Vauvojen kasvu.

Meilläkin tuo pituus on huidellut omalla +1,5 käyrällä. Laskin just kahdella nettilaskurilla pituusennusteen pojalle ja antoi ennusteeksi 188-191cm. Ei ois sinällään ihme kun isänsäkin on 193cm pitkä.
 
Meillä mennään miinuskäyrällä ku minä oon tämmöne kellarissa kasvanu 151 senttinen ja isimieski vaan perus 175cm. Ennuste on Vekalle n. 170cm.
 
Juu Leevillä kin oli 1v neuola viime viikolla pituus oli 74cm ja paino 9750g.. Ihan kivasti tullu joku 1,5kg painoo lisää 10kk neeuolan jälkeen.. Sai rokoteet kaikki kolme eikä niistä tullu mitään niinku ei niistä ekoista kaan.. Kaikki oli hyvin ei mitään poikkeevaa.. = )
 
1v 1kk ja Jimmuli seisoo jämäkästi ilman tukea ja ottaa muutamia askeleita tuetta. Tänään käytiin hammashoitolassa näyttämässä purukalustoa, ja hampit näytti hyviltä. Xylitolpastilleja sai kotiinviemisiksi, ja hyvin näyttävät maistuvan :)
 
ImageUploadedByVau Foorumi1459712888.207776.jpg

Meijän Leo.. :Heartred kävellä tepsuttaa hirmusta vauhtia ja kiipeilee joka paikkaan, rakastaa kirjoja, kuralammikoita, ruuanlaitto leikkejä ja äitin tissejä..ja äippä sana on kovassa käytössä, joka asia pitää äidin nähdä mitä hän tekee, joten jos en ite huomaa niin kuuluu "äippä,äippä,äippä.." Niin kauan kun katson sinne päin, haha.. Niin ihana poika :Heartred ja on miusta ihan vauva ku on nii mini,
74-80cm vaatteet käytössä edelleen, esikoinen oli tän ikäsenä varmaan 86-92cm vaatteissa :-D
 
Poitsu nousi eilen eka kertaa seisomaan ilman tukea, joten nytpä hän käppäilee ympäriinsä polleana kuin mikä :)

Lempparileikkejä on nuppipalapelit, pallon heittäminen, kirjojen lukeminen ja lavuaarin tulpan ihmettely.

Meilläkin edelleen suurin osa vaatteista kokoa 80. Pikku jätkähän tuo on, vähän on kuitenkin massaakin alkanut tarttumaan, kun syö ku hevonen.

Meillä ei äiskän perään juuri huudella, paitsi yöllä kuuluu välillä "ÄITIIII" :grin :Heartred
 
Meillä oli sellainen lavuaarin tulppa josta lähti se metallinen "naru" ja sen päässä oli ankka joka siis killu pinnalla kun altaassa oli vettä. Esikoisen lemppari mutta meni rikki :-)
 
Meidänkin tulppa on irti ja roikkuu ketjuineen koukussa lavuaarin vieressä. Juur sopivasti käden kohdalla, että sillä voi viihdyttää itteensä peppupesulla. Pitääpä koittaa jotain tommosta ankkaviritelmää :)
 
Vauva on kasvanut taaperoksi ja tänään käytiin 1,5-vuotisneuvolassa.

Pituutta on 82 cm ja painoa 11,9 kiloa. :joyful:

Jäbä huusi ku syötävä koko käynnin ajan... Oli ihan mielenkiintoinen reissu siis :grin
 
Meillä on 1,5-vuotisneuvola vasta kuun lopussa, ku ei aiemmin ollu aikoja. Mitäs kaikkee siellä katottiin?
 
Meillä mies kävi tällä kertaa pojan kanssa neuvolassa, niin en osaa sanoa. Itse olin kuopuksen kanssa kotona.
Mutta oli siis lääkärin tarkastus kuitenkin.
 
Meillä oli ma terkkari ja lääkäri on sit ens viikolla. Ei meillä nyt sit katottu ihmeempiä. Ei tarvinnut koota palkkatornia, poimia helmiä tai nimetä asioita. Tosin meillähän oli täytetty se Esikkolomake puheenkehityksestä. En tiiä kattooko lääkäri sit noita motorisia taitoja tarkemmin.

Mitat oli 85cm ja 10,6 kg. Viljo esitti kaikkia taitojaan tädille, miten hän esim omien sanojen mukaan hyppää tuolilta (siis liukuu tuolin reunalta lattialle seisomaan) :-D rekkoja piti myös esitellä ja siskon kanssa meinasivat laittaa gynepöydän remonttiin. Meillä siis vierastus/ ujostelu alkaa olemaan mennyttä aikaa. :-)
 
Takaisin
Top