Vauvojen alkutaipaleen kuulumisia

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2014' aloitti röppö, 16 maalis 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jonsson Vieras

  Ei, täällä maataan selällään ja kiukutellaan. :D Mahallaan tulee itku. Pystyasento on pop, sitä pitäisi harjoitella koko ajan.

  Sent from my GT-I9195 using Vau Foorumi mobile app
 2. röppö Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2014

  Meillä kontataan ja tänään nousi pystyyn tukea vasten ekat kerrat. :) 10pv vaille 7kk on ikää pikkujätkällä. Kiirettä pitää.

  Meillä sujuu muuten hyvin. Yöllä syödään pari kertaa ja päivällä saa kolmesti soseita tissin lisäksi. On hyvärytminen tyyppi ja ihan itsestään muotounut päivärytmi.
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Meillä ollaan konttausasennossa oltu kuukausi. Ikää ylihuomenna 6 kk. Nyt polvet eivät välttämättä ole maassa, vaan vetkuttaa itseään eri asennoissa. Kiire tällä typykälläkin. Ryömintää on harrastettu parisen kuukautta, nyt menee jo tosi määrätietoisesti johtoja ym. kiinnostavaa päin.

  Meillä on pieni alakäyrän tyttö, mutta mitäpä pienestä äidistä muuta saataiskaan :rolleyes:. Isä tokkiinsa on ihan normaalikokoinen.

  Melko rauhallinen, siinä on tullut isäänsä ja päivät menevät mukavasti kun lattialla touhuaa omiaan. Vaunuillaan, joskus ollaan manducassa ja paljon ollaan ystävien luona ym. seikkailemassa.

  Täällä jutellaan omia juttuja ja kiljutaan kovaa.

  Yöllä syödään myös pari kertaa ja aloitettu juuri soseiden maistaminen kertapäiväisesti.
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Stella_ Asioista perillä oleva Elokuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Meillä parin päivän päästä 6kk. Just opittiin kääntymään. Ei vielä osaa liikkua siitä mihinkään tai nostella pyllyä. Sylissä tykkää istua mut ilman tukea ei pärjää yhtään. Eikä myöskään hinkua seisoskeluun, jalat on vielä aika makaronia. Juttelee kovasti, nyrkit on suussa, ei vielä hampaita. Ihana on kuin mikä!!! :)


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Ei ryömitä ei :) ainakaan ihan vielä. Yritys on kova ja harmitus iskee aika äkkiä kun ei kroppa tottele ajatusta. Pääsee kyllä muuten liikkumaan, mm pyörimällä selältä massulle ja taas selälleen ja itsensä ympäri. Välillä onnistuu työntämään itteensä taaksepäin ja näyttää sekin kelpaavan, kunhan jotenkin liikkuu :D saa nähdä millon alkaa portaat kiinnostaa pojua.

  Sent from my GT-S5301 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Kukkuluuruu! :) mitä kaikille kuuluu? Me juhlitaan kohta pojun 7kk päivää. Kamala kun ne niin äkkiä kasvaa! Vauva ei ookaan enää vauva vaan kasvamassa ihan isoksi pojaksi, joka on hoksannut omistavansa kielen ja varpaat. :):Heartred joka vaipanvaihdon yhteydessä pikkuinen kieli on ulkona ja pitää yrittää pärryyttää. Tai sit on varpaat suussa. Niin söpöä :) joko muilla mennään täysillä eteenpäin? Ja mitä muuta kuuluu itse kenellekin? :)

  Sent from my GT-S5301 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. lyyti Keskustelujen kuninkuusravaaja Toukokuunmammat 2014

  .
  Last edited: 22 marras 2016
 8. Hannastiina12 Sanavalmis juttuseppä Toukokuunmammat 2014

  Meillä ei näköjään juhlitakaan 6kk synttäriä. Ensin ollaan 5kk4vkoa6pvää ja sit ollaankin jo 6kk1pvä :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Meilläki meni 6kk päivä hiukan ohi. Muistin kyllä sen mutta johonki hälinään se hukkui, ettei edes kuvaa hoksannut ottaa. Ei meillä kyllä kameraakaan oo. Mummolassa ois ollu ja käytiinki siel, mut ei muistanu :) no, 1v sitte. Poju lähti muutama päivä sitte ryömiin, aika omalaatuisella tavalla (pylly ylös ja vuorokäsin eteenpäin :D), mutta pääasia et etenee ja saavuttaa tavoitteensa. Hauska seurata kun on niin kiire siskon mukaan. Isosisko on idoli, mitä ilmeisimmin. Syömiset sun muut on välillä ihan toisarvosia juttuja kun pitää seurata mitä tyttö touhuaa :D
 10. Hannastiina12 Sanavalmis juttuseppä Toukokuunmammat 2014

  Tarkoitin kyllä sitä, että kun tässä kuussa on 30 päivää ja meidän poika on syntyny 31. päivä :)
 11. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Ahaa, anteeksi väärinkäsitykseni :D enpä oo aatellu et noinki vois olla..mut tosiaan, kun oikein laskee.
 12. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Meillä mennään kovaa ja äiti ei pysy enää perässä. Eilen noustiin tukea vasten seisomaan. Ryömitään kovaa ja haparoiden kontataan. Istuu ja sanoo tätätätätä ja jäijäijäijäi... Aamulla heräilee 8-9 aikaan ja ottaa yleensä 3 unet, illalla klo 21-22 nukkumaan. Nuhahtaminen omaan sänkyyn vaikeaa, helpommin nukahtaa viereen tai tissille. Kiinteitä maistuu, 3-5 x päivässä saa. Herkkua on puuro :) Äitinsä tyttö :)

  Hampaita ei ole. Luonne melko rauhallinen muutoin, mutt vauhti lattialla on kova. Ihana pieni neiti :Heartred
 13. Leina Piirimestaruustason postaaja Lokakuunmammat 2015

  Poika menee nukkumaan yhdeksän aikoihin ja nukkuu heräämättä aamukuuteen asti. Yleensä imetän hänet ja nukumme vielä pari tuntia, mutta tänään ei enää nukuttukaan. Pitää siis siirtää kaikkia syömisiä vähän aiemmaksi. Syödään kiinteitä viisi kertaa päivässä, saman verran juo maitoa. Ryömii tosi nopeasti ja menee konttausasentoon. Ei vielä hampaita. Nukkuu omassa sängyssään. Päikkäreitä päivässä kolme, 30 min - 1 h. Kivointa nykyään on johdot.
 14. Jonsson Vieras

  Meillä ei liikuta, ei nukuta ja kiinteät ei oikein maistu.

  Sent from my GT-I9195 using Vau Foorumi mobile app
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Meilläkin puuroa uppoo aika kivasti :) en tiiä pitäskö ottaa päiväohjelmaan 1 kiinteä annos lisää. Mutta kun ei tunnu nälkä vaivaavan vaikka saa yhtenä ateriana pelkkää maitoa. Niin en tiedä sitte onko pakko. Näkeehän sen sitte jos alkaa olla kovin kiukkunen :) meillä aika paljon eletään vielä maidolla muutenkin. Aamulla torkutellaan sillä aika pitkästi ja vasta 11-12 aikaan alkaa vaatia puuroa. Yölläki syö vielä pari kertaa. Jos sitä vuoden vaihteessa alkais harjotella tutille yöt :)
 16. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Syö siis 3x päivässä kiinteitä.
 17. Leina Piirimestaruustason postaaja Lokakuunmammat 2015

  Viime aikoina (ehkä kuukauden verran?) on poika alkanut heräämään öisin ainakin kerran, usein kaksi kertaa. Aluksi laitoin hampaiden piikkiin, joita on nyt puhjennut neljä, mutta ei kai nekään nyt puhjettuaan voi öisin vaivata, vai voiko?

  Syöminen on välillä aikamoista sotaa. Välillä ruoka uppoaa tosi hyvin ja toisinaan taas ei mene kuin muutama lusikallinen..

  Ei siis mitään isoja murheita meillä, mutta rasittaa olla jatkuvasti huonolla tuulella väsymyksen takia. Poika on kova liikkumaan, konttaa ja seisoo ja kiipeilee, vauhtia riittää.

  Kaikilla muilla menee loistavasti? Hiljaista ollut ainakin täällä foorumin yleisellä puolella.
  Last edited: 10 helmi 2015
 18. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Täällä kävellään tukea vasten ja seisotaan pitkiä aikoja ilman tukea. Ihan hyvin on mennyt, parhaillaan flunssassa ja tuntuu, että helmikuu menkin aika paljon sairastellessa. Mä imetän edelleen muutaman kerran vuorokaudessa ja tyttö syö yöllä kerran, aamulla toisen ja jatkaa uniaan. Höpöttää omia juttujaan, uusin sana on anna. Enemmän panostaa liikkumiseen kuin puhumiseen :)
 19. Leina Piirimestaruustason postaaja Lokakuunmammat 2015

  Meillä myös liikutaan enemmän kuin puhutaan. Yöheräilykin oli ohimenevä vaihe, samoin syömättömyys. Nyt poika on flunssassa, mutta ei siitäkään valita, touhuaa samalla tavalla kuin terveenä :)

  Nyt meidän toukovauvasta on tulossa syksyllä isoveli :Heartred Ihanaa ja aurinkoista kevättä teille kaikille!
  • Tykkään Tykkään x 6
  • Hauska Hauska x 1
 20. Cedju Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2017

  Onnea Leina! :Heartred