Kyllä siinä mamman sydän sulaa, vaikka tekniikkaa vois vielä hioa, jottei äiskän naama ois aivan kuolassa... Uusia äänteitä tai oikeastaan tavuja on oppinut, ja kälättää "tä, täi, nei, nanna"-juttuja aivan tosissaan! Tosi reippaasti syö ja lempiruoka tällä hetkellä mandariinit :) tuttia ei enää käytä ja herää useimmiten kerran yöllä syömään, mutta toisinaan jää sekin välistä.
 

Nanna88

Puuhakas puhuja
Tänään oli Leevin 8kk neuolalääkäri ja kaikki oli hyvin = )
Paino 7820g, pituus 68,5cm ja pää 45,5cm.
Painoo oli tullu vaan 600g 2kk mut veikas sitä että liikkuu ja kuluttaa nyt niin paljon että sen takii ei painoo ollu tullu sen enempää..
 
Top