Vauvavakuutus

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Jaloppi, 18 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Mekin otettiin Ifiltä odotusajan vakuutus. Terveysselvityksen pääsee tekemään Ifin oma kansiossa, jonne kirjaudutaan pankkitunnuksilla :)
 2. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ei löytynyt terveysselvitystä kun ei ollut ilmeisesti mennyt meidän hakemus perille ja nyt on liian myöhäistä :/ outoa koska pojan vakuutus otettiin samalla ja se meni läpi.
 3. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Pohjolasta vakuutus hyväksytty. Kaipa se tuli niin nopeasti kun oli 20 Ei -vastausta terveysselvityksessä, eli ei oo ollut mitään ongelmia tän raskauden aikana, mistä oonkin tosi onnellinen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Lingon Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä vieläkin tuo odotusajan vakuutus ottamatta, kun ei vaan muista! Tänään pakko kokeilla ehtiikö vielä kun 2 päivää aikaa.

  Edit: se olikin 3kk ennen, joten toivottavasti ei tule tarvetta!
  Last edited: 3 elo 2015
 5. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Pienen väännön jälkeen saatiin haettua vakuutusta. Onko kellään kokemusta vaikuttaako raskausdiabetes vakuutuksen myöntämiseen?
 6. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  ^Tuolla kk-ketjujen alla oli kysytty samaa ja ainakin Pohjolasta tuntus saavan vakuutuksen ongelmitta vaikka olis radi..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Eppis. Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Meille tuli Pohjolasta päätös, ei saatu hoitoturvaa jostain syystä. Ei ymmärretä miks. Pitää soittaa ja kysyä. Ainoot "ongelmat" mun terveysselvitykses oli mun rytmihäiriö, mikä ei vaikuta raskauden kulkuun tai vauvan vointiin, ja se että ei teetetty sikiöseulonnan verikoetta. Ei koettu tarvetta siihen kun riskit ei oo kohonneet mistään syystä ja nt oli erittäin normaali. Voiko se vakuutuksen saaminen sit olla jääny siitä kuitenki kiinni?
 8. Snygis 15 Naimisissa foorumin kanssa Kesämammat 2018 Syyskuunmammat 2015

  Mä luulen että se johtuu juurikin tuosta sikiöseulonnan puutteesta ettette saanut sitä hoitoturvaa..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 9. Eppis. Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  No kiva kiva... oiskin joku vihjaissut siitä sillon. Eipä tullu mieleen et se vaikuttais mihinkään muuhun kun tietoon mahdollisesta kehitysvammasta, joka muitten tutkimusten ja tietojen perusteella tuntui kovin epätodennäköiseltä. Saakohan pohjolalta sit syntymän jälkeen jonkun vakuutuksen jos ja kun todetaan ettei mitään vammaa ole, tai muutakaan synnynnäistä sairautta tai rakennevikaa? Toisaalta just näitten varalta oltais se pääasiassa haluttu eli tarviiko sitä välttämättä sitten ees...
 10. lapitar Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Joo, täydellisiin sikiöseulontoihin osallistuminen on Pohjolalla vaatimuksena vakuutukselle. Syntymän jälkeen varmasti saatte vakuutuksen, kun todetaan, ettei ole synnynnäisiä vikoja.
 11. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ok Pauveli, kiitos tiedosta! Jään odottelemaan päätöstä. Hain myös henkivakuutusta kun sen sai vuodeksi ilmaiseksi.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  ^ Mekin otettiin miehen kanssa henkivakuutukset esikoisen vauvavakuutuksen yhteydessä parivuotta sitten samanlaisella diilillä.
 13. Eppis. Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  No voihan räkä miten pienestä jutusta jäi kiinni meidän vakuutus! Oltais tietysti tehty se verikoekin jos oltais tiedetty. Onkohan kaikilla yhtiöillä sama linja... nyt taitaa olla kyl jo myöhäistä ees hakee muilta. Syntymän jälkeen sitten vaan. Ja toivotaan tervettä lasta, mitä tietysti vakuutuksesta huolimatta toivotaan!
 14. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Joo luin netistä sellaista, että jos kaikkii tutkimuksiin ei ole suostunut kuten se verikoe niin saatetaan evätä. :/ Pohjolasta haitte? Turvaan pitää hakea 2kk ennen laskettua aikaa. Tosin siellä pitää olla kotivakuutuskin. If?
 15. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Onkohan mitenkä laillista, että Pohjolan ehdot vaihtelee paikkakunnittain...? Ei meillä Pohjola vaatinut muita vakuutuksia heillä olemaan. Ja aikaisemmin oli se nettitarjousehto... o_O
 16. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Ei Pohjola vaadi meilläkään muita vakuutuksia olemaan. Me laitettiin amerikanrauta ja vauvavakuutus sinne niin saatiin keskittämisetu alennus + se -30% ekalta vuodelta. Ei ollut pakko keskittää mutta oli niin hyvä autovakuutus että päätettiin maksaa siitä vähän enemmän..meillä kuintekin on lainat OP:lla niin niistä kertyy bonuksia joilla voidaan maksaa vakuutuksia.
 17. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Vakuutusyhtiö sähläsi meillä eikä ensin ehditty täyttää terveysselvitystä kun se oli jo hävinnyt. Nyt saatiin sen takia vielä haettua uudestaan, mutta Ifillä pitää olka kolme kuukautta laskettuun aikaan.
 18. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Kato, luin liian nopsaan aikasemman vastauksen Hepsuli ja "turva" jäi rekisteröimättä... :oops::)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 19. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Joo ei haittaa. :cat:
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. lumileopardi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä ainakin tuli OP pohjolasta tuo 30% ale ekasta vuodesta vaikka ihan paikan päällä tehdyt paperit. Hinnat tuntuvat vaihtelevan jokseenkin vaikka olis sisältö samakin, riippuen tietty äidin iästä, keskitetyistä vakuutuksista, asiakkuudesta, lainoista etc. Joten sinällään tietty vaikea vertailla hintoja. Me saatiin Pohjolasta mukaan sellainen paperinippu, missä oli vertailtu eri vak yhtiöiden vakuutukset mitä ne sisältää. Paljon on kyllä eroja, ja todellakaan se edullisin ei sitten välttis sisälläkään esim äidin suojaa raskauden ajan jne. Ja meillä sanottiin kans että ihan sama milloin vak ottaa ennen lapsen syntymää niin kattaa kyllä kaiken. Meillä meni alle tuon 3:n kk:n ja katselin että ainakin muutamassa vakyhtiössä se tosiaan vaaditaan.

Jaa tämä sivu