Vauvavakuutus

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Jaloppi, 18 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Snipu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Voihan p**** jätin taas ilmeisesti asian viime tippaan, tarkoitus oli ottaa vakuutus pohjolasta, mutta ilmeisesti se olisi tarvinut ostaa ennen kuin on alle 3 kk laskettuun aikaan ja ylläri meillä 2 päivää vajaa puolet 3 kk laskettuun. Tietoa saako jostain vielä ??
  Laitoin kylläkin hakemuksen tuonnekkin sas nähdä hyväksyykö vai ei.. kun tarjouspyyntöä yritin laittaa niin tuli, että en voi jatkaa koska laskettuun aikaan pitäisi olla 3-5kk :O

  Ei tässä voi kyllä kun syyttää itseään. Noh täytyy toivoa, että kaikki menee hyvin ja otetaan vakuutus sitten vasta syntymän jälkeen
  Last edited: 26 heinä 2015
 2. Eppis. Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Meille sanottiin Pohjolassa että kuukautta ennen laskettua aikaa riittää. Monissa muissa yhtiöissä on aikaisemmin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Snipu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Okei täytyy siis toivoa, että hyväksyy viellä! Ristiriitasta tietoa sivuilta löyty. Soittamalla tietysti selviäis varmaa samantien.. :D
 4. Eppis. Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Joo meillekin tuli yllärinä että vaan kuukautta ennen sais vielä kun kysyttiin ihan paikanpäällä. Mulla on vielä se terveysselvitys tekemättä kun venytettiin päätöstä firmasta näin pitkälle. Vähän jännittää kyl kun tänään on tasan se 3kk laskettuun.

  Jospa teen sen selvityksen nyt ihan varmuuden vuoks!
 5. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  On voinu toki muuttua, mutta v 2013 tosiaan Pohjolassa ei ollu takarajaa vakuutuksen ottamiselle (edes tota 1kk) kunhan raskaus edennyt ongelmitta. Oltiin sillon matti myöhäsiä ja oltiin liikkeellä asian tiimoilta 1kk ennen laskettua. Tosin sillon ei tarvinnu edes terveysselvitystä tehdä, kopsasivat äitiyskortin tietoihinsa.
 6. Vesta Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Hmm. En nyt anna kättäni panttiksi, mutta ymmärsin vakuutusneuvojan puheista, että Pohjolasta voi hakea vakuutusta missä vaiheessa vaan. (Jos tää 3kk sääntö on voimassa, niin multa on mennyt se ihan ohi ja sattumalta otettiin se vakuutus 3kk ja 1pv ennen laskettua aikaa...)

  Käytiin siis paikan päällä kokoomassa meille mieleinen vakuutuspaketti ja samana iltana täytin verkkopankissa terveysselvityksen, myönnetty vakuutus löytyi neljän päivän päästä vakuutustiedoissa. Äitiyskortti mulla oli siellä tapaamisessa mukana, mutta eivät halunneet sitä nähdä tai ottaa mitään kopioita, kuulemma tämä on uusi käytäntö.
 7. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mäkin ymmärsin Pohjolan vakuutustapaamisessa, että voi ottaa vakuutuksen vaikka matkalla synnyttämään.

  Meinattiin vaihtaa vakuutuksia Ifiin, mutta oltiin sitten 2 päivää myöhässä vastailemassa aiemmin tulleisiin tarjouksiin. Kun 3 kk ennen laskettua aikaa olisi pitänyt ottaa. Vakuutusmyyjä soitteli ja olisi antanut pari päivää anteeksi, jos oltaisiin silloin heti otettu. Päätettiin kuitenkin ottaa kuopuksenkin vakuutus Pohjolasta. Ja sen ehtii siis myöhemmin.
 8. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Just meinasinkin kanssa mainita että Pohjolassa riittää viikkoa ennen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Snipu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Okei, pystyin kyllä ns ostamaan vakuutuksen ja sieltä tulee sitte päätös hyväksyykö vai ei mutta kun yritin pyytää tarjousta niin ei antanut lähettää koska laskettuun aikaan liian vähän aikaa. Noh selviää sitte hyväksyykö vai ei. Ja netin kautta siis.

  Jos hyväksyvät niin pohjolan vakuutukselle meillä jäi hintaa 223€, joka sisälsi kaiken mahdollisen.
 10. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Päädyin teidänkin keskustelun pohjalta Pohjolaan. Summaksi tuli n. 271 e. Jotain pieniä juttuja jätettiin pois. Esikoiselle on myös Pohjolasta vaikka muut perheen vakuutukset ovatkin Ifissä. Kilpailutettiin joskus kesällä Pohjola vs. If, mutta If oli halvempi. Katsotaan mitä tehdään lasten vakuutusten kanssa vaikkapa ensi vuonna. Pitäisi ihan käydä keskustelemassa niistä kasvotusten.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Meillä oli Pohjolan tarjous 450e 100euron omavastuulla. Ei sisältänyt kaikkea mahdollista. Ekana vuonna tosiaan nettialennuksena -30% = 315e. Seuraavana vuonna nousee.
  Nettilaskurissa oli kolmessa eri kohdassa oma vastuu, jos kaikissa on 100euroa/omavastuu per (sairaus, hammas ja joku muu). Jos esim. sairaus- ja hammasturvaa tarvitaan samana vuonna joudut maksamaan yhteensä 200euroa omavastuuta. Tämän oikein tenttasin Pohjolan edustajalta ja sainkin sitten vastauksen. Eli asia oli juurikin niin kun tuolla aiemmin jo epäilin. Siksi meitä ei nyt oikein kiinnosta lähteä Pohjolan kelkkaan.

  Pohjolan edustaja kanssa sanoi että netissä ei kaikkea kerrota on vain suuntaa antava. Järkevintä on käydä henkilökohtaisesti juttelemassa ensin ettei sitten tule ikäviä yllätyksiä. Nettitarjouksen takia kannattaa tosin vakuutus sitten ottaa heiltä tänä vuonna netistä.
 12. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Sama -30% sai ihan paikanpäällä ottaessakin Pohjolassa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  ^No ei kaikissa Pohjoloissa. Meille oikein sanottiin että jos otatte, kannattaa tehdä tarjouspyyntö netissä. :)
 14. p1kkumuru Aloittelija

  Pohjolasta mekin otettiin. Puhelimessa sai ainaki myös ton -30%.
 15. jnk Tuttu foorumilla

  Mekin päädyttiin ottamaan vauvavakuutus. Sillä, että anoppi on Osuuspankissa töissä ja myy näitä palveluja, saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa :meh: Sen verran tuli tuputusta, että miehen mielipide muuttui ensin ja sitten mä pitkin hampain suostuin vuodeksi, jonka jälkeen arvioidaan onko oikeesti tarvetta ja mahdollisesti irtisanotaan koko roska.
 16. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  No nyt onkin mennyt niin että saatiin hinattua Pohjolan hintaa alemmas..lähetimme tarjoukspyynnön. Jos ei sitä hyväksytä on sitten vielä aikaa Turvan vauvavakuutusta hakea.
  Itse olen vauvavakuutuksen kannalla siksi kun se suojaa odottavaa äitiäkin!
 17. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ollaan ottamassa vauvavakuutus Ifiltä, mutta mun pitäisi tehdä terveysselvitys eikä sitä löydy mistään.. Ei ole tullut sähköpostiin eikä omille sivuille. Osaiskohan joku auttaa?
 18. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  En oo Ifiltä tehnyt mut OP:ssa oli tullut sinne viesteihin. Ehkä sun kannattaisi soittaa ja kysyä?
 19. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Pitäisi kai tulla sähköpostiin, mutta ei ole kuulunut. Mies haki vakuutusta, joten hän saa soitella.
 20. Justiina Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Lokakuunmammat 2015

  Mulla tuli sinne if kansioon

Jaa tämä sivu