Vauvavakuutus

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2016' aloitti RockQueen, 4 touko 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. RockQueen Hyväntuulinen höpöttäjä

  Oletteko ottaneet selvää vauvavakuutuksista, aiotteko ottaa? Keskustelua hinnoista ja hyödyistä ja näkökulmia aiheesta :)
 2. Jellybelly Silmät suurina ihmettelijä

  Itse ajattelin kyllä ehdottomasti sen ottaa, koska ikävän monella lähipiirin vauvoista on ollut vähän hankala alku elämällä ja itsekin sairastelin pienenä paljon.. Korvakierrettä ja monenmoisia allergioita oli kouluikäiseksi asti. Ne taitaa maksaa jotain 200-400 eur välissä, näin oon ainakin kuullu. Ainahan se tietysti on turha, jos mitään ei satu, ja toivottavasti ei tule mitään, mutta itse koen, että se on hyvä kaiken varalta hankkia. Tuttavani sanoi, että joidenkin yhtiöiden vakuutukset kai korvaisvat myös raskauden aikana, jos tulee komplikaatioita..? En tiedä onko se kaikissa vakuutuksissa sama.. Onko jollain muulla tästä parempaa tietoa? :)
 3. PikkuPapunen Näppärä viestien naputtelija

  Me otetaan myös vakuutus jo raskausaikana. Samasta paikasta, missä meillä on kaikki muutkin vakuutukset. Esikoisen kanssa ollaan käyty lääkärissä tasan kerran, joten aika turhahan se on periaatteessa ollut, mutta kun ikinä ei voi tietää! :)
 4. Christalli Sukkela juttelija Lokamammat 2016

  Vois se olla kyl hyvä. Vielä ei olla tutustuttu tarkemmin vaihtoehtoihin ja ehtoihin mutta bongasin että OP tarjoaa nyt äitienpäivästä alkaen syntyvän lapsen terveysvakuutuksen veloituksessa vuodeksi.
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Jellybelly Silmät suurina ihmettelijä

  Christalli, no niinpä näköjään! Aika hellyyttävä ja itselle osuva teema tässä kampanjassa. :) Oli näköjään vanhemmille henkivakuutuksetkin maksutta ensimmäiselle vuodelle.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Kyfi1273830 Näppärä viestien naputtelija

  Meillä on esikoisella Tapiolasta se syntymättömän lapsen vakuutus ja seuraavalle otetaan myös. Harmi, etten uskalla tehdä niin, että laittaisin aina saman summan jonnekin hyvälle tilille odottelemaan, ei tarvitsisi pelätä vääntö vakuutusyhtiön kanssa. Nyt siis kiltisti makselen yhtiölle.
 7. Pikkuinen2016 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä myön LähiTapiolassa esikoiselle otettu jo raskausaikana vaikuutus ja varmastikin tullaan tällekin pienelle ottamaan, kun vaan saadaan tarvittavat paperit neuvolasta kesäkuun puolessa välissä.
 8. Campanita Oman äänensä löytänyt

  Täällähän olikin ketju jo valmiina. Kerkesin aloittaa jo uuden, kun en ensisilmäyksellä huomannut.
  Lyhyesti kysymys menisi niin, että korvaako mikään yhtiö noita sairaanhoidosta johtuvia matkakuluja, vai ainoastaan hoito sekä lääkekulut?
 9. Nessu Asioista perillä oleva Lokamammat 2016

  Meilläkin harkitaan vakavasti vauvavakuutusta. Ollaan siitä miehen kanssa jo puhuttu ja sovittu, että hän kilpailuttaa vakuutukset ja pyrkii saamaan parhaan tarjouksen nykyisestä vakuutusyhtiöstämme.

  Tavallaan en haluais tukea amerikkalastyyppistä ajatusta siitä, että terveydenhuoltoa saa rahalla - toisaalta taas jos lapsi sattuukin sairastelemaan enemmän, en myöskään haluaisi taistella julkisen terveydenhuollon kanssa oikeudesta saada hoitoa kohtuullisessa ajassa.

  Siinä mielessä pari satasta vakuutuksesta vuodessa on musta ihan käypä hinta. Eikö se ollut, että pari kolme kk ennen syntymää pitöis vakuutukset useimmissa paikoissa olla? Tässähän tulee kohta hoppu!

  Nessu 17+6
 10. appletaste Hyväntuulinen höpöttäjä

  Nessu, mulla on sama ongelma vauvavakuutuksen kanssa, sillä mitä enemmän noita otetaan, sitä helpompi julkista puolta on ajaa alas. Mutta kuten sinäkin sanoit, kyllä mekin vauvalle vakuutus otetaan. Tuttavapiirissä on monenmoisia esimerkkejä siitä, miten vakuutus on todellakin ollut moninkertaisesti hintansa arvoinen.

  Meillä on tällä hetkellä kaikki pankkiasiat ja vakuutukset samassa paikassa, joten todennäköisesti samasta paikasta otetaan vakuutuskin. Tosin pitää tietysti tutustua ehtoihin ja kilpailuttaakin, jos vain ehtii ja saa aikaiseksi.
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Zeinika Näppärä viestien naputtelija

  mulla on vauva vakuutus esikoisella ja tulevalle vauvalle op:sta :) Tosiaan op:lla on nyt vuoden ilmainen kampanja :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Lokakuu16 Satasella mukana keskusteluissa

  Me meinattiin ottaa vakuutus Tapiolasta, kun muutkin vakuutukset on siellä, mutta jos OP on samaa hintaluokkaa, niin otetaankin varmaan sieltä tuon ilmaisen vuoden takia. Tapiolassa on treffit keskiviikkona, kun halusivat selvityksen äidin terveydentilasta. OP:ssa ei moista vaadittu ainakaan vielä, vaikka sielläkin meillä on tarjouspyyntö vetämässä.
  • Tykkään Tykkään x 1
  Last edited: 11 kesä 2016
 13. Kyfi0471830 Jostain jotain jo tietävä

  Esikoisella op:sta ja pikkukakkoselle otetaan sieltä myös. Sopivasti saadaan vieläpä ilmaiseksi. Op maksaa matkakulujakin, mutta ihan vinkkinä: jos kuluja tulee paljon eikä omavastuuraja ole vielä tullut vastaan, kannattaa laittaa matkavakuutukseen, siinä, kun yleensä pienempi omavastuu (tai ei ollenkaan, kuten meillä). Op hoitanut paremmin kuin hyvin hommansa. Vaativat muuten terveysselvityksen sielläkin, mutta voi täyttää sähköisesti ilman suurempia asioiden selittelyjä.
 14. Lokakuu16 Satasella mukana keskusteluissa

  Me saatiin huomattavasti parempi tarjous Tapiolasta kuin OP:sta.
 15. Kyfi0471830 Jostain jotain jo tietävä

  Varmaan kiinni siitä onko keskittänyt vakuutuksia yms. Meillä kaikki op:ssa ja siksi varmaan selvästi edullisempi kuin muissa kysytyissä vakuutusyhtiöissä.
 16. Lokakuu16 Satasella mukana keskusteluissa

  Juu, keskittämisestähän hinta riippuu, mutta meille oli molempien tarjoukset laskettu sillä oletuksella, että olisi kaikki vakuutukset samassa yhtiössä. Silti hintaeroa yli 100€ / vuosi, vaikka OP:ssa ollaan myös omistaja-asiakkaita ja pankkiasiatkin siellä. Yllätti kyllä varsinkin tuo hintaeron suuruus.
 17. Kyfi0471830 Jostain jotain jo tietävä

 18. Swan-81 Näppärä viestien naputtelija

  Aika jännä, meillä hintaero oli just päinvastoin, eli OP:ssa 100€ halvempi, vaikka muuten kaikki vakuutukset LähiTapiolassa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. Kyfi0471830 Jostain jotain jo tietävä

  Tosiaan ihme hommaa; mietin, että voisiko olla sittenkin kyse eri vakuutuksista? Tapiolalla on ilmeisesti vauvavakuutus ja sitten tuo lapsivakuutus erikseen, kun OP:lla sama tuote syntymättömästä sinne vanhuuteen. Voisiko tulla ero siitä? Eli pitääkö Tapiolasta ottaa sitten toinen vakuutus, kun lapsi on syntynyt ja tietyn ikäinen?
 20. Lokakuu16 Satasella mukana keskusteluissa

  Tapiolassakin oli niin, että sama syntymättömälle lapselle otettu vakuutus on voimassa aikuisiälle asti, ja siitäkin halutessa vielä pidempäänkin.

  Kai tämäkin sitten riippuu siitä, kuka vakuutustarjouksen tekee. Ehkä pystyvät tarjoamaan eri hintoja niin halutessaan.